НОИ пак прецаква МАЙКИТЕ с майчинството за 2-та година,бясна съм

• 102 504
  • 2 412
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
А и забравих, та да добавя. Аз съм много образована, успяла, богата и ..красива. Също така съм много скромна и държа всички да го знаят.  Laughing

Пу и аз така  Laughing Искам и кИфтета, и чорапи, абе...  Joy

То така се забогатява - този месец 30, другия - кюфтета и чорапи. От работа никой не е забогатял.

Това от личен опит ли?  newsm78

# 2 191
  • СОФИЯ
А и забравих, та да добавя. Аз съм много образована, успяла, богата и ..красива. Също така съм много скромна и държа всички да го знаят.  Laughing

Пу и аз така  Laughing Искам и кИфтета, и чорапи, абе...  Joy

То така се забогатява - този месец 30, другия - кюфтета и чорапи. От работа никой не е забогатял.

Аре Трещи да си попремерим тва онва, че и на мъжовете може - моя е по по Най! Мхъ. А за да си похортуваме за стандарта на живот те каня на вилата на Малдивите, че е по-близо от другата.

# 2 192
Аз не съм богата.

# 2 193
  • София
А-а, разбрах сега - да не дадат на другите по 30 лв., та да си останат бедни!

мама САННЯ, ти па, въй, изчервих се... То и мойто мъж не е за изхвърляне!  Laughing

# 2 194
  • София
Аз подкрепям въвеждане на сходна на цитираните по-горе държави политика в подкрепа на децата и жените-майки, НО при аналогична осигурителна тежест и строг контрол на доходите.

# 2 195

Аз пък плета одеало. Екстравагантна работа. 

Ся мъ затрудни. Май трябва дам на някое от децата да разплита нещо  newsm78. С разрушенията се справят по-добре от мен. И чувствително по-бързо.

Да не вземем да почнем да си приличаме много, че то еднообразието до нищо хубаво не води  superuu.

# 2 196
  • СОФИЯ
Аз подкрепям въвеждане на сходна на цитираните по-горе държави политика в подкрепа на децата и жените-майки, НО при аналогична осигурителна тежест и строг контрол на доходите.
Peace

# 2 197

Аналогичната осигурителна тежест на база целия трудов живот ли да е или трябва да е преди раждане?

# 2 198
  • София

Аналогичната осигурителна тежест на база целия трудов живот ли да е или трябва да е преди раждане?
Това в "нормалните" страни е без значение. Системата е солидарна /нали не говорим за частни фондове, доброволни фондове/, т.е. в случая ползват майките, отглеждащи децата, а плащат всички по-много и върху целия си доход.

# 2 199

Това в "нормалните" страни е без значение. Системата е солидарна /нали не говорим за частни фондове, доброволни фондове/, т.е. в случая ползват майките, отглеждащи децата, а плащат всички по-много и върху целия си доход.

Тогава искам и диференцирано ДДС. Защото солидарната система в България се досубсидира от държавния бюджет, в който основното приходно перо е от ДДС. Ако ще прилагаме челния чужбински опит, нека е най-доброто от всичко.

Примерно за основни хранителни стоки и лекарства да се приложи чувствително по-малка или нулева ставка.

# 2 200
  • София
ОК, но темата е за друго, нали?

# 2 201
ОК, но темата е за друго, нали?

Нещата са обвързани. Социална политика може да се провежда по много начини. Само много силни икономики могат да си позволят да товарят данъкоплатците на всички фронтове.

# 2 202
Моля защитниците на по-високото майчинство не дразнете Sunny day. Единствено на нейните осигуровки и данъци се крепи държавата и без нея загиваме. Ако не греша в една друга тема въпросната бизнесдама беснееше,че трябвало да плати отпуската на върнала се от майчинство нейна робиня.Ако пък съм в грешка и става въпрос за друга съфорумка с близък по звучене ник,се извинявам. Но посоката на разсъждение е същата. И бързо всички майки-търтейки бегом на работа,че да не ви "хрантутят" повече.

# 2 203
Моля защитниците на по-високото майчинство не дразнете Sunny day. Единствено на нейните осигуровки и данъци се крепи държавата и без нея загиваме. Ако не греша в една друга тема въпросната бизнесдама беснееше,че трябвало да плати отпуската на върнала се от майчинство нейна робиня.Ако пък съм в грешка и става въпрос за друга съфорумка с близък по звучене ник,се извинявам. Но посоката на разсъждение е същата. И бързо всички майки-търтейки бегом на работа,че да не ви "хрантутят" повече.
...ами да ти кажа..и аз имам сходно мислене!!!!Работила съм  винаги!

# 2 204
Аз също,но подкрепям исканията на майките.

Общи условия

Активация на акаунт