Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 563
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Радвам се, че ме приехте в темата. За мен лично няма проблем да чета за сериите напред. Сериала е невероятен ...  Hug

Ето 2 нови снимки - мисля, че са зад кадър от репетицията за новото промо на Канал Д, но не съм сигурна. Всички са супер готини, особено Уур и Гамзе ...  newsm76

Привет. И аз съм нова, а момичетата наистина са чудесни. Hug Hug Hug Hug
Снимката е от репетицията на промото за тази година. Зейнеп и Мурат са там.....

# 121
Радвам се, че ме приехте в темата. За мен лично няма проблем да чета за сериите напред. Сериала е невероятен ...  Hug

Ето 2 нови снимки - мисля, че са зад кадър от репетицията за новото промо на Канал Д, но не съм сигурна. Всички са супер готини, особено Уур и Гамзе ...  newsm76

Да..а и Елиф я няма.. Peace

# 122

Да..а и Елиф я няма.. Peace

нещо се губят и Айлин и Али

# 123
Един вечерен поздрав

Arka Sokaklar - Zeynep ve Murat

# 124

arka sokaklar zeynep&murat

# 125

Gamze Ve Ugur

# 126

Arka Sokaklar - Elif ve Sinan Öpüşüyor

# 127
Много хубави клипчета  Hug Hug Hug Благодаря ти MAMA-AN

# 128

cveti_749  Hug радвам се, че са ти харесали. Направих се малко на диджей, но аз харесвам клипчетата, за картинките и музиката. Откакто се запалих по турските сериали, харесвам и турската музика. В повечето случай песните им са за любов. Има клипчета почти за всички герои - Месут, Хюсню, но някой друг път ще сложа пак.

# 129

cveti_749  Hug радвам се, че са ти харесали. Направих се малко на диджей, но аз харесвам клипчетата, за картинките и музиката. Откакто се запалих по турските сериали, харесвам и турската музика. В повечето случай песните им са за любов. Има клипчета почти за всички герои - Месут, Хюсню, но някой друг път ще сложа пак.

Браво това е много хубаво ... мен лично ме мързи да правя клипчета  Laughing Laughing

# 130
MAMA-AN , много хубави клипчета си пуснала. Hug

# 131
МАМА-АН ти казваш че на енгин не му върви с жеите, да така е но за месут какво да кажем тои направо е трагедия, поне енгин гаджета ала бала а месут е соло още от началото на 2 сезон, след едже, тои енги не напразо го пита от кога не бил с жена. а сега с право ги базикат че са двоика Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 132
МАМА-АН ти казваш че на енгин не му върви с жеите, да така е но за месут какво да кажем тои направо е трагедия, поне енгин гаджета ала бала а месут е соло още от началото на 2 сезон, след едже, тои енги не напразо го пита от кога не бил с жена. а сега с право ги базикат че са двоика Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Абе мен ме изкефи как си ходят 2 на кино  Laughing Laughing Laughing.... като истинска двойка  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 133
да бе и мен, незнам дали си гледала епизодите на пред , ама те ще бъдат и на романтична вечерия само двамата. а после ще забият две мацки

# 134
Тази вечер не зная какво става. Трудно публикувам, чакам безкрайно за да се върна в темата след публикация. При вас как е.
cveti_749 - само да направя едно уточнение. Клиповете, които поставих не съм ги правила аз. Намерих ги. Аз и не мога да правя клипове. Но ти сигурно можеш и ще се радвам да ни зарадваш с нещо  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт