Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 563
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Божейй...
Я погледнете каква смесица само е направил някой... Shocked

Даахан с Гамзе..и Сарп с Чаала... Laughing
Много лудо..нали...?

# 676
Божейй...
Я погледнете каква смесица само е направил някой... Shocked

Даахан с Гамзе..и Сарп с Чаала... Laughing
Много лудо..нали...?
Да, но пък не е зле .. Grinning Grinning
Някой ще ми каже ли какво стана в първия половин час на филма, че бях заета ?

# 677
Понеже..видях че yully.. харесва много Гамзе..и направих едно подписче за нея..като подарък за добре дошла в темата.... Rolling Eyes
Заповядайте и дано ви хареса....

mine_123 много хубаво подписче, много ти благодаря, с удоволствие ще си го сложа
И тъй като бях направила един подпис на Али и Пънар го пускам, както и обещаните аватари на Зейнеп Simple Smile
Малко са големи за аватари нооо .. Sad
Няма защо..
На пък много ми хареса твоето подписче на Али и Пънар...затова..аз пък ще си сложа него... Flutter
Радвам се, че ти харесва Simple Smile

# 678
Здравейте момичета. Ива някакъв хабер със снимка на Синан. Аз не разбирам турски, но слагам линк, ако някой нещо разбере да сподели с нас.

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/19217117.asp

# 679
Здравейте момичета. Ива някакъв хабер със снимка на Синан. Аз не разбирам турски, но слагам линк, ако някой нещо разбере да сподели с нас.

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/19217117.asp

Плачех по цял ден

Анадола е единственият син на имигрант родители, баща и Македония на 30 октомври и 28 , които ще празнуват на възраст от Berk Октай, вписани шоу бизнеса като модел, тогава кой направи преход към актьорството.

За да се образоват в тази област, тъй като детството, но едно е работил с Мария Cumbul odaklanamadığını също тече сам признава, и казва: "Аз трябва да се научи да гледам на себе си. За щастие аз вече okumamışım консерватория. Научете от виждаме нещо на снимачната площадка да бъде саркастичен и мисля, че по-добре. "

Действайки когато дойде?
Направих моделиране за 7 години. Налице е духовно удоволствие или hazsa съм постигнал това и спрях. Аз работя за 6 години в актьорско майсторство. Аз дойдох от Париж до Турция изпълнени abiyle Тюркер година. "Имам няколко Fadime Runaway Bride, ще играете?", Попита той. Аз се съгласих да вървим напред, а и от тези дни заедно. Получа роля в поредица от задни улички в продължение на 3 години. Уважаеми Cagla Kubat'la е започнал, че за съжаление ляво. Има добра причина, разбира се, се обърна към своя спорт. Бих искал да продължи. Нека да разгледаме как да се развива.

Синан предвиждащи по своя характер, специални аспекти на живота си ли теч?
Въпреки че са установени в много дълги часове harcamasak (получи правото директор) винаги играе същия характер, задължително се прибрали у дома, той го прави трудно да се стреля по вас веднага. Понякога тя може да бъде много стресиращо сцени. За пример, моят характер, Синан, Елиф е много трудно да се самостоятелно възстановени след убийството на Cagla Kubat'ın. Той плачеше сцени, така че аз наистина се разплакаха постоянно през целия ден Синан. Тази психология darmadağındım след като съм се направи, когато се прибрах у дома. Искам да спя, но мозъкът ми не го позволяват. Така че се преместих живота ми имам нещо специално. Но аз наистина dolaşmıyorum полицията по улиците си мислят, че, разбира се:), следвани от kapkaça koşarım rastlasam, които разделят, защото няма нужда да играе ролята на полицията.

Изобщо не е точен превода (то си личи) но толкова с Google Преводач Simple Smile)

# 680
То аз като го прочета разбирам повече отколкото когато ми го преведе Гугъл... Laughing

Като цяло..е интервю с Берк..
В първия въпрос мисля че питат как е запонал работата си в Опасни улици...
А той отговаря...че вече 3 години играе там..
Казва че е доволен от играта си...
Казва и че Чаала е имала основателна причина за напускането си..
Във втория въпрос питат....дали има неща които от преживяванията на Синан се пренасят и в живота на Берк..
Той отговаря че..има много сцени които го карат да си мисли че все още играе...а не живее своя живот...
Дава пример..когато убиват Елиф...
В много сцени той е плакал и дори много време след заснемането им...не може да забрави това..
Тоест..преживяното в филма оставя големи следи в самостоятелният му живот..

Надявам се от разказа ми да сте успели да схванете нещо...защото доколкото видях с Гугъл е невъзможно...

# 681
Здравейте. Hug
Днес проспах серийката. Някой ще разкаже ли с няколко изречения. newsm78
yully, Мине, благодаря за подписчетата. Hug
МАМА-АН, благодаря за новината, относно Синан. Hug
Мине, наближаваме 50 страница. Ти ли ще пускаш темата? Може ли да добавиш няколко линкчета за онлайн гледане, а и вашите колажи. Peace
П.П: Благодаря ти за превода, че с гугъла нищо не се разбира. Hug

# 682
Здравейте. Hug
Мине, наближаваме 50 страница. Ти ли ще пускаш темата? Може ли да добавиш няколко линкчета за онлайн гледане, а и вашите колажи. Peace
Да..ако няма други желаещи аз ще я пусна...  bouquet

# 683
Здравейте. Hug
Да..ако няма други желаещи аз ще я пусна...  bouquet

Ако ти нямаш време, мога и аз да се опитам. Peace

# 684
Съжалявам за превода, но това ми излиза .. Sad

# 685
Снимки от 220 епизод. Peace

# 686
Днес си изтеглих много хубави снимки на Пънар (поне на мен много ми харесват) и направих два колажа с тях. Ето ги :

# 687
Съжалявам за превода, но това ми излиза .. Sad
Защо съжаляваш..
Аз просто го преведох по по свързан начин..като оправя някои глаголни времена... Peace

ПП:Много хубави колажи...

# 688
Тази вечер нещо много ми се правят колажи и понеже видях, че ще правите нова тема реших да направя нещо за нея Simple Smile

# 689
yully...много е хубав...ще го включа в правенето на темата... Peace

А ето и от мен..един подпис на Ипек...

Общи условия

Активация на акаунт