ЮНЧЕ гладно виква: "За Хелуин ще папам тиква"!

• 35 685
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Е, защо не казахте по-рано- аз Гала не я гледам изобщо Sad  (ХАБЕРЛЕА,  Hug)

ЧИН, НАП-аджии са се побъркали да инкасират, а на мен не ми се разправяше- заради непредставяне на някакви ненужни декларации, за които е била задължена осигурителната ми каса, глобиха мен, ама въобще не ми се разправяше, наистина, особено пък с Дара на ръце..

# 601
  • софия
Здравейте,
Даги, Магнетче да се оправяте Praynig
Силве и ние със Симонка те гледахме Simple Smile
Чин старала съм се да намирам оправдание на свекито ти, но ми стана много мъчно за теб Hug
Ваче, много по малко си и дала на Ракла надали е от храната newsm78
Говорите за сериали, аз телевизия от 5 месеца не съм гледала ooooh!, камоли сериали, вече си миля че аз съм смотана и не мога да се оправям, вечер къпя храня децата, приспивам Симона и започвам да се занимавам с Дани, четем играем, към 9.30 си лягам и навивам часовника за след 2 часа да се изцедя и така през 2 часа, за да има Симона с какво да я дохраня през деня, но това не може да продължава така вече не знам къде се намирам, за капак тя тотално отказва да суче от едната гърда защото и пуска малко Sad. През деня цока от едната гърда изцеждам другата и додавам кърма събрана през нощта #Crazy, имам чуството че денонощно стерилизирам и храня.И вместо да ми се увеличава кърмата ми намалява. Вече не знам какво да правя.
Симона пак не е акъла 3 дни след тези пюрета започна да се запича. Моля ви кажете пак за някой начин за изакване, тези глицеринови свещички има ли ги в аптеката.
Днес пуснах Дани на градина дано се задържи повечко този път.
Е дадох отчет Simple Smile, довечера се надявам да се сдобия с лаптоп, мъжа ми се върна, с тези отсъствия негови ми идва вече да се  #2gunfire
Целувки и хубав ден Hug  bouquet

# 602
  • София
Деска, Ралка спа неспокойно Rolling Eyes
Днес няма да давам нищо, освен кърма. Направо се чудя с кой акъл пришпорих нещата Tired Tired Tired
Къдрокоске, че то имаше ли избор изобщо newsm78 newsm78 newsm78 В България вота обикновено е отрицателен, а това не води до нищо добро Wink

МамоАни, не ти завиждам за свкървището  Rolling Eyes за теглото да ти кажа.. на моя приятелка детенцето така не наддавало на тегло, ама на ръст дърпа. Сега е вече на 9 месеца някъде, всичко си й е ОК, просто е дългичка, а не дебеличка. Така че според мен няма за какво да се притесняваш. Нали Сиана си е спокойна, яде, спинка и расте на дължина.

Динорка, кошницата все пак я е предпазила по някакъв начин. Сашата така ми е падала от доста високо легло. При това аз бях там. Обърнах се за секунда да взема памперс и чух "туп" Shocked обръщам се и на земята детето седи и гледа ей така  Shocked после ааааааа, рев. Беше на около 3 месеца и така разбрах, че може да се обръща  Mr. Green

За имунитета... не знам.. не искам да казвам голяма дума. Аз не съм боледувала след като родих Саша, изключая варицелата, която лепнахме 2 месеца след раждането. Дори и след това не съм боледувала. Помня добре, защот си гледах изцяло сама детето и мъжът ми почти не се прибираше. Не съм имала моменти да се влача болна и да я гледам.

# 603

Роси струва ми се, че много неща на един ден си дала. Не ти се меся, но аз доколкото знам захранването се започва с един вид.  Peace

Болничките, бързо да оздравявате!  Hug

Сиси, аз вече бях въвела ябълката и моркова, но под формата на сокче. Вчера реално е ял картоф и круша за пръв път. Пак е много де, две неща наведнъж.  Ама такъв киселяк беше, викам да го разсея... Embarassed  Blush

# 604
  • София
Ех Силве,колко е малък света..навремето ви снимахме в КакАфония ..едва ли ще се сетиш..тогава хит беше О да ,О не Wink

Благодаря момичета,аз още ми е едно такова болно....на малчо хремата му е попреминала като че ли,но понеже кашля малко, сега чакам педката след 13 да мине да го прегледа Rolling Eyes

# 605
  Хеберлеа, така е принципно,, но аз съм от по-бързите майки  Twisted Evil
Започнах зеленчуковото още от първият път с половин бурканче. Ми то детето не е давало индикации за някакви алергии, проблеми със стомахчето и подобни неразположения, та си викам - какво да те бавя?!?!  Така съм действала и с каката, да чукам на дърво няма алергии, да не говорим, че тогава я захраних на 40 дена  Shocked

# 606
Роси -  Peace децата си показват сами...

# 607
Деска поне аз така си го чета! Wink

Роси просто се чудих! Но пък щом на детето му понася.... Hug

Оп омазахме пейзажа...  Crazy

# 608
Привет, момичета Hug
Благодаря на всички за милите думи и съветите Hug
Ваче, не си длъжна да помниш проблемите на всички, а и аз не съм много редовна...Много пъти ходихме на изследвания и уж всичко е ОК, пък...А за сокчета ме посъветвата нашата педиатърка, уж е запозната с проблемите ни... #2gunfireПопитах не може ли да започна със зеленчуци, за да не дразним стомахмето, но тя категорично отрече - трябвало първо с плод newsm78
Чин, Слав не взима ли отношение по въпроса със свеки...Ако знаеш мен как ме дразни тая твоя свекърва #Cussing out
Днес при Гала видях една много сладка Матея...познах я веднага Heart Eyesможе и други да са писали, но аз не съм чела, за това се извинявам ако се повтарям...
Хубав ден, момичета Hug

# 609
  • София
Инсайд, абе как с плод. Ужас! При условие, че има проблем детето трябва по-внимателно, дори по-късно. Ти склонна ли си да слушаш педиатърката? Щото ако не си може да си захраниш с каша оризова. Тия проблеми дето ги имате са от някакво раздразване. Как може тогаа да се дава плод!?  newsm78

# 610
Инсайд, с риск да повторя Ваче, ама и аз да кажа - никакъв плод не давай. Дори го дай по-късно, след като си въвела кашите и зеленчуците. И сок не давай. Просто почти всички педиатри, които си знаят старата схема съветват първо плод, после зеленчук и т.н. И аз бих те посъветвала да захраниш с оризова каша, дават я за най-щадяща стомахчето.

# 611
  • София
Моето детенце голям сън му удари днес, та ще взема да драсна няколко реда  Wink
Ние сме добре.  Лорчето проявява ревливи настроения понякога, но според таблицата се пада в труден период, та гледам да го приемам за нормално.   Извадих летния кош на количката и се каня тези дни да я пробвам (по-настоятелно) с него Wink

Съжалявам, че изпуснах да гледам Силвето...  Бях си пуснала предаването и видях, че дават момичетата от Антибиотика и говореха за бебета, но нещо шетах из къщи и не внимавах достатъчно, че да се усетя Confused
Обаче, Силве, съвсем различно съм си те представяла досега Crazy

Брей, голямо захранване пада Rolling Eyes  На мен все ми се струва толкова далечно...

Много болни дечица и мами Sad  Хайде бързо да се оправят всички Hug

динора, ужасно, добре, че сте се разминали предимно с уплах  Confused  Представям си колко си се уплашила Hug

# 612
Силв.,  отивам да те гледам, да живеят записите на предавания Simple Smile

# 613
Добър ден! Simple Smile
Динора,голямо премеждие сте имали.Дано всичко е ок.Аз затова отдавна слагам шезлонга на земята.Като беше малка Матеята стоеше все по диваните,но сега много се мята и ме е страх.
Ана2,радвам се че си изкарала доволно. Hug
Къдрокоска,набито око имаш.Ама верно ме разконспирирахте. Hug
Шунчи,ама и ти си един Инч Хай. Party
Ири,Мейдъли,мерси за милите думи. Hug
Магнетче,ако се видим може и да се сетя най-вероятно.На басейна в Ихтиман,нали?
Бюти,различно по-хубаво или различно по-зле? Twisted Evil
Аничка,няма толкова за гледане,мозъка изтече с кърмата. Crazy

# 614
Силв.,  отивам да те гледам, да живеят записите на предавания Simple Smile

Ани, метни ми един линк, моля. PraynigАз докато разбера кой, какво... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт