Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 563
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София,
 Peace

# 601
Еее, Мине, недей така. Сигурна съм, че и те ще ти се получат страхотно. Не винаги обаче, всичко става добре от първия път. Hug
<eiffel tower>, здравей. Hug
Резюмето на днешния епизод. Peace
Полицаите тръгват по следите на изчезнало момиче. Илхан съжалява, защото дъщеря му е станала съучастничка на най-големите му врагове. В лагера на престъпниците настъпва смут, след като единият от тях е убит от полицаите. Дъщерята на Илхан е покрусена, защото е бременна от убития.

# 602
Хаха..вижте каква картинка намерих... rotfImao

Много горещ епизод ще да е бил... newsm53

# 603
Здравейте момичета. Благодаря на всички за цветята, поздравите и пожеланията  Hug Hug Hug Много сте мили  Peace

Да ви е сладко   Peace

# 604
Хванах половината от епизода на Опасни Улици по Канал Д - много готина серия ...  newsm44

Двама се гонеха в болницата и единя бутна Али. И той почна да се свива и каза, че го боли и не може да работи. С Пънар май имаха план да излъжат татко Ръза и Али да си почине. Ама на него тези номера не му минават. Татко Ръза му доведе такъв висок и мускулест терапевт да го растрива, че Али викаше от болка. Горкичкия - паднах от смях...   smile3533

Зейнеп и Мурат бяха много сладки през цялото време. Синан дори гледаше да ги оставя на саме - много е съобразителен. Накрая Мурат заведе Зейнеп до брега. Извади от багажника на колата си бутилка вино или шампаанско (не съм съвсем сигурна), извади и 2 чаши и после двамата вдигнаха тост. Той я прегърна и бяха готови да се целунат. Така завърши епизода. Не разбрах какво точно си казаха, но по погледите им си личи голямата любов, която изпитват. Супер много съм щастлива. Дано се съберат най-накрая. И отново пуснаха тяхната прекрасна песен.  txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts hug newsm81  mrstraetz

Благодаря ти за чудесния разказ на епизод  Hug Hug Hug
Дано в следващия 220 епизод ще целунат и най - сетне сдобрят

# 605
Здравейте момичета. Благодаря на всички за цветята, поздравите и пожеланията  Hug Hug Hug Много сте мили  Peace

Да ви е сладко   Peace

Моля моля
С това сладко ще ни направиш дебелички
а с това пиене ще ни напиеш  Laughing Laughing Laughing
Дано си прекараш един мн хубав имен ден  Hug Hug Hug

# 606
Хванах половината от епизода на Опасни Улици по Канал Д - много готина серия ...  newsm44

Двама се гонеха в болницата и единя бутна Али. И той почна да се свива и каза, че го боли и не може да работи. С Пънар май имаха план да излъжат татко Ръза и Али да си почине. Ама на него тези номера не му минават. Татко Ръза му доведе такъв висок и мускулест терапевт да го растрива, че Али викаше от болка. Горкичкия - паднах от смях...   smile3533

Зейнеп и Мурат бяха много сладки през цялото време. Синан дори гледаше да ги оставя на саме - много е съобразителен. Накрая Мурат заведе Зейнеп до брега. Извади от багажника на колата си бутилка вино или шампаанско (не съм съвсем сигурна), извади и 2 чаши и после двамата вдигнаха тост. Той я прегърна и бяха готови да се целунат. Така завърши епизода. Не разбрах какво точно си казаха, но по погледите им си личи голямата любов, която изпитват. Супер много съм щастлива. Дано се съберат най-накрая. И отново пуснаха тяхната прекрасна песен.  txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts hug newsm81  mrstraetz

Ох..дано..дано... Praynig

Направо не усетих как бързо заминаха 10 епизода... Shocked
Остават ни още към 30...защото средната продължителност на един сезон е 40-45 епизода...

# 607

Остават ни още към 30...защото средната продължителност на един сезон е 40-45 епизода...

Права си много бързо минаха 10 епизод ... кога беше 5 септември и гледахме 210 епизод  newsm78

# 608
Боже..Божее..
Една от vboх7...ми писа че е племенница на Уур.... #Crazy
Дали е така...? newsm78

# 609

Права си много бързо минаха 10 епизод ... кога беше 5 септември и гледахме 210 епизод  newsm78
Хмм...10 седмици...
Много бързо лети времето.... Rolling Eyes

# 610
МАМА-АН, благодаря за почерпката. Hug
Ето още няколко колажчета от мен. Тези също не са мои. Peace

# 611
Еххх момичета само ако можеше някой да преведе това което Мурат казва на зайнеп ще ше да е идеално Praynig Praynig

# 612
Момичета изпуснах началото. Какъв е този играч, който спретна номера на Енгин. Браво на екипа. Много са единни. Чудесни са  Peace

# 613
Пънар и Али ще си имат ли бебе по напред в сериите и ако да в коя

# 614
Божичко..какъв епизод беше това.. Shocked
Сякаш не гледахме нашето хубаво и ненатоварващо филмче..а някаква супер гадна драма...
От началото до края сърцето ми направо беше изтръпнало...
Съвсем честно ви казвам... не знам защо но този епизод ми въздейства най-много от всички епизоди до 6 сезон включително...

Когато арестуваха Енгин..когато беше в болницата и малкото дете одите при него..Енгин го погали...но майка му дръпна момчето защото все пак..кой би оставил заподозрян да гали детето му... #Puppy dog
Ето в този момент вече просто не можах да се сдържа и ревнах с глас...
После в килията..докато спеше си спомняше точно този момент...Ужасс....
Но екипа..това ми въздейства най-много...
Месут добре начеса Ведад..остави си пистолета и значката и си тръгна..а след него и другите..дори татко Ръза...много силен момент...Weary

Но този..с малкия крив нос...дето мяза на плъх( Rage...когато отиде при Енгин в килията и му каза че е време за закуска..идваше ми да разбия вазата в телевизора....

Но едно единствено нещо ме успокояваше..знаех че Енгин няма да влезе в затвора....и си викам..
"Няма нужда да разбия телевизора си..заради нещо което ще мине Laughing"...

Изплаках си очите на тази серия...и наистина тя въздейства най-силно върху чувствата...(поне върху моите)

Дълго стана..можех и още да пиша..но просто ако започна...щеше да бъде прекалено нецензурирано... Whistling

ПП:Забелязахте ли когато Хюсню си остави пистолета и значката и си тръгна..че забрави якето си...
Понякога се получават подобни сценични гафове...

Общи условия

Активация на акаунт