НОИ пак прецаква МАЙКИТЕ с майчинството за 2-та година,бясна съм

• 102 532
  • 2 412
  •   1
Отговори
# 2 145
Аз говоря за самата процедура. Оттам нататък влизаш в която категория искаш- хленчещи за пари или изкарващи пари.

# 2 146
ААААААААААА smile3513 Четох, четох но до края не достигнах, така значи от частното не виждате общото...

Ако караме само с 1 дете, и ревем, че втората година била БЕЗОБРАЗИЕ ... След време ще сядаме по бюрата (ако може да седнем въобще) на 80 години и ще мрънкаме за пенсия, ще мрем по спирките на градския транспорт и никой няма да ни погледне  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ех този нос дето само до него виждаме и тази толкова тъпа част от нацията дето списва тук, не си гледа интереса... защото все е още е млада и глупава...

Погледнете Германците, Англичаните, Американците, Норвежците ако щете ... Как гледат на децата си те не  считат, че съседчето е чуждо, а се грижат за благото и на своето и да другото)..

Така, че ако не сме единни никой няма да ни даде нищо... Защото ако Народа се кара Управляващите ще се правят, че не виждат нищо!!!

...ощетила съм държавата понеже имам 3 деца... а като пораснат тези деца ще им изкарват БВП и ще трябва да им внасят пари за да си клатят краката политици като тях самите... нищо чудно техните внуци да ги последват там на "трона" под надписа: "Съединението Прави Силата" ...

Сега остава да ми кажете че греша... но първо  си сложете ръка на сърцето и премислете преди да говорите "Врели некипели" ...

# 2 147
Ето малко увеличения:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=976772

"Майката" с очилата изглежда много... нуждаеща се от кюфтета.

# 2 148
Ето малко увеличения:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=976772

"Майката" с очилата изглежда много... нуждаеща се от кюфтета.

Забравяш обаче нещо много важ-но! Че, Родната Полиция Ни Пазииии!

# 2 149
Аз нямам нищо против което и да било увеличение, освен данъчното...
Нека се нахранят хората, това може само да ме радва. Ситият човек е спокоен човек.
Щом можем да си го позволим, защо не!

# 2 150
klodiaрбраво, най-сетне нещо смислено! Що преди да пишат и някои други не мислят, а първосигнално току нещо изплюят.  

# 2 151
Е, те там циганите са най-силни.  Що БВП ще ни изкарат след години.

# 2 152
А, то е като всяка друга тема и тук- всеки си мисли, че неговите идеи са само смислени.  Laughing
Най- се кефя на неща, от сорта на: "Това е истината!".

Е, те там циганите са най-силни.  Що БВП ще ни изкарат след години.

Бройката му е мамата. Като няма технологии се разчита на голата работна ръка.

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 15:02 от Judy

# 2 153
А, то е като всяка друга тема и тук- всеки си мисли, че неговите идеи са само смислени.  Laughing

Е, те там циганите са най-силни.  Що БВП ще ни изкарат след години.

Бройката му е мамата. Като няма технологии се разчита на голата работна ръка.
хахах....... пак много "смислено" и пак "дълбокомислено"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ми стойте, трайте си, карайте се и те Циганите ще ни управляват, накрая ...  Joy Joy Joy Joy

Или децата ни ще последват съвета на това момче?!? http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/10/10/ako-bylgariia-prodyljav … d=288381481237582
Това ли искате? Да оставите земята ни на друг и да се спасите някъде. Никой не ви спира: Направете го още СЕГА!!!

"Един македонец - воевода,
двама македонци - воевода со чета,
трима македонци - чета со предател"

Ей, това не са македонци заменете думата с Българи... Защото ние сме "кучета", които се ядем и никога на сме единни, все някой е на обратното мнение. И естествено, че няма никога да прокопсаме...

# 2 154
Нали е важно деца има. Съгласяваме се! И да се съгласи човек ли е нервоувреждащо?
Ми не се яжте, бе хора! За какво се ядете, в случая?
Един иска пари, друг казва, че не му се следват. Всеки си има аргументи и на всеки са си смислени достатъчно, особено според самия него.
Като не стане това, с парите- има широк свят. Лично аз не съм против и емиграцията- който има желание и дупе- да върви. И вас никой не ви е спрял. Никого не са спрели на границата. Ни 30-те лева ще спрат някого.

# 2 155
Съединението прави силата!
Кой не скача е червен!
Жоро е невинен!
Само Левски!

bg (редакция, забравих си знамето)

# 2 156
Да седнем всички да искаме пари и да сме единни. Няма начин да не прокопса държавата. 

# 2 157
  • София
О, не следите темата, отдавна мина предложението за емиграция.

Бизнесдамите нали трябва да си продадат на някого кифтетата. Без индексации как да стане тая работа?

# 2 158
Венсеремос!
Работници, работнички,
от вси страни- сплотете се!
Напред, другари смело!
Да браним наш'то велико дело!
 smile3540

# 2 159
Нали е важно деца има. Съгласяваме се! И да се съгласи човек ли е нервоувреждащо?
Ми не се яжте, бе хора! За какво се ядете, в случая?
Един иска пари, друг казва, че не му се следват. Всеки си има аргументи и на всеки са си смислени достатъчно, особено според самия него.
Като не стане това, с парите- има широк свят. Лично аз не съм против и емиграцията- който има желание и дупе- да върви. И вас никой не ви е спрял. Никого не са спрели на границата. Ни 30-те лева ще спрат някого.

Честно казано, аз така или иначе няма да получавам майчински вече... но ще застана на страната на майките, които ще са ощетени сега и в бъдеще от това решение, така че няма смисъл да ме иронизираш... ако обичаш...
Все пак избора да си гледаш втората година детето не винаги е твой личен...понякога и обстоятелствата ти го налагат...

Да седнем всички да искаме пари и да сме единни. Няма начин да не прокопса държавата.  

Милата ни държавица, първо да помисли за работни места... да санкционират работодателите, които гонят майките от работа със "Знанието на Инспекцията по Труда" ... и още много неуредици които има и не искам да споменавам тук ...

Съединението прави силата!
Кой не скача е червен!
Жоро е невинен!
Само Левски!

bg (редакция, забравих си знамето)

Чаках някой да ми го припомни че бях го забравила  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Като че ли ви плащат да пишете така ... ама нейсе ...   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт