Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 565
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Цитат
ООоо извинявай не съм те разбрала ... ,но няма значение .... аз наистина мога да правя клипчета ,но просто това е мн време което аз нямам .... за съжаление трябва да уча вместо да съм тук при вас и да ви радвам с нещо
cveti значи правилно съм направила уточнението за клиповете. А ти учи, пък когато имаш време ще ни зарадваш  Hug Hug Hug Hug

Оо аз имам да уча още 3 години до 12 клас и после още .... ,но кога имам свободно време ще се опитам да ви зарадвам с нещо ... ,но може и ти така малко да ми помогнеш Wink Simple Smile Hug Hug

# 166
MAMA-AN Мн хубави снимки си поднесла днес ... браво  Simple Smile Simple Smile Hug Hug

Embarassed Embarassed Embarassed Радвам се, че ви харесват  Hug Hug Hug

# 167
за феновете на щефкет чорух (месут) можете да гледате два филма които аз сам гледала единия е невеста под наем, но там е втростепена роля и не го дават много, но пак е луд колкото си иска , него можете да го намерите в темета за езел, на 1 страница в турски филми с бг превод, а втория е танц с чакалите които е една доста приятна комедия, него можете да го намерите с англиски субтитри в  YouTube, а и межодругото които има време и желание може да гледа езел наистина много интересен и много различен сериал от тези които сме гледали в бг

# 168
MAMA-AN Мн хубави снимки си поднесла днес ... браво  Simple Smile Simple Smile Hug Hug

Embarassed Embarassed Embarassed Радвам се, че ви харесват  Hug Hug Hug

Охх направо ми пълниш учите с тези хубави колажчета  Hug Hug Simple Smile

# 169
за феновете на щефкет чорух (месут) можете да гледате два филма които аз сам гледала единия е невеста под наем, но там е втростепена роля и не го дават много, но пак е луд колкото си иска , него можете да го намерите в темета за езел, на 1 страница в турски филми с бг превод, а втория е танц с чакалите които е една доста приятна комедия, него можете да го намерите с англиски субтитри в  YouTube, а и межодругото които има време и желание може да гледа езел наистина много интересен и много различен сериал от тези които сме гледали в бг

Аз се чудех дали да не тегля Езел .... ,но щом ти казваш е хубав ще го тегля на 100%,не че имам мн врем и за него ,но помежду др  Simple Smile

# 170
ако искаш не го тегли, в темета на езел го има на 1ва страница онлаин всички епизоди Peace Peace Peace

# 171
ако искаш не го тегли, в темета на езел го има на 1ва страница онлаин всички епизоди Peace Peace Peace
Още по добре .... благодаря ти  Hug Hug Hug Hug

# 172
за нищо http://www.vbox7.com/play:b4f61198&start=245 една много хубава песничка

# 173
Приятен обяд момичета  cook

Цвети предполагам, че ще ти помогна за клиповете със снимки и колажи. Ето линк от дизито, където има снимки от епизодите, подписи, аватари, колажи.....

Аз ги вземам от тук, защото нямам време да правя.....

# 174

Тази песен е изглежда много популярна в Турция. Супер е  Hug Hug Hug

# 175
Приятен обяд момичета  cook

Цвети предполагам, че ще ти помогна за клиповете със снимки и колажи. Ето линк от дизито, където има снимки от епизодите, подписи, аватари, колажи.....

Аз ги вземам от тук, защото нямам време да правя.....

Благодаря ти ,но сега няма да започвам да правя клипче др път.

# 176
Цитат
МамаН не спираш да ме изненадваш. Не знаех, че гледаш и този сериал.

Рени, защо скъпа да те изненадвам. Всяка вечер, когато се прибера и полицаите ме чакат у дома  Joy Joy Joy Joy В тяхната компания вечерям. Само пропускам 20-30 минути. Аз също не знаех, че и ти го гледаш.....

Цитат
MAMA-AN...радвам се че качваш снимки и видео..това много допринася за развиването на темата...

Мине, само дано да не прекалявам. Казвайте , ако се случи това. Много се радвам, че ще правиш клипчета  Peace  Hug Аз правя колажи, но за клипчетата не ми остава време да се науча. Когато реша да правя, щ ми даваш уроци....

Нее..как ще прекаляваш..качвай, пиши на воля...тук няма ограничения.. Hug
Аз съм направила доста клипове и вече просто не знам какво да измисля..
Повечето съм пуснала линкове тук...но има няколко които не съм пускала мисля...
Ето ги..да видим ще ви харесат ли...
http://vbox7.com/play:89f9b891
http://vbox7.com/play:5bd87579
http://vbox7.com/play:7920275c

# 177
Здравейте. Нови членове приемате ли?  Mr. Green Следя сериала по БТВ, но тази вечер се каня да го гледам и по Канал Д.

# 178
  • ... да усещаш мириса на море ...
да това е клипче на мелек, която междругото е згодена за енгин в реалния живот, междодрогото енгин в реалния жибот е голиам плеибои незнам колко провалени бракове има ама маи са доста, а за мелек и аз мислия че ще я  сватосат с месут, но тук никои не я харесва, заради отношенията и с мурат Hug Hug Peace Peace

това ифо не знам от къде е, но ...

В момента  Zeynep Beşerler е с Selçuk Yorgancıoğlu
източник: http://www.haberler.com/iste-zeynep-beserler-in-gizli-aski-3049137-haberi/

# 179
Ще стане много забавно. Али и Пънар си говорят за куче, Айля разбра внуче  hahaha hahaha Татко Ръза много се зарадва. Много вещ по въпросите. Пита Али, Пънар добре ли е. Али се чуди какво става. Като видят кучето ще бъде голяма веселба...

Общи условия

Активация на акаунт