Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 563
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
julk радвам се, че ви харесват клипчетата  Hug Има много. И вие може да слагате. Да разнообразяваме темата.

sara89 Права си за Месут....Той изглежда малко грубоватичък, защото няма жена до него. И кучето даже е мъжко....Аз си мислех, че с момичето - музикантката ще започне нещо, но днес си писала, че ще почакаме още.

Интересни съдби ни показват в този филм. Има за какво да се замисля човек. Нали.

# 136
не ниама да стане нищо, месут намери бащаи и и тои доиде да си я вземе, а тя тъкмо му беше направила романична вечерия , и после месут я изяде с енгин, а за месут не малко ами много груповатичк,гледах едно клипче с него, маи беше малко пиан де ама искаше да набие един йурналист. а до лубовния му живот, то и и в реалния жибот не му върви, преди време е бил женен за една актриса от коиато има момиче, а бившата му жена ми прилича на клон , а сега ходи с една певица а други казват че е модел и аз не знам, ама тия си тотална внучка на баба яга Laughing Laughing Laughing Laughing

# 137

ascıkızın mesut videosu

sara89 виждам, че си на балкона. Един клип с Месут. 

# 138
мерси много е хубав Hug Hug Hug Hug

# 139
не ниама да стане нищо, месут намери бащаи и и тои доиде да си я вземе, а тя тъкмо му беше направила романична вечерия , и после месут я изяде с енгин, а за месут не малко ами много груповатичк,гледах едно клипче с него, маи беше малко пиан де ама искаше да набие един йурналист. а до лубовния му живот, то и и в реалния жибот не му върви, преди време е бил женен за една актриса от коиато има момиче, а бившата му жена ми прилича на клон , а сега ходи с една певица а други казват че е модел и аз не знам, ама тия си тотална внучка на баба яга Laughing Laughing Laughing Laughing
То и в живота понякога става така. На някои хора не им се случва нищо хубаво. Непрекъснато съдбата им поднася изпитания. Затова казах, че в героите може да се види индивид, който реално съществува. Някои без причина си създават проблеми - като Айля /съпругата на татко Ръза/. Тревогите й за дамата, която им стана съседка бяха напълно излишни. Но жената има много свободно време и фантазията й работи.

# 140
мерси много е хубав Hug Hug Hug Hug
Радвам се, че клипа ти е харесал. Той Месут е хубав мъж, но малко небрежен и грубоватичък. Може би любовта ще го промени.

# 141

arka sokaklar melek mesut

# 142
да така е, аз бих казала че е много хъбав даже аз сам му голияма фенка, от време на време прескачам до турция да го видия но ови за сега нищо,първо ходих до бодром там не ми излезе касмета, сега живот и здраве ще ходия до истанбул до година дано ми излезе касмета Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 143
да това е клипче на мелек, която междругото е згодена за енгин в реалния живот, междодрогото енгин в реалния жибот е голиам плеибои незнам колко провалени бракове има ама маи са доста, а за мелек и аз мислия че ще я  сватосат с месут, но тук никои не я харесва, заради отношенията и с мурат Hug Hug Peace Peace

# 144
да това е клипче на мелек, която междругото е згодена за енгин в реалния живот, междодрогото енгин в реалния жибот е голиам плеибои незнам колко провалени бракове има ама маи са доста, а за мелек и аз мислия че ще я  сватосат с месут, но тук никои не я харесва, заради отношенията и с мурат Hug Hug Peace Peace
Така ли. Не изглежда такъв  Thinking Пжнякога колко погрешна представа си създаваме от някои хора. Но той в сериала е Енгин, а в живота е друг.
Много ми беше приятно. Лека и спокойна нощ, че трябва да работим утре / днес.

# 145
лека и на теб Hug Hug Hug smile3524  sleepuu newsm46

# 146
Добро утро, момичета. Hug Днес ще има серия и по БТВ, и по турската. Нямам търпение вече. Crazy
Виждам, че снощи доста сте пописали. Да си кажа и аз за актьора, които играе Енгин. Не знаех със сигурност, че със Зейнеп (Мелек) са женени, но знам, че е задържан за 2-ри път за наркотици и май са го изногили от сериала. ooooh! Скоро ще разберем. Wink
MAMA-AN, присъствието ти в темата се усеща. Благодаря за всичко, което качваш. Hug
Няколко подписчета и аватарчета на Зейнеп и Мурат от сериите по турската. Flutter

# 147
Здравейте и от мен...
Радвам се че темата най-сетне се поразбърза...
Месут наистина е много хубавичък...но соред мен не е малко...а доста груповатичък.. Rolling Eyes
Само с Сейран се размеква... Laughing

# 148
Добро утро момичета Желая ви хубав ден и спорна седмица  

# 149
mine_123   Hug Месут е грубоватичък, но пък е добър по душа. Както снощи казах любовта ще го промени предполагам.

julk  Hug Радвам се, ако съм успяла да помогна. Чудесни аватарчета и подписчета. Аз имам предпочитания към Зейнеп, защото съм гледала част от епизодите с участието на актрисата в Серсери - един комедиен сериал в който е играла с Еркан Петеккайа - аз съм негова фенка.

Цитат
Да си кажа и аз за актьора, които играе Енгин. Не знаех със сигурност, че със Зейнеп (Мелек) са женени, но знам, че е задържан за 2-ри път за наркотици и май са го изногили от сериала.  Скоро ще разберем.

Това не е добре. По същият начин се получи и в Листопад. Смениха един от актьорите по същата причина и след това вече сериала на мен не ми беше хубав. Новият актьор по нищо не приличаше на първия.....Да си призная малко се разочаровах от втория кастинг. Ако и тук се случи така, по-добре да изпратят героя някъде и да се появи нов комисар.

Общи условия

Активация на акаунт