Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 789
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
  • Pb
Ясла 30 е точно за ТЕТ-а на Пещерско. Сина ми ходи там - доволна съм. И директорката е мн. земен човек.
Покрай "Оражнево небето" минавам всеки ден. По мое мнение е направен именно за по-малки деца - 1-2-3 г. И как да кажа, пригоден е за "тихи игри" - има обособени кътове - хранителен магазин, лекарски кабинет и т.н.

# 256
  • Пловдив
Добре де, да не са изписали сега деца, та има свободни места? Колко групи са? Защо така се получава разминаване, в близките ни 3 ясли няма места изобщо, не се знаело кога ще се осводи място.
Хубаво е, че дадохте тази информация за ясла №30, на някой може да му е от полза, на нас ни е далече.

П.п - елхичка , имаш впредвид, че сина ти е ходил там, а сега вече - не, нали? Защото от подписа ти личи, че детенцето трябва да е на градина вече.

# 257
  • Pb
да, неправилно изразяване (сори) - ходеше  Peace

# 258
  • Пловдив
Момичета,здравейте!Искам да попитам има ли сред вас мами живеещи в с.Марково?

# 259
в ясла 30 има 6 гр. във всяка група има по 25-30 деца.
моите и двете бяха там.Приемат деца целогодишно.Едното ми дете тръгна юни,другото ноември.Доволна съм от 4 гр.Гледат добре децата и моите ходиха с желание  Simple Smile

# 260
  • Пловдив
Момичета,здравейте!Искам да попитам има ли сред вас мами живеещи в с.Марково?

здравей,
живеене, не точно, но съм тук доста време и сега включително, а може и да се познаваме  Whistling

# 261
  • Пловдив
Josefin,благодаря ти,че се включи-ще ти пиша на лични,за да не стане спам!

# 262
Последно прословутата ясла 30 на центъра или в Смирненски е newsm78 Нещо съвсем се обърках от последните постове Crazy

Пеперуда
,аз карах при Дафин шофьорски курсове навремето и то с връзки се записах при него, и спокойно мога да кажа,че по-некоректен човек не съм срещала през живота си Peace

# 263
  • Пловдив
Хаха, добър въпрос  Mr. Green Аз живея до нея и не знаех, че е в Смирненски. Ама и баш център не е. Преди жп линиите е, от страната на центъра. Ако знаете къде са р-т Руски клуб и м-н Штъркел - срещу тях се намира, от другата страна на улицата.

# 264
  • пловдив
Здравейте! За поредна година ДБМ звено Пловдив ще проведе Мартенски благотворителен базар.
Базара ще се състои на 25,26,27,28 февруари в МОЛ Пловдив. Повече имфо , както  и снимки на мартеничките, които творим, можете да видите в темата в Хоби и на страницата във Фейсбук

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=636289.0

Фондация ДБМ Пловдив
http://www.facebook.com/pages/%D0%A4%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1% … 0%B2/172709261373

Заповядайте!

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 17:11 от antom

# 265
  • Plovdiv
Радвам се за добрите отзиви за яслата  Laughing

# 266
  • Pb
Последно прословутата ясла 30 на центъра или в Смирненски е newsm78 Нещо съвсем се обърках от последните постове Crazy
...
Яслата се намира в близост до Лидл на Пещерско - около 500 m (най-ориентировъчно) южно от него. Пишеш Леденика 3 в Гуглето и си готова.

# 267
  • Пловдив
...
Яслата се намира в близост до Лидл на Пещерско - около 500 m (най-ориентировъчно) южно от него. Пишеш Леденика 3 в Гуглето и си готова.

За протокола - за мен това е Смирненски.   Simple Smile

# 268
  • Pb
Смирненски започва от жп линията и продължава на запад  Wink (не се заяждам)

# 269
  • Пловдив
Аааааааа не, не се притеснявай - не го приемам като заяждане. Нямам идея хич административто как е разделено в тази част, не ми е наблизо. Просто аз така си го приемам някъде от Тета нататък за Смирненски.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт