Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 695
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте пловдивчанки.
Искам да ви попитам от къде мога да си купя фигурки за детска торта,по възможност захарни.
Понеже ще празнуваме РД на моето момче в детски център и там ще си поръчаме торта,на за вечерта в къщи съм решила да правя домашна,та мисля с такива фигурки да я украся отгоре,понеже хич ме няма в тази част.
Ако се сещате за такова място(най-вероятно сладкарница) в Тракия ще ми е още по-удобно.
Благодаря ви предварително.

# 331
Камбанчо, в "Неделя" има фигурки от фондан за 1.40 всяка. Peace

# 332
В "Паризианата" в Тракия съм виждала такива.

# 333
  • Пловдив
Здравейте пловдивчанки.
Искам да ви попитам от къде мога да си купя фигурки за детска торта,по възможност захарни.
Понеже ще празнуваме РД на моето момче в детски център и там ще си поръчаме торта,на за вечерта в къщи съм решила да правя домашна,та мисля с такива фигурки да я украся отгоре,понеже хич ме няма в тази част.
Ако се сещате за такова място(най-вероятно сладкарница) в Тракия ще ми е още по-удобно.
Благодаря ви предварително.

Ето ТУК. Блок 104а - в същивт е сладкармица "Сладък Рай"

# 334
  • Пловдив
Тъкмо за Сладък рай щях да пиша и аз Mr. Green

terika, среща имаше днес. За съжаление чак сега видях поста ти... За повече информация относно срещите и мероприятията на ЛЛЛ в града можеш да се присъединиш към групата във Фейсбук: https://www.facebook.com/lllplovdiv
Относно захранването - наскоро имаше уебинар на тази тема. Водеше го Ива (а.к.а. Шаманката), записът е качен на страницата на ЛЛЛ Peace

# 335
Тъкмо за Сладък рай щях да пиша и аз Mr. Green

terika, среща имаше днес. За съжаление чак сега видях поста ти... За повече информация относно срещите и мероприятията на ЛЛЛ в града можеш да се присъединиш към групата във Фейсбук: https://www.facebook.com/lllplovdiv
Относно захранването - наскоро имаше уебинар на тази тема. Водеше го Ива (а.к.а. Шаманката), записът е качен на страницата на ЛЛЛ Peace

много благодаря за инфото,ще погледна и надявам се пак да организират такива срещи,ще присъствам

# 336
Благодаря ви за бързите отговори момичета,страхотни сте.  bouquet
Най-вероятно ще отида до бл.104 че ми е най-близо.

# 337
 Hug Момичета, дайте 1 рамо, моля!
Някъде бях срещала преди тема Къде в Пловдив?
Не я намирам, може и да не съм в правилния подфорум, но да питам тук, ако може да ме насочите.
Къде в Пловдив може да се мине преглед на Мотоциклет  Mr. Green
В КАТ беше едно време, от от мин година там не предлагат "такава услуга", освен тази да предлагат пак  newsm78
Някой наскоро да е минавал преглед на мотор?

п п
 ooooh!
Пепи, благодаря, хич не се сетих, че може да е там  Embarassed
  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 11:30 от anny_

# 338
  • Пловдив
Hug Момичета, дайте 1 рамо, моля!
Някъде бях срещала преди тема Къде в Пловдив?
Не я намирам, може и да не съм в правилния подфорум, но да питам тук, ако може да ме насочите.
Къде в Пловдив може да се мине преглед на Мотоциклет  Mr. Green
В КАТ беше едно време, от от мин година там не предлагат "такава услуга", освен тази да предлагат пак  newsm78
Някой наскоро да е минавал преглед на мотор?

Темата е в подфорум На Пазар Wink

# 339
  • Пловдив
tania raleva и terika  ако е за шматкане аз съм на разположение,но не съм още мама (бременна съм в 6 месец) и скоро като ми пуснат болничния ще се чудя какво да правя.Ако решите ми пишете на лични. Simple Smile Аз живея в кичука до пида /до билла/

# 340
kati 12 сигурно сме се виждали,аз живея срещу входа на училището, а пък работата ми беше от другата страна на пида в улицата

# 341
tania raleva и terika  ако е за шматкане аз съм на разположение,но не съм още мама (бременна съм в 6 месец) и скоро като ми пуснат болничния ще се чудя какво да правя.Ако решите ми пишете на лични. Simple Smile Аз живея в кичука до пида /до билла/

Хммм...не се сещам за пида до билла! иначе се сещам за пида до Антон Страшимиров....а това си е баш до нас.Ще се радвам да се шляеме заедно.Много се радвам за теб ,че ще си имаш малко бебче скоро.

# 342
  • Пловдив
Аз не се изказах правилно.Къде намесих била,зад училище Васил Коларов съм.Както разбирам и 2-те сте ми съседки и много се радвам.Вашите бебчета колко са големи?Моето трябва да се роди края на юни  Simple Smile

# 343
хихихи и аз съм зад училище Васил Коларов!

# 344
Здравейте Simple Smile приемате ли нови попълнения в темичката?Аз също съм от Пловдив,квартал Мараша близо до Гребната База имам син на 50 дена.Роди се на 9 януари тази година Simple Smile Има ли някой край мен Simple Smile не съм чела по предните теми,но започвам да ви следя

Общи условия

Активация на акаунт