Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 793
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Значи се бъркам. newsАз мислех, че е някъде до УХТ. Ами , Коммелина, в този район не се сещам за  други детски центрове.  Thinking

# 241
Маккуин е в "Рива център", а той е до моста на Герджика. Хич не е в Смирненски. Хубаво е там, но в никой детски център няма да пуснат детето само на годинка вътре.

Маккуин 2 е точно в кино Фламинго до колкото знам.

# 242
  • Пловдив
Маккуин е в "Рива център", а той е до моста на Герджика. Хич не е в Смирненски. Хубаво е там, но в никой детски център няма да пуснат детето само на годинка вътре.

Маккуин 2 е точно в кино Фламинго до колкото знам.

Празнувахме рожден ден на детето ми миналата година, в този който се намира в "Рива център".  Може и да има и № 2, но доскоро на сайта им като че ли нямаше такова инфо. Може да съм го пропуснала.

# 243
  • Plovdiv
да се похваля че сме записани на ясла и приети само че на центъра а живеем в Тракия но не е проблем за нас.от 1ви април тръгваме  Laughing
За шофьорските курсове - мн. съм доволна от моя инструктор- дафин урдажиев. 0889499435
карахме при него със сестра ми и още 4 мой приятелки мн обяснява оставя ни мн сме доволни

# 244
  • Пловдив
peperyda, честито! А можеш ли да ми кажеш в коя ясла сте приети в центъра, защото аз знам само една, която е до парка на Каменица, а ми се иска да проуча и останалите възможности.

# 245
  • Plovdiv
забравих и името но се намира в началото на Пещерско шосе -втората пресечка в дясно.преди 3 месеца го записахме и ни казаха че ако искаме ще го вземат веднага.Явно има места.

# 246
  • Пловдив
Благодаря ти, ориентирах се, там има и детска градина нали?

# 247
  • Пловдив
No 30 Вълшебник ?
И аз за нея писах малко по-назад, че има места  Peace

Иначе за детските центрове - Маккуин 1 е в Рива ц-р, а Маккуин 2 - във Фламинго синема. Поне така пише в сайта им.

Ена, благодаря за споделените впечатления  Hug

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 11:52 от Commelina

# 248
  • Plovdiv
да и детска градина има

# 249
  • Пловдив
да и детска градина има

Да, благодаря ти много. Ще говоря с мъжа ми да видим какво ще правим. Commelina , благодаря и на теб за пояснението за яслата.

А за детския център във "Фламинго" - кога са го направили Маккуин - пропуснала съм. Дали са променили изцяло детския център или само името е сменено?     newsm78

# 250
А, нали уж само септември приемаха в ясли? Ние чакаме август да дойде и да проверим по списък дали ще се класираме някъде, че закъснях и го записах миналото лято.... Sick Да взема да мина през тази Вълшебник, въпреки че съм от Кичука, но пък с кола... Thinking
Аз карах шофьорски преди време при Георги Спасов-доволна съм!
Между другото като инфо за Вълшебник ми излиза, че е частна? Или се бъркам?

# 251
  • Пловдив
Не би трябвало да е частна, щом се води № 30,, поне така си мисля.
Между другото и мен точно това ме заинтригува, че всички тръбят, че само септември е приема на ясла, а ето че там даже има и свободни места. Интересна ситуация.

# 252
  • Пловдив
Snakeeeeee, може аз да се бъркам за името. Но със сигурност е номер 30 и не е частна.

# 253
Snakeeeeee, може аз да се бъркам за името. Но със сигурност е номер 30 и не е частна.
Да,да намерих я под номер 30, без Вълшебник  Wink Намира се на ул.Леденика. Трябва да отскоча дотам с колата, че нещо трудно се ориентирам така по картата. Че имам чувството че септември ще ни прескочат, та да питам и там за място. Peace

# 254
Да се включа и аз в темичката Simple Smile. Търся си мами от смирненски за разходки?

Общи условия

Активация на акаунт