Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 562
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 436
Здравейте дами   bouquet Благодаря на всички, за всичко  Hug Hug Hug Епизода снощи беше много добър, позитивен. Елихф и Синан се обичат  newsm44 newsm44
В бара бяха много сладки. синан се прави на плейбой, а Елиф умира от ревност. Но това им е работата. Трябва да свиква Елиф.

tara_lezhka благодаря за инфото за Берк  Hug

# 437
Здравейте....
tara_lezhka благодаря за всичко... Hug
Днешният епизод също обещава да е много интересен.. Whistling

# 438
Честит празник и от мен.. bg

Тъкмо изгледах 218 епизод..
Как може тея сценаристи да са толкова извратени...
Всеки епизод убиват някой приятел на Месут.... ooooh!
Но в този за пръв път го виждам да плаче... Shocked

И аз сега изгледах 218 епизод ... и ми е чудно дали сценаристите ще съберат Зайнеп и Мурат  Thinking Thinking Thinking Praynig Praynig
Абе и мен ме мъчи тая мисъл... #Crazy

Има още около 30 серии до края на 6 сезон така поне е обяване .... дано затези 30 серии давим някой хубави монети с тях ...  Praynig Praynig Praynig
  не искам да ви развалиям настроението но следващите окло 10 серии и повечев ниама да има нищо хубаво.Първо проблемите с енгин и вкарването му в затвора, серията от убиства на един терорист, които уби стария шев на месут и запали приятелката на зелиха жива, и след това за да си отмасти на месут отвлече тунч и го преврна в ходеща  бомба и така  Sad Sad Sad Sad

# 439
Ох..наистина нищо хубаво не ни предстои... Shocked

Но да ви се пооправи настроенито две колажчета от мен..
Този път за Гамзе и Уур.. Heart Eyes

# 440
mine_123 - колажите са прекрасни. Много ми харесва как ги правиш. Гамзе и Уур са невероятна двойка - много си ги обичам ...  txtloves newsm76 Two Hearts newsm44 smile3525

# 441
mine_123 - колажите са прекрасни. Много ми харесва как ги правиш. Гамзе и Уур са невероятна двойка - много си ги обичам ...  txtloves newsm76 Two Hearts newsm44 smile3525
Благодаря...
И на мен Гамзе и Уур са ми слабост..... Heart Eyes

# 442
Преди малко се върнах назад в епизодите и изгледах 215...
Ужасен е..
Това с убийството на децата....този който ги колеше и заравяше вещите им..
И най гадното..че малката Шуле също я сполетя това... Tired Face
И на фона на онази музика...Али и Зейнеп се разплакаха...Месут полудя..щеше да потруши буса...всичко беше толкова тъжно.. newsm45
Но хубавото е че пасиха малката красавица...
А на края на епизода..Хюсню излезе отвън и се разплака... Cry
Много гаден епизод... #Crazy

# 443
Здравейте момичета. Не ми остана време днес да дойда при вас. Чудесни сте.  Hug Hug

tara_lezhka   Hug благодаря за инфото за Берк.

mine_123   Hug чудесни колажи. Направо имам грях към теб. Тези красоти довечера трябва да намеря време да ги сложа в дизито.

Отново ще изпусна началото, а то сигурно ще бъде интересно. Продължението в бара. До по-късно ......

# 444
Здравейте момичета. Не ми остана време днес да дойда при вас. Чудесни сте.  Hug Hug

tara_lezhka   Hug благодаря за инфото за Берк.

mine_123   Hug чудесни колажи. Направо имам грях към теб. Тези красоти довечера трябва да намеря време да ги сложа в дизито.

Отново ще изпусна началото, а то сигурно ще бъде интересно. Продължението в бара. До по-късно ......

Чаао..
Не се притеснявай ...аз може да съм късопаметна..ама едно начало ще запоня и ще ти го разкажа с подробностите.. Hug

# 445
Здравейте и от мен. Hug
Много беше хубава серията вчера. Днешната също ще е такава. Приятно гледане от мен. Hug
tara_lezhka, благодаря за всичката информация и всички снимки, относно героите от сериала.
mine_123, отново страхотни колажи. Благодаря ти. Hug Ще може ли да те помоля да си изпразниш кутията със съобщенията? Flutter

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 17:38 от julk

# 446
Много беше гадно началото...
Онзи удари майка си и си тръгна..но после дойдоха мутрите които беше нападнала и убиха жената...
Татко Ръза много се ядоса че екипа са изпуснали бандитите.. Laughing

# 447
мале това малкото детенце ... как влезе в дома на Пънар ии после ... Али как се катурна от дивана  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 448
Али ме уби..
Татко Ръза се изкрещя "Алиии"...
И той милия се пльосна на земята заедно с дивана....
Или пък Елиф и Синан.. hahaha
Елиф падна и Синан след нея...пък Али и го снима даже... hahaha Joy hahaha
Онова малкото.. hahaha
Изчишка се във вазата... hahaha Joy

# 449
Али ме уби..
Татко Ръза се изкрещя "Алиии"...
И той милия се пльосна на земята заедно с дивана....
Или пък Елиф и Синан.. hahaha
Елиф падна и Синан след нея...пък Али и го снима даже... hahaha Joy hahaha
Онова малкото.. hahaha
Изчишка се във вазата... hahaha Joy
Joy Joy Joy
Аз дето казвах, че ми е много сладко, а то си показа магарийките набързо. Joy Как се изпишка в саксията. hahaha И Али беше много смешен, като се обърна с дивана. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт