Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 759
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МОМИЧЕТА,

пускам темата тук с надежда да я популяризираме. Благодаря Ви!

29 февруари 2012 година Международен ден на Редките болести

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=639241.0

# 286
Момичета, препоръчайте ми хубави детски торти.Харесах новите модели на "Неделя", ама за 16 парчета ми искат 75 лв. #Crazy

# 287
Две години под ред взимам на Неделята-Заека и Мики Мауса-32 парчета са 50 лв,харесва ми като вкус,а за цената си е супер!

# 288
  • България
момичета навлизам в темата ви с надеждата да ми помогнете
търся ателие където да ушият рокля на дъщеря ми по снимка
моля за личен отговор на лс за да ни ви разводнявам темата
благодаря ви
спокойна нощ

# 289
Момичета, препоръчайте ми хубави детски торти.Харесах новите модели на "Неделя", ама за 16 парчета ми искат 75 лв. #Crazy

На мен ми харесват тортите на Чочко и на Сладък рай,като на Сладък рай цените са  им много добри.Ние редовно си взимаме просто така- да си хапнем.

# 290
Здравейте Пловдив!

Работя по един проект за построяване/или модернизиране на рампи в Пловдив за майки с колички.
Дали можете да ми помогнете с впечатленията си?
Интересува ме къде сте забелязали, че липсват рампи и платформи, къде бихте искали да има, къде всъщност има, но са в окаяно състояние?
Колкото повече мнения, толкова по-добре!

Целта е да съберем информация за ключовите места в града.

Благодаря,
Варвара

# 291
  • Пловдив
Здравей varj ! Сигурно десетки пъти съм се ядосвала, че еди къде си няма рампа, но точно сега не се сещам. Само за по-централната част на града ли става въпрос?

# 292
  • Пловдив
парка на детска градина Чайка от южната страна (улица Славянска), рампа има най-близо до булеварда (източен) на 300 метра от парка като се излиза, но точно където е входа да детската градина, а и самия парк за деца няма и аз оттам все слизам и се ядосвам.

# 293
  • Пловдив
Рампите на подлезите, но тези, които са просто две железа тп ЖП релса... не всички колики отговарят на широчината им и де факто, все едно рампа няма...
Иначе и аз на много места съм се ядосвала, че няма рампа, но в момента не мога да се сетя Embarassed

# 294
  • Пловдив
Рампа няма на подлеза на ЖП гарата. Там е релса- с триколка абсурд да се мине. Рампа няма и на библиотеката. Ако майка с количка или инвалид искат да ползват услугите- забрави. Сигурно ще се сетя и за други места, но като се стопли и започнем да излизаме с количката.

# 295
Туди, Liliq Zlatna,благодаря ви! Hug
За рампите и аз се ядосвах скоро за подлеза на автогара Родопи. Колички с двойни гуми не могат да минат.

# 296
  • Пловдив
То и да могат да влезнат след това слизането е нещо страшно. Мястото, където трябва да стъпваш е тясно, не е удобно. И за мен трябва да се променят там, те са най- належащи. Това на първо време ако се направи ще е достатъчно.   Peace

# 297
  • Пловдив
Момичета, моля за помощ...
Някой може ли да ми каже с кой/кои номер/а автобус/и може да се стигне от Филипово до Хирургиите на Пещерско Rolling Eyes

# 298
Момичета, моля за помощ...
Някой може ли да ми каже с кой/кои номер/а автобус/и може да се стигне от Филипово до Хирургиите на Пещерско Rolling Eyes

37 Peace друг не знам Blush Нали това е в Смирненски,който са newsm78 да не объркам. От центъра го хвани 37.

# 299
  • Пловдив
Не е за мен - за една приятелка е, която не е от града... Иначе и аз се сетих за 37, но тя няма да може да се ориентира до центъра... Евентуално транспорт от Филипово до центъра и  след това 37... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт