Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 563
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Охх..аз не можах да гледам серийката... Cry
Днес почти нямах време да влизам..но бях подготвила един колаж.и ще го пусна след малко...
Цвети..и аз след толкова рев искам малко смях в филма... Rolling Eyes
Серийката беше забавна от началото .... после убуха Илхан (бившия шеф на Месут) и стана малко тъжно ,но после пак стана весела...
И Али пострада вечерта май ще спи у Месут ...заради бебето Simple Smile

# 646
Здравейте момичета.
Много хубави колажи сте направили. Само пишете, кои да слагам в дизито, че да не объркам нещо.
Аз отново гледах част от епизода. Не разбрах от какво почина приятеля на Месут.
Не зная дали наистина има такъв екип , толкова сплотен и съпричастен с проблемите на всеки човек от екипа, но определено това ми харесва и липсва в нашето ежедневие. Може би затова толкова се впечатлявам и затова филмчето толкова много ми харесва. Умело редуват трудното ежедневие на полицаите с весели моменти от личния им живот. Полицаите не са някакви сухари, а живи хора на които нищо човешко не им е чуждо. Но случващото се в сериала - наркотици, убийства, тормоз и т.н.  - престъпленията, които разкрива екипа, мисля че е реално за живота в Турция.
Тази вечер най-интересен беше момента с бебето, което приписаха, че е от Али. Майка и дъщеря обаче са много единни в обвиненията срещу Али. Татко Ръза си прави пас. Не зная защо, но мисля, че той не повярва на тази версия.

# 647
Охооо, днес определено имаше смях! И с онази която натопи Хюсню, и с лелята на Суат..горкия Хюсню, да му завидиш на лели Grinning А пък накрая Али с бебетооо  smile3532 Аз лично добре се посмях, но имаше и тъжни моменти, много мъчно ми стана, когато убиха детенцето и комисаря Cry
И понеже много обичам да си играя ви представям още един колаж Simple Smile)

# 648
Ето меее....
Нали ви обещах.. един колаж..ама то стана три подписа.. Laughing
Заповядайте и ако нещо имате забележки казвайте защото още не съм свикнала... Peace

Дано ви харесатт...  bouquet

# 649
Ето меее....
Заповядайте и ако нещо имате забележки казвайте защото още не съм свикнала... Peace

Еха, прекрасни саа  Hug  Simple Smile

# 650
Здравейте.Сериалът ми харесва за това че се засягат доста сериозни теми.Може да се научи нещо което да ти е полезно.
Но точно сцената с бебето и Али не ми беше никак забавна.Глезлата Пънар много бързо взе решение за развод.Въобще представят жените си като много глупави и наивни.Особено Суат,то нейната глупост край няма.
Най-вероятно много от вас ще се подразнят от написаното от мен,но съгласете се че има доста абсурдни ситуации.
От всички семейства според мен най-нормално е това на Месут.Тунч е не само добър син,но и приятел на татко си.Веднъж не видях децата на Хюсню да му се обадят и да го попитат как е и ще се прибере ли за вечеря.
Спирам че стана много дълго.Извинявайте за нахлуването.

# 651
Вили...да и аз съм съгласна..наистина някак си представата на сценаристите за жените и децата на комисарите...е малко...особенна..представят ги по много гаден начин...лигави..глупави..
Но все пак то точно това му е хубавото на сериала.... Peace

yullu...благодаря..
Твоите са също чудесни...

# 652
За довиждане..
Още един последен колаж... Rolling Eyes

# 653
Ето меее....

Еха, прекрасни саа  Hug  Simple Smile

И аз съм на това мнение  Hug Hug Simple Smile

# 654
Лично аз мн харесвам Али и новата Пънар като двойка .... и бих ви помолила ... за един 2 колажа на тях или подписи  Hug Благодаря ви предварително  Hug

# 655
yully колажа е много хубав! Ако не е тайна може ли да ми кажеш с коя програма ги правиш?

# 656
cveti_749 успях да намеря един подпис, но не съм го правила аз Simple Smile) дано ти хареса  Hug

# 657
yully колажа е много хубав! Ако не е тайна може ли да ми кажеш с коя програма ги правиш?

Амии зависи за кой колаж говориш.Последния съм го правила с Photoscape Simple Smile

# 658

Re: Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma
« #657 Четв., 10 Ноем. 2011, 22:47 »

Цитат на: des4e в Четв., 10 Ноем. 2011, 22:42

Амии зависи за кой колаж говориш.Последния съм го правила с Photoscape

Мерси много Simple Smile

# 659
Йее Simple Smile Това е моя любим сериал от 6 години насам (да не са и повече), тоест откакто са почнали да го дават (че и от преди това) по турската, го следя и го обожавам. Всяка седмица гледам новия епизод. Уникален екип, страшни актьори! По бтв видях, че доста са понапреднали и много ме е яд, че така карат хората всеки ден да следят даден сериал. Да, не е работа да следиш един сериал 6 години, но пък всеки ден да си заключен пред ТВ и да чакаш.. пак не е работа, винаги ще има момент, в който ще си зает с нещо и няма да можеш да го гледаш. Днес ще видя, ако мога да го гледам по бг да видя до къде са стигнали Simple Smile Някой следи ли го с новите епизоди?
Преди една седмица видях, че Синан и Елиф са в екипа, Синан е втория (след Мурат), в който съм влюбена Grinning Grinning Но в началото бях много ядосана, че те ще заместват Мурат и Зейнеб (любимците ми Sad ) и никак не ги харесвах, но в последствие...  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт