Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 869
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
  • пловдив
Красоти! Дори си харесах Grinning
Ще се постарая догодина да се включа не само като краен потребител!
Благодаря! От помощ винаги се нуждаем  Hug
Красоти! Дори си харесах Grinning
Ще се постарая догодина да се включа не само като краен потребител!
Много красиви неща! Дано съберете много парички!
[/quote]
Благодаря! Надявам се и тази година много хора да имат възможност да подкрепят инициативата. За мен това ще е четвъртия базар, на който ще помагам и съм приятно изумена от големия брой сърцати хора, които са съпричастни.
Стараем се  Embarassed

# 136
  • Пловдив
Включвам се с въпросче.
Знае ли някой дали има автобус или маршрутка, която да ходи до магазин Джъмбо, че не съм шьофьорка. Тенкс предварително.

# 137
  • Пловдив
Маршрутка номер 3. Тръгва от Тракия, а последната и спирка е Джъмбо Peace

# 138
  • Пловдив
Маршрутка номер 3. Тръгва от Тракия, а последната и спирка е Джъмбо Peace
Blagodaria  bouquet

# 139
  • Pb
Хах, а аз бях сигурна, че няма градски транспорт до Джъмбо. А какъв е маршрута на маршрутка № 3? И горе-долу през какво време минават, че знам ли, може да предпочита някой път услугите им (много въпроси, ама като не съм се качвала на такова нещо  Embarassed)

# 140
  • Пловдив
Една позната ми казваше, че вече не ходела до Джъмбо 3-та, а ползвала някакъв автобус към някое от селата, но не си спомням кое  newsm78

# 141
  • Pb
Скоро в "Къде в Пловдив" се обсъждаше, че до Джъмбо градски транспорт няма (както и аз си знам), та се очудих за маршрутката. Еми, ясно е - всеки се спасява както може.

# 142
Даже снощи по новините нали казаха, че българче е станало световен вицешампион по шахмат - то е от този клуб, не знам дали това има значение за качеството на услугите там Mr. Green.
Не знам какво е ограничението във възрастта там.  bouquet

Това момиче се казва Виктория Радева и мога да ви свържа с баща й , за да се консултирате с него къде е най-хубавото място да запишете детето си да играе шах. Ако искате тел- пишете на ЛС.

# 143
  • Пловдив
За маршрутка 3 не знам дали вече не ходи до Джъмбо newsm78 Последно я засякохме там някъде септември месец... Съжалявам, ако съм дала подвеждаща информация Embarassed

# 144
Скоро точно това обсъждахме с едни приятели,че не можаха да измислят по-брутално място за този магазин(Джъмбо) Mr. Green
Не всеки разполага с кола,транспорт и т.н.А и някоя майка може да иска да отиде сама с детето си там и да разгледа(понапазарува Mr. Green) на спокойствие,не постоянно мъжа ѝ да върви след нея и да каканиже Laughing

Та и аз се изчудих,че има транспорт до там newsm78

# 145
  • Пловдив
Мъжът е на коренно различно мнение: "Добре, че е толкова далече, че иначе ще ядем играчки и вази" Whistling

# 146
Мъжът е на коренно различно мнение: "Добре, че е толкова далече, че иначе ще ядем играчки и вази" Whistling

smile3532

# 147
  • Pb
Хах, да. От една страна наистина е добре, че е по-далечко магазина. Рекордът ми за престой в него е 3 часа Embarassed (но бях сама) - обичам всичко да огледам внимателно.

# 148
  • пловдив
Даже снощи по новините нали казаха, че българче е станало световен вицешампион по шахмат - то е от този клуб, не знам дали това има значение за качеството на услугите там Mr. Green.
Не знам какво е ограничението във възрастта там.  bouquet
Това момиче се казва Виктория Радева и мога да ви свържа с баща й , за да се консултирате с него къде е най-хубавото място да запишете детето си да играе шах. Ако искате тел- пишете на ЛС.

и аз да помогна с Пловдивска страничка с отборите....
http://www.chessbgnet.org/city.php?name=%CF%EB%EE%E2%E4%E8%E2
за съжаление Локомотив 2000 май се поразпадна, а в него участваха доста известни имена...

# 149
Мами, влизам с въпрос за частните детски кухни. Имате ли впечатления от такива и коя бихте ми препоръчали? Преди 4-5 години на сина ми взимах от "Първа лъжичка" и бях доволна, но сега не знам дали още е на ниво, а и доста нови фирми са се появили.

Общи условия

Активация на акаунт