Забравих да пиша аз вчера, че като те видях на срещата си помислих, че си ми позната отнякъде. Я покажи някоя снимка от КакАфонските години да видим от там ли ще да е

Е, айде сега.. не искала да казва...

а и беше отдавна
стига,плс
не е важно 
Имаме 8 хранения, две с пюре плюс 60 мл.кърма , 3 с добавена кърма нощно изцедена и останалите 3 са през 1, 5-2, горе долу така. Но вече почвам само да цедя, Симона не мога да я накарам да суче от едната гърда
. Мога ли някак да я отпуша да тече от повече каналчета не само от 1.
. Много интересно се повтарят нещата с батко и си приличат по поведение и на външен вид, той на 5м също отказа тази гърда, но аз не изцеждах тя се запуши даже припаднах в банята тогава и след това не потече мляко от нея изобщо, останалите 6 м го кърмих от една гърда, която компенсираше с добро количество мляко. Сега реших да цедя и да давам, само нощем суче от едната гърда. Тези дни Симона яде в 20ч, после в 2ч и чак 6-7 сутрин.Мисля че това е защото вечер пие 130мл. кърма и се засища. Аз разбира се ставам да цедя.Много дълго стана, но исках да споделя с теб 

Дано да е безболезнено и безпроблемно!
А и по-важното - преди година на този ден видях
Няма по-незабравимо пътешествие, от това, което започна тогава!!!
на всички! И спокойна нощ! 
извинете ме ако ми е тъп въпроса,но вчера прокарах пръст отгоре и отдолу и нищо как да кажа...необичйно не докоснах, същевременно детето си яде нон стоп лигавниците,ръцете,одеалото с настървение, маха бибата и я гризе откъм твърдата част...

, имам някакъв софтуеър, който го блокира 

). Мамография се прави само при нужда и профилактично след определена въраст, ама вече се отрича тази профилактика с рентгена. Има и ехографски изследвания. При нас специално е мануален прегледа. Ако има нужда вече насочват къде какво да се прави. За една жена според мен е задължително всяка година да минава освен АГ и на мамологичен преглед. Само че аз кърмя и се чудя дали ще могат да ме прегледат както трябва. ще видим...
Съвсем сериозно се отнасят, не претупват нищо.
Препоръчани теми