Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 849
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Аз си взимам от Първа лъжичка всяка събота и понякога през седмицата,малката я харесва,но друга частна не съм пробвала и само с това мога да помогна!

# 151
От Първа лъжичка взимам почти една година.Много съм доволна.Малката беше много злояда и нищо не искаше да яде,а техните неща ги обожава.Даже сега въпреки,че ходи вече на ясла продължавам да взимам през ден,за да си има за вечеря.

# 152
А тази кухня "Първа лъжичка" къде се намира,каква е цената на месец или си плащаш всеки ден за това,което поръчаш...дайте малко повече инфо плийЗ,че и мен ме интересува Peace

А някакви отзиви за държавните? И разликата в цената между частна и държавна?

# 153
# 154
  • Пловдив
Аз съм взимала от Ян Бибиян , но не много пъти , че излиза доста скъпичка , иначе малкия я яде.

# 155
Otnosno 4astnite kuhni.
Razlikata v parite ne e malka-darjavnata e 1 lv,a 4astnata sredna okolo 3-4 lv.
Az sam vzimala ot Parva laji4ka i malkiq q haresva6e.
No blizo polovin godina vzemah ot edna kuhnq ot Asenovgrad,koqto dostavq i v plovdiv,kazva se Palno korem4e,ot neq bqh o6te po-dovolna i e malko po-evtina.Izliza6e 3 lv na den a gramaja e malko po-golqm po 250 gr.Ako se interesuva6 Ena pi6i na li4ni da ti dam tel im.

# 156
Аз взех няколко пъти от Първа лъжичка, на мен ми се видяха много вкусни нещата, но малката хич не пожела да ги види-може и период да е било, не знам. Държавната кухня в Кючука е много вкусна, моята госпожица яде всички манджички, но не яде кремчетата.Виждала съм и манджи от кухнята в Тракия-нищо общо с тази в Кючука, в Тракия са с по-големи парчета, не  знам вкус. Виждала съм и от Кършияка кухнята,изглеждаше ок.Много зависи от готвачите по райони, от държавна до държавна разлика колкото искаш.
Пълно коремче-ако е същата, за която се сещам повечето съседки се оплакват от нея. Става въпрос тази, която е на Събота пазара, нали така?Всъщност оплакванията са от прекалено сладки кремове и пресечени с белтък супи, не съм чувала нещо чак толкова ужасяващо.

# 157
  • Pb

Зависи за коя млечна кухня питаш. Разликата между отделните държавни кухни е от Земята до небето (става въпрос за качеството на предлаганата храна). Кажи в кой район си, за да получиш конкретни мнения.

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 16:08 от елхичка

# 158

Зависи за коя млечна кухня питаш. Разликата между отделните държавни кухни е от Земята до небето (става въпрос за качеството на предлаганата храна). Кажи в кой район си, за да получиш конкретни мнения.

Широк център.Билата на 6-ти септември Peace

# 159
  • Pb
За съжаление тази до моста на Герджика идва далеч до въпросната Билла, но пък попада в графата "широк център", та да си кажа за кухнята - храната е превъзходна и като вкус, и като консистенция е ОК за малки деца. Мелят я, но не съвсем фино. Забележка ми беше ежедневното присъствие на месо и десертите-кремчета, сега покрай нововъведенията в наредбата за детското хранене вероятно са попроменили менюто, ще се радвам да е така.  Wink

# 160
За съжаление тази до моста на Герджика идва далеч до въпросната Билла, но пък попада в графата "широк център", та да си кажа за кухнята - храната е превъзходна и като вкус, и като консистенция е ОК за малки деца. Мелят я, но не съвсем фино. Забележка ми беше ежедневното присъствие на месо и десертите-кремчета, сега покрай нововъведенията в наредбата за детското хранене вероятно са попроменили менюто, ще се радвам да е така.  Wink

newsm10
А тази до моста на Герджика,къде се намира точно и как е заплащането?

# 161
Благодаря ви за отговорите. HugЗначи пак ще си ползвам "Първа лъжичка".

# 162
  • Pb
Lussy, млечната кухня се намира на бул. Марица 51 - това е от северната страна на моста, първия блок веднага след него (стара сграда, ъглова, входа на кухнята гледа към реката).
За плащането не искам да те подвеждам - информацията ми няма да е от най-актуалните.
Тел., който дават в интернет е 55 45 73.

# 163
Благодаря ти много елхичка Hug

# 164
  • Пловдив
В държавните кухни цената е 1 лв. на ден за супа, основно и десерт.

Общи условия

Активация на акаунт