ЮНЧЕ гладно виква: "За Хелуин ще папам тиква"!

• 35 687
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от мен, само ви чета напоследък, не знам защо не ми се пише... newsm78

Динора, браво че малката е добре, наистина е страшно, но пък важното е, че е минало вече.

Болничките много бързо да оздравяват, че го дават към края на седмицата затопляне, трябва пак да щурмуваме парковете.

Моят син е много кисел тези дни, точи едни лиги милия, нямат край. Притеснявам се, че ще се обезводни детето, та му предлагам чайче често. Аз пък да ви споделя, че взех чай на Плазмон, а той се оказа адски сладък. Дори на опаковката пише, по четири лъжички на 100мл вода, но това става много сладко. Аз слагам сега лъжичка и половина  newsm78 Наблъскано е със захар това чудо, но пък на Хип са толкова анасонови чайовете, или само на мен така ми се струва?!  Rolling Eyes

По темата със сополите, аз го свикнах Емо със стеримара, като го види и сбръчва носле даже  Laughing
Пръскам си смело и после дърпам с помпичката на меримар. Дори да ви кажа, смятам, че откакто го правя ни се оправиха очичките. Аз бях споделяла, че имахме проблеми, но те изчезнаха отведнъж, без да рабереме, свързвам го единствено с носа и промивките....

Аз вчера добре го захраних детето. На обяд му дадох картоф и морков на Ганчев и той остана очарован  Laughing Можеше да го хапне цялото ако зависеше от него, но му оставих и за днес. После следобеда му дадох плодово пюренце от морков и ябълка, а по-късният следобед хапна и крушка, в която сложих от адаптираното му мляко малко. Детето си отваря устичката все едно досега само с лъжица е ял.  Peace

А пък какъв шкембак е заформил моят Убавец....стягат му панталоните направо, само целичките дрешки с копчетата са му добре на коремчето. Не знам как сте вие с дрехите, но ние го закъсваме откъм горни дрешки. Моя приятелка е била при Даяна и Ники и там е имало шушлякови елечета и якенца, та ще ходя днес да проверявам и да купувам, че с космонавта ако го отсега го навличам, какво ще правим на минусовите температури???  Crossing Arms

# 586
Чин - сега четох за поредната изцепка на свекърва ти...много ама много тъжно ми стана за теб като си представих какво ти е било да се прибереш уморена в къщи и да трябва да чистиш след нея...Аз пък не мога да отуча сверъва ми да купува дрехи втора употреба или от най-евтините магазини за Бела - непрекъснато ми мъкне някакви боклуци - май за нея е по-важно количеството, а не качеството. Да не споменавам какви безподобни блузи ми е купувала - сигурно и циганките не биха ги облякли...и не е въпрос до пари (тя често ни дава доста големи суми), та не мога да разбера този нейн манталитет...ще започна и аз да и ги връщам.

Деска - отдавна се каня да пробвам това с кърма в нослето, ама не ми стигаше куража - днес ще опитам

Роси - не искам да ти се меся, но се зачудих - при захранването препоръчват да се започне с по 1 лъжичка и то от един вид храна, и постепено да се увеличава както количеството така и вида, особено при бебета под 6 месеца..но ти си знаеш.

Гледам че сте писали за сериалите... аз успявам да гледам само 7 часа разлика. Преди гледах и Стъклен дом, но сега не вярвам да успявам - след 21 ч. ми е почти невъзможно да гледам каквото и да било - нали започваме къпане и приспиване на дечурлига. Поради тази причина не гледам обикновено и Софиянци в повече, макар да ми е забавен...
Тази седмица ми се очертава доста работа - дано имам време и за форума, но ще видим. Майка ми трябваше да дойде днес да ми помага за няколко дни, но ще дойде чак утре - направили я председател на изборна комисия и цяла нощ са предавали протоколи ... ега ти хаоса на тези избори!... Confused

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 11:03 от heberlea

# 587
Добро утро  Hug

и моето дете реши тая нощ да ме прави хахо  ooooh!. Като реши към 5 сутринта че няма да спи  Shocked, то не беше въртене, гукане, после крещене, рев  ooooh! Tired. Люлея го, заспива, унася се, но на секундата, в която го оставя в леглото му, отваря ей такива очи  #Shocked Mr. Green.Чак майка ми дойде от другата стая да види какво става  ooooh!. Накрая го оставих в леглото да си вика и заспа по някое време, но съм каталясала...
ПаО, капя сребърна вода, помага, но все си има сополки. Ще пробвам и аз днес с кърма, да видим. Иначе Алекс само като види помпата и пощурява, вече се научи да я хваща за маркучето и да дърпа  Mr. Green

Оф, ставам, че мрънка, после пак ще пиша Simple Smile

# 588
Здравейте, колежки.

Благодаря за кафето. Да се включа и аз към недоспалите. Нико се събуждаше през 2 часа да играе  Shocked

Мама Ани, тя много настройва Слав, а той е склонен да се поддава, затова гледам просто да не обръщам внимание.. но не знам кога ще ми падн пердето.

Хеберлеа, тя не купува втора употреба, но от къде ги намира тия модели от преди 30 години... боди с якичка и дантелки... за момче, не знам...  Rolling Eyes

Деси, аз ако кажа нещо за мама му... голям скандал ще стане. Не и се обаждам и не давам да ми казва как да си гледам детето. Пускам я през едното ухо, да излезе през другото.

кити, аз съм изтървала нещо, защо нак. постановление?

# 589
  • Добрич
Силвиииии, разконспирирана си!  Hug Останах ужасно изненадана като видях Матея и чак тогава зацепих!  Mr. Green

# 590
  • София
Силвиииии, разконспирирана си!  Hug Останах ужасно изненадана като видях Матея и чак тогава зацепих!  Mr. Green
Joy Joy Joy Таман влизах да пиша, че с Малка Ралка гледаме Силви и Матея Hug
Къдрокоске и аз така разбрах, че е тя Grinning

# 591
какво ще го правя това дете не знам...вече е буден и мрънкоти

Чин - не толкова се дразня от магазините втора употреба, колкото от това че предпочита да купи чанта с вехтории отколкото едно качествена дрешка, а и никога не ме пита - от какво има нужда детето. Например тръгва да купува ботушки на Бела без дори да ме пита, дали ние не сме и купили или не мислим да купуваме... сякаш ако тя не купи, ще ходи детето босо...

хайде пак почвам танците ...

# 592
  • Sofia
Силвиииии, разконспирирана си!  Hug Останах ужасно изненадана като видях Матея и чак тогава зацепих!  Mr. Green
Joy Joy Joy Таман влизах да пиша, че с Малка Ралка гледаме Силви и Матея Hug
Къдрокоске и аз така разбрах, че е тя Grinning
Нищо не може да ни убегне тук Mr. Green
Силве,  Hug

# 593
Добро утро.

Тази нощ май повечето не са спали като гледам, затова аз ще замълча.  Confused

Динора, много неприятно.  Hug На мен с Баткото ми се случи един път само и мога да си представя какво си изпитала! Добре че Сиси е добре!

Абе какви са тия ваши свекърви. Аз от моята не мога да се оплача. Винаги ми помага с каквото може и не ми се меси, за което съм и благодарна. Виж свекъра е друга работа.  Crazy

Вчера оставихме децата на свекъра да ги гледа, за да гласувам. Отидох, наредих се на опашката и не знам дали и 5 минути съм чакала, звъни. Така и не успях да гласувам. Много криво ми стана. Малкия пък беше изпаднал в такава истерия.  Confused Чак не можах да го позная.  Confused

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.  Shocked

Къде е Силвето?  Rolling Eyes

Кити, мила и аз съм на тоя хал с отслабването. Стоя си едни килограми и не мърдат пусто. Бях почнала 90 дневната, но много я развалих. Първо на Мишо РД, после няколко питки и ми отиде диетата.  ooooh!

Роси струва ми се, че много неща на един ден си дала. Не ти се меся, но аз доколкото знам захранването се започва с един вид.  Peace

Болничките, бързо да оздравявате!  Hug

# 594
  • Добрич
Силви, сега вече разбрах какво си имала  предвид под "Изкуство и ентъртеймънт" когато питах за професиите.  Wink

# 595
  • София
Силве, и от мен  Hug Нямам търпение довечера да кажа на мъжа ми с кой си пишем тук, той ви е голям фен  Simple Smile А това ми е любимото на мен:
http://www.youtube.com/watch?v=anA95pjPXKY&feature=related

# 596
И аз искам да гледам Силви - я подскажете къде пък...че нали съм с бавен реотан

# 597
Явно всички гледаме На кафе  Peace (Хеберлея)

Сиси дак (абе на бг така ли ти е ник-а), радвай се, че не ти се меси. Моята пък е свикнала да си прави по един начин нещата и като види, че аз ги правя по друг дежурната реплика е - ама кой ти каза, че може и така. А пък като получи отговор "никой" се опулва. В смисъл такъв, как така ще ми дойде на ум, че мога да върша дадено нещо по определен начин. Явно ме взема за доста глупава  newsm78 И все смята, че е открила топлата вода като ми съобщи нещо и остава много разочарована като й кажа, че знам. Абе такива простотии.

# 598
  • гр. Козлодуй
Здравейте Simple Smile
И аз гледах Матея и Силвето при Гала. Много ви се радвам и ме заредихте с положителни емоции, че деня ми беше тръгнал наопаки. Настроението ми се подобри и се усмихвам вече Simple Smile.
Моето любимо парче е "Има как"  Hug

Аз от седмица само ви чета, че нямам никакво настроение. Трябваше да почерпя, че имахме двоен РД - и аз и баткото, но винаги покрай РД изпадам в едни настроения никакви. Имаше си име това състояние - май беше Сатурнова дупка  newsm78

Динора, много сте се уплашили, разбирам те. Аз обръщах собственоръчно баткото един път. Дръжката на кошницата се отметна и той добре, че беше вързан, та увисна във въздуха. От тогава не разнасям бебето с кошницата и я държа само на земята или в средата на спалнята.

А тази хрема е ужасна - трета седмица не му минава. Изпи вече един антибиотик, защото имаше кашлица и хрипове, но пак си има хрема и хърка постоянно. Утре пак сме на лекар, вече на консултация. Леле как ми загази главата с това дете.

Аз също мисля вече да захранвам. Малкия Бубон с такъв кеф си ядеше от лъжичката сиропчето, че като свършеше ревеше за още Simple Smile. Мързи ме не мързи вече трябва да чета и за захранването, дойде му времето Simple Smile.

Аз гледам всякакви сериали, но повече обичам да го имам целия сезон и да го изгледам на един дъх Simple Smile.

Имам да си дочета десетина странички затова бягам.

# 599
: )))))))) ейй времето вътре в мен е супер днес.  Laughing И на мен тя ми е любима като на Мейдънли.Много готино ми стана. : )))  Wink

Мине замине и пак свекитата са ни в устата  Mr. Green Моята онзи ден говореше на Мартин как трябва да каже първо мама,после баба и тогава чак тати и дядо  Laughing Laughing Добре,че ми пусна ред,де  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт