Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 563
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
# 151

Влюбени погледи.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
# 153
# 154
# 155
# 156
# 157
Здравейте дами   bouquet
mine_123 малко късно, но да ти благодаря за отговора, който ми даде за Елиф.  Благодаря на всички които сте разказали какво ще се случва  напред с героите. Аз гледам епизода само по БТВ и ми е интересно как се развиват по-нататък нещата.
МамаН не спираш да ме изненадваш. Не знаех, че гледаш и този сериал. Виждам, че вчера имаш активно участие. Радвам се  Hug
Епизода в петък не можах да го гледам, но довечера ще се постарая. А вие довечера ще гледате епизода по турската телевизия. Утре ще разказвате.
Сложили сте много нови снимки, аватари, подписи  Peace МамаН е започнала да слага и клипове - супер.
Приятен и успешен ден и седмица  Hug Hug Hug Hug

# 158
Рени..няма защо..стараем се да помогнем... Hug
Нямам търпение за серийката довечера.. Crazy
MAMA-AN...радвам се че качваш снимки и видео..това много допринася за развиването на темата... Hug
Сега и аз съм се заела да правя клипчета.. Rolling Eyes

# 159
]                                                                                                                                                                          :

# 160
Тази вечер не зная какво става. Трудно публикувам, чакам безкрайно за да се върна в темата след публикация. При вас как е.
cveti_749 - само да направя едно уточнение. Клиповете, които поставих не съм ги правила аз. Намерих ги. Аз и не мога да правя клипове. Но ти сигурно можеш и ще се радвам да ни зарадваш с нещо  Hug Hug Hug Hug Hug

ООоо извинявай не съм те разбрала ... ,но няма значение .... аз наистина мога да правя клипчета ,но просто това е мн време което аз нямам .... за съжаление трябва да уча вместо да съм тук при вас и да ви радвам с нещо

# 161
Цитат
МамаН не спираш да ме изненадваш. Не знаех, че гледаш и този сериал.

Рени, защо скъпа да те изненадвам. Всяка вечер, когато се прибера и полицаите ме чакат у дома  Joy Joy Joy Joy В тяхната компания вечерям. Само пропускам 20-30 минути. Аз също не знаех, че и ти го гледаш.....

Цитат
MAMA-AN...радвам се че качваш снимки и видео..това много допринася за развиването на темата...

Мине, само дано да не прекалявам. Казвайте , ако се случи това. Много се радвам, че ще правиш клипчета  Peace  Hug Аз правя колажи, но за клипчетата не ми остава време да се науча. Когато реша да правя, щ ми даваш уроци....

# 162
MAMA-AN Мн хубави снимки си поднесла днес ... браво  Simple Smile Simple Smile Hug Hug

# 163
Цитат
ООоо извинявай не съм те разбрала ... ,но няма значение .... аз наистина мога да правя клипчета ,но просто това е мн време което аз нямам .... за съжаление трябва да уча вместо да съм тук при вас и да ви радвам с нещо
cveti значи правилно съм направила уточнението за клиповете. А ти учи, пък когато имаш време ще ни зарадваш  Hug Hug Hug Hug

# 164
Ето ви и снимки от 217 епизод който ще се излъчли тази вечер в 20.00 по Kanal D

Общи условия

Активация на акаунт