Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 706
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте Simple Smile приемате ли нови попълнения в темичката?Аз също съм от Пловдив,квартал Мараша близо до Гребната База имам син на 50 дена.Роди се на 9 януари тази година Simple Smile Има ли някой край мен Simple Smile не съм чела по предните теми,но започвам да ви следя
привет от мен аз съм също близо до гребната , ние сме малко по-големи , но нищо . Живеем до денонощната каравана от другата страна на руския клуб. така че не си сама около мен се оказа че има доста мами с бебоци та затопли ли се ще се прави едно голямо събиране Simple Smile ако всички искат де Simple Smile

# 346
аз съм за събирането,до коя денонощна каравана ако не е тайна

# 347
до тази от другата страна на руския клуб , а къде е рояла ? не се сещам . пратих ти във фейса покана дано да си ти Simple Smile

# 348
Еееее,само в Кършияка няма никой Sad

# 349
  • Пловдив
А да има мами в центъра. Като се затопли всеки ден ще сме в градската- на 100 метра от нас е Simple Smile

# 350
Аааааа,има и от Кършияка Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Здравейте и от мен Wink

# 351
Аааааа,има и от Кършияка Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Здравейте и от мен Wink

A taka къде си? А центъра си е близо до Кършияка,ние лятото сме само в  Градската Simple Smile

# 352
А да има мами в центъра. Като се затопли всеки ден ще сме в градската- на 100 метра от нас е Simple Smile
пепи нищо,че не съм от центъра не пречи да се разхождаме

# 353
  • Пловдив
Нека само се стопли и усещам как по цял ден ще откарваме с малкия в градската, а след 17ч. и с батко му Simple Smile

# 354
sparkling eyes,живея до Новотела,дъщеря ми е на 9 месеца.

# 355
sparkling eyes,живея до Новотела,дъщеря ми е на 9 месеца.

Ха, и аз съм там.Моето детенце е на 1год и почти 11м..Тъкмо ще я гледа Simple Smile много е грижовна към бебетата Simple Smile

# 356
 Laughing Laughingа пък моята много обича каки,направо им се нахвърля Laughing Laughing Laughing

# 357
И ние сме в Кършияка, ама Гагарин  Grinning Нашият юнак е на 1 год и почти 5 месеца.

# 358
# 359
Ако сте имали детегледачка,от която сте доволни или познавате някоя жена,моля да ми съдействате.

Общи условия

Активация на акаунт