ЮНЧЕ гладно виква: "За Хелуин ще папам тиква"!

• 35 679
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Магнетче,ако се видим може и да се сетя най-вероятно.На басейна в Ихтиман,нали?
Peace точно там, аз бях репортерката за бг материали в предаването по принцип, Анелия правеше международните и беше водеща нали, а на басейна тогава правех интервютата с всички поканени на басейна звезди в лятната ни КакАфония,тогава бях с червена коса и младааааа Mr. Green

Педито мина...вирусна инфекция има малкия,ще давам още неща и така Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 15:01 от magnet_for_happiness

# 616
Силве, аз затова си замразявам кърма, че като ме пита някой къде ми е акъла да кажа - във фризера  Mr. Green

Бюти, и аз нямаше да обърна внимание ако не бях чула името на дедето и разказа за това как са решили да я кръстят така и как на другия ден Матейка се е родила. Всичко ми се стори мноооого познато някакси.

Днес в Русе много духа, но се каня да излезем. Ще сложа дъждобрана ако трябва, но малко да ме поодуха поне мен, че и вчера не съм излизала. На всичкото отгоре нямаме топла вода от сутринта, та сега ще мия дупе - пак трябва да си топля водата на котлона   #2gunfire

# 617
Добър ден и от мен,цяла сутрин се занимавам с майстори и чак сега стигнах да пиша  newsm78 newsm78

# 618
Здравейте,мамчета!
И ние явно сме в ревлив период ,но и носът на Дара все още не е добре ,похърква,но най-странното е ,че през ден вдига температура ,не висока ,но все пак вдига ,а и е кисела,лошото е ,че вече няколко пъти давам панадол и след това спи и се успокоява ,нашето педи е категорична,че не са зъби ,но аз като че ли това си мисля.И по този повод ,тъй като ми е много криво ,че давам панадол ми се иска добър хомеопат в Пловдив ,който да ми каже дали да давам дентокинд,дормикинд или нещо друго хомеопатично ,което да я успокоява и да не вдига темп.Та ако някоя пловдивска мама знае да ми пише на лични.
Силве Hug виждам аз Матея ииииии веднага сядам да пиша на Пао ,че нашето Силве е Силвето от Антибиотика Grinning Много ти се зарадвах.
В момента Дара спи на остъклената ни тераса с леко притворен прозорец -хем на шум от улицата ,хем на въздух.
Утре сме на консултация ,но ще помоля да отложим ваксините заради неразположението й.
За захранването аз мисля да започна с картоф,морков и така ,че с тази ускорена перисталтика и зеленото течно ако хич май не сме за плодове.

Хелънче ,капнах аз кърма,ще го направя няколко пъти ,че ми писна от тея секрети.
Динора,уфффф аз каквато съм паника ,не знам в такава ситуация ,ще рева повече от детето.

# 619
  • София
Ваче, да не би Ралка да е в периода, който минават повечето бебенца - на неспокоен сън  newsm78

Покрай Силвето пак ме хвана носталгията... Много пъти сме си говорили с мъжа ми как 90-те и първите години на сегашния век (баси как прозвуча  Simple Smile) са много по-стилни и истински години. И това по отношение на музика, мода, кино и т.н. Изкуството не беше толкова комерсиално с други думи и затова се получаваше добре. Ето сега покрай Времето вътре в мен ми наизлязоха много песни, от които няма една лоша. Защо сега не се прави такава музика... Thinking
Да ви поздравя с нещо съответстващо на днешното ми есенно и домошарско настроение:
http://www.youtube.com/watch?v=fF4roq6PaaY&feature=related

А в този клип са насъбрани една камара страхотни мъже, освен, че и песента е супер  Crazy   Simple Smile:
http://www.youtube.com/watch?v=1VFpTefB038&feature=related

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 15:25 от Maidenly

# 620
Тzvetihc Мога да ти кажа какво правя аз в тези случаи по съвет на гастроентеролог - клизма с глицерин, трябва ти тръбичка от система, спринцовка и глицерин.Пъхваш тръбичката в сприцовката и 5 мл глицерин в анусчето и до сек е готово, това е един щадящ метод,който ми спаси и двете деца  Peace,а тези свещички ги няма в България, но навсякъде другаде ги има.

# 621
Не са качили още днешното предаване - или поне аз не го намерих, но няма да остане непуснат линка  Mr. Green
Силвичка, аз, че си умна, знам, сега искам да те видя и колко си хубава след майчинството Simple Smile
Цвети, по колко добавка от кърма пие Симонка? Не ми звучиш добре, явно не се наспиваш и не си почиваш Sad А ти какви пюренца въведе, че се запече малката сладка?
Да ви пусна снимки от тиймбилдинга, на който му е интересно и има познати присъствали: http://bibis.snimka.bg/travel/tiyimbilding2011.629227.25406574

# 622
И аз пускам да го гледам,че нямах време днес http://play.novatv.bg/program/nakafe
Ана2
  Ето тук го има  Hug Hug

# 623
  • София
Ваче, да не би Ралка да е в периода, който минават повечето бебенца - на неспокоен сън  newsm78
То нейното е предсън.. Днес се изака. Акото й беше (Ужас! егати темата.. Crazy) като на голям човек, гъстичко. Ама нищо чудно.. колко неюа е яла милата  Mr. Green Mr. Green Може да я е мъчело това, знам ли... Днес е на кърма, за утре ще видим...

Ана, коя е таз мома, дето е докопала нашия Явор, м?  Crossing Arms
Румен е много лъчезарно детенце  Heart Eyes

# 624
Здравейте.

Всички сме гледали Гала. И аз познах Матея в едно розово кошче.
Силве, и аз си те представях по-различно, особено с тази бира на аватара  Wink

ПаО, ти гледай да я слушаш, че да не те сложи на края на опашката. Wink

Хеберлеа, да, това е дразнещото. На мен например ми дава 20лв и казва: да вземете да му купите нещо, че... (и млъква) Ще кажеш ние нищо не му купуваме на това дете и то голо и босо ходи.
А онзи ден ми направи коментар, че съм му накупила много обувки. А аз съм му купила наистина, но те са по-големи, в момента не му стават. Разхищение било, той бил бебе.

Ани2, имаш прекрасни деца.
Много е смотано времето, така ми се излизаше днес...

Цвети, забравих да ти кажа, че те сънувах онази вечер. Бяхме с децата в градинка, но ти много ме припираше да се прибираме у нас Simple Smile Така и не разбрах защо, но живеехме в нас.  Mr. Green

Момичета, аз се замислих,че ако въвеждам на седмица по един нов компонент... много бавно ще ни се случат нещата. Според вас колко почивка трябва да се прави между единия и следващия зеленчук ?

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 16:11 от chin

# 625
Силве Матея на 8 юни ли е родена?  Hug

# 626
  • София
Чинче, ти почваш с основни компоненти: картоф, морков, тиква. Останалото добавяш. Ти като замениш едно цяло ядене вече комбинираш. То и бебето като се захрани доста по-бързо хапва други неща.
Момичета, отваря ли се тоя линк за Захранването
Това е от Хелън таблицата. Ако се вижда да я слагам на 1 стр.

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 16:19 от Vache

# 627
  • София

Силве, и аз си те представях по-различно, особено с тази бира на аватара  Wink

Мда, аватарът е доста подвеждащ Mr. Green 
А реалността определено надхвърля очакванията и представите в положителен аспект (поне за мен) Wink

Ваче, отваря се Peace

# 628
Ваче, и аз да кажа, че се отваря. Дори си свалих вече файла.   bouquet

Чин, 3-4 дни като за начало за нов зеленчук са достатъчни, като това е за дете, което понася добре захранването и няма проблеми. Аз съм си запазила на Цветич захранването (беше споделила преди време как е захранила Дани) и там гледам, че всеки месец въвежда нов вид. Примерно 1 месец - зеленчук, 2 - каша, 3 - плод и т.н. За мен това е удачна схема, защото моята педи каза, че в момента в който заместя едно хранене да въвеждам нов вид, ама така много ще се пришпорят нещата (не че ние сме заместили нещо де). Дано обясних правилно.

Клавдия, погледни 1-ва страничка.

ПП. Всъщност влязох да се оплача. Смятах да си отложа малко изпитите, за да мога да поработя до Нова година и след това да се явя индивидуално. Да ама криви плановете. До средата на декември трябва да ги взема. Сега трябва между 17 и 20 ноември да отхвърля поне 2 изпита и след това да ми остане 1 плюс магистърския семинал и след това дипломирането  Mr. Green И ако някой ми даде идея как да организирам всичко ще е супер. Майка сигурно ще дойде да гледа Йоана (боже само като си помисля, че два-три дни няма да съм с нея и ми се доплаква). Другия вариант е сутрин да пътувам да Свищов, вечер обратно. Малко като гръм от ясно небе ми дойде и сега съм  #Crazy

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 16:40 от deskatta

# 629
Ха, на бас, че нашата тема е най-интересна!  Laughing

И аз го бях пуснала предаването за фон сутринта и изобщо не се усетих. Сега го гледах по-подробно. Силви, страхотно изглеждаш!   bouquet

Чинче, не знам на какво ще я направя тая твоята свекърва, ако ми падне в ръчичките  #2gunfire
Сиана за две седмици захранване яде 4 неща, от утре мисля да въвеждам броколи. Моята педиатърка каза, че зеленчуците не правят проблеми и не е необходимо толкова дълго изчакване. 
То, асвен че подухва навън, не е толкова лошо времето - топло е.

Ние ходихме до мола (не до Джъмбо) и взех две неща на Марки и една много сладка жилетка на Сиана.

Кой искаше да захранва с морков и картоф след зелени акита, а Ичката. Мисля, че и вие е по-добре да започнете с оризова каша.  Peace

Ваче, да, всичко останало си й е съвсем наред на Сиана - че тя е едно от малкото бебета в темата, дето отначало още си спи перфектно и от 2 месеца вече си спи по цяла нощ! Бабите в семейството казаха, че сега, като започнела да яде и друго, освен кърма, щяла да започне да качва повече.  Crazy Моят опит с Марки показва точно обратното, ама айде да им е простено, те деца не са гледали - тяхното са били извънземни  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт