Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 562
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Али ме уби..
Татко Ръза се изкрещя "Алиии"...
И той милия се пльосна на земята заедно с дивана....
Или пък Елиф и Синан.. hahaha
Елиф падна и Синан след нея...пък Али и го снима даже... hahaha Joy hahaha
Онова малкото.. hahaha
Изчишка се във вазата... hahaha Joy
Joy Joy Joy
Аз дето казвах, че ми е много сладко, а то си показа магарийките набързо. Joy Как се изпишка в саксията. hahaha И Али беше много смешен, като се обърна с дивана. hahaha

Този епизод беше мн хубав .... мн се смях на него  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 451
Наистина много енергично епизодче... Sunglasses
Но гадното е че от другата седмица..се започва с големия рев.. Confused
Обаче Айлин е голяма тарикатка..много е хитра...
Как спря връзките на всички телефони в околноста когато пратиха Тунч опакован като бомба на екипа... Flutter

# 452
  • ... да усещаш мириса на море ...
Ето малко инфо и за "Али":

Алп Коркмаз (Alp Korkmaz) е роден на 02.03.81 в Анкара. Завършва средното си образование в Истанбул. Учи в лицей и посещава уроците по драма. По-късно благодарение на това пожелава да стане актьор, въпреки че на 20, мечтае да е посланик. Заминава за САЩ и учи в Университета на Южна Флорида (University of South Florida), специалност "Радио и Телевизия". Кара стаж в CNN Türk, но решва че няма да може да се изяви добре като журналист и решава да стане актьор. Връща се в САЩ и продължава в музикално училище на Бродуей, Ню Йорк (Playhouse School of Theatre) (в сериала Али пее много хубаво). Лятото на 2006 се връща в Турция. Както и Берк е открит от продуцентската къща на Тюркер Инаноулу - Ерлер Филм (Erler Film) и му е предложена ролята на Али в "Опасни улици". Първоначално ролята е малка, но заради Алп, я правят по-голяма. От април до септеври 2010, изкарва военна служба в Бингьол (Bingöl) - източните провинции... Иска да се снима в игрални филми. През лятото на 2009 изпълнява ролята на Тимур във филма Melekler ve kumarbazlar (Ангели и комарджии). В това интервю, което е от 25.05.09 разказава че за разлика от героя си Али, не е толкова срамежлив в живота; и че е приятел с "Месут" и "Хюсню". Отрича слуховете за връзка между него и Пънар Айдън (първата Пънар). Въпреки че можете да намерите подобни снимки в мрежата:
не се разочаровайте, това е само фотосесия. Единствената снимка на която са го "изхващали" е от 22.08.11

Ако искате да чуете как пее, това е дует с Yasemin Balık от едно телевизионно предаване. Тук са двете части от участието му в предаването Bugün Hafta Sonu на водещата Ceren Bektaş: част 1част 2.

Във viki пише, че е участвал в реклама на Turkcell, но аз не я открих, а също че участва в този клип Orcun Kabil - Peki Tamam (2011). Аз не го видях там, но песента ми хареса, затова ви я пускам ...

# 453
Наистина много енергично епизодче... Sunglasses
Но гадното е че от другата седмица..се започва с големия рев.. Confused
Обаче Айлин е голяма тарикатка..много е хитра...
Как спря връзките на всички телефони в околноста когато пратиха Тунч опакован като бомба на екипа... Flutter
Охх другата едмица не искам да идва въоще ....защото ще има рев на поразия #Crazy #Crazy #Crazy

# 454
    Имате ли информация за Месут, кога е роден, женен ли е? Много го харесвам!

# 455
шевкет черух (месут)  е роден на 30.06.1973  учил е  в арт центар, бил е женен за една актриса от която има момиче , след това се развежда и сега  е с една певица
 ама е много грозна жената Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 456
Малко снимчици, може ли на Месут? И грозната женичка?

# 457
Колажите на mine_123 са вече в дизито в темата на Зейнеп и Мурат.....Ето линк за да ги видите. По-късно ще ги сложа и в темата на сериала.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=16098390&posted=1#post16098390

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=112235&page=90

# 458
по назад в темата има снимки на памела спенс, от благотворителния концерт които имаше заради заметресението във Ван Peace Peace Peace

# 459
Колажите вече са и в темата на сериала. Ето линк.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=16098480&posted=1#post16098480

# 460
Някой знае ли от къде мога да гледам всички епизоди на турски?

# 461
Здравейте..
MAMA-AN...много благодаря че си качила колажчетата... Hug

Нямам търпение за серията по канал д...
Но още не е излязъл фрагмана..сега ще се поровя и ще видим дали ще намеря нещо.. Flutter

# 462
tara_lezhka - благодаря ти за инфото за Алп Кортмас ...   bouquet  bouquet  bouquet

Вчерашния епизод беше невероятен ...  Hug

Синан и Елиф са големи образи - супер много ми хареса, когато тя падна във водата и Синан веднага скочи след нея. Енгин и Али доста се посмяха с тях - дори ги снимаха. Накрая Синан и Елиф как се увиха в одеалата и пак започнаха да спорят кой е по-добър плувец ...  Mr. Green  Heart Eyes newsm76

Али е голям образ - как падна от канапето  Joy

Месут и Хюсню ме разбиха. Той Хюсню така се страхуваше да му извадят куршума от дупето и накрая Месут го заведе, че на всичкото отгоре го снима и го показа с видеовръзка на Суат - направо паднах от смях ...  hahaha

# 463
Здравейте от мен   Hug Hug Hug лек и спокоен ден ви желая  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 464
Здравейте от мен   Hug Hug Hug лек и спокоен ден ви желая  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Лек и спокоен ден и на теб и приятно гледане на днешния епизод на Опасни улици ...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт