Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 762
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Смирненски започва от жп линията и продължава на запад  Wink (не се заяждам)
Значи е в центъра прословутата ясла  hahaha на изток от линиите.

# 271
  • Пловдив
Смирненски започва от жп линията и продължава на запад  Wink (не се заяждам)
Значи е в центъра прословутата ясла  hahaha на изток от линиите.

Така излиза - район "Централен".   Peace

# 272
  • Pb
Мда, избистрихме местоположението на яслата, сакън някой да не остане заблуден  Laughing

# 273
  • Пловдив
kamban4o, записахме малкия в Слънчев рай октомври 2010 (роден е септември). От януари т.г. тръгна без проблеми, въпреки, че когато го записвахме директорката ни оряза всички надежди за евентуален прием. Ако те интересуват подробности - пиши на ЛС Simple Smile
За детските градини - електронното записване е факт в Тракия. Доколкото разбрах, молба се подава в годината, когато детето навършва 3 години. С предимство са децата, за които молба е подадена януари, следвани от февруари, март и т.н.т. децата от Тракия са с предимство, пред децата от други квартали.

Valeria84, аз останах супер доволна от моя инструктор (карах курсовете преди 4-5 години). Има автошкола в 105 блок в Тракия, всеки понеделник и четвъртък вечер ни събираше, за да обяснява по правилника и решавахме листовки.
За съжаление не мога да ти каза как се казва newsm78

И да попитам - има ли някоя мама, на което детенцето посещава/или е посещавало ДЯ Слънчев рай)?

# 274
sweet_maniche, ние сме в Слънчев рай Simple Smile Какво те интересува за там?

# 275
  • Пловдив
Здравейте,
и аз ако всичко е наред края на юни трябва да стана мама.Бих се радвала да се запозная с бъдещи мами от кичука  Simple Smile

# 276
  • Пловдив
*nik*, четох и в темата за въпросната ясла, но за 4 група много зли отзиви Shocked Малкия е точно там, та ако някоя мама може да каже и в момента ли са така нещата?!?
Засега, аз лично оплаквания нямам, но то и малкия не е бил кой знае колко...

# 277
Здравейте,
и аз ако всичко е наред края на юни трябва да стана мама.Бих се радвала да се запозная с бъдещи мами от кичука  Simple Smile

Добре дошла!
В кючука съм ,но съм настояща мама, бъдеща- живот и здраве след няколко годинки...

# 278
Здравейте пловдивски майки!

С моя син (палав и любопитен младеж на 1 г. 7 месеца) търсим другарче за разходки, игри и други забавления. За съжаление всички познати деца са доста по-големи Sad.
Районът няма значение, тъй като сме мобилни и обикаляме по различни места.
Ще се радваме, ако някоя мама в подобно положение (или пък баба  Smile) се свърже с нас.

Приятен снежен ден! xmas-smiley-010

# 279
  • Пловдив
Faultier моят син е почти на година и осем месеца. В Тракия сме. Като времето е по-хубаво излизаме и със sweet_maniche  и нейния юнак. Като се постопли може да се присъединиш към нас. За сега обаче сме закотвени вкъщи  почти непрекъснато Sad

# 280
Faultier моят син е почти на година и осем месеца. В Тракия сме. Като времето е по-хубаво излизаме и със sweet_maniche  и нейния юнак. Като се постопли може да се присъединиш към нас. За сега обаче сме закотвени вкъщи  почти непрекъснато Sad
И аз съм в Тракия.Може ли да се присъединя към вас,като се пооправи времето естествено.Може да ми пишете на ЛС скайп ако имате и ако желаете.

# 281
  • Пловдив
Ама че се изказах и аз.Нямам в предвид само бъдещи мами може и настоящи разбира се,но просто нямам приятелки в квартала и се надявам тук да си намеря  Grinning

# 282
t_tabakova, мерси  Simple Smile, с удоволствие ще се присъединим. Пишете като решите да излизате. Аз много не познавам Тракия, така че вие, тракиийските мами, ще трябва да кажете къде.

# 283
Здравейте,

има ли някоя мама,която познава добра детегледачка?Ако може да ми препоръча.За сега ми трябва за почасово гледане.

# 284
  • Пловдив
и аз съм "за" разходките - само, че квартала, около който се въртя, е градинката "Чайка" (близо до Каменица), градската градина, ПУ и най-много към тракия да стигна до лаута
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт