Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 761
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Имам питане  Mr. Green вярно ли е, че майките с деца до 3 години имали право на карта за градски транспорт (на по-ниска цена) за безплатно пътуване и ако е така какво трябва да направя?

# 376
Имам питане  Mr. Green вярно ли е, че майките с деца до 3 години имали право на карта за градски транспорт (на по-ниска цена) за безплатно пътуване и ако е така какво трябва да направя?
Не знам.... newsm78 Но сигурно да отидеш, там където се вадят картите с копие на раждане на детето  Thinking

# 377
Имам питане  Mr. Green вярно ли е, че майките с деца до 3 години имали право на карта за градски транспорт (на по-ниска цена) за безплатно пътуване и ако е така какво трябва да направя?

Вярно е , попитай в бюро за изкарване на ученически и пенсионерски карти , такова знам срещу църквата св.Петка

# 378
  • Пловдив

Това е вярно,само ако получаваш детски надбавки! Отиваш в социалното , подаваш  декларация (молба) , след 7 дни ти е готов документа, с който отиваш в Бюрото за транспортни карти на байкал.Там с една снимка, този документ и 12 лв получаваш трнаспортна карта за целия градски транспорт неограничено( без маршрутки)

# 379

Да, топличка е. Не е вряла де. Малкия е на година и нещо и му е ок. Но то нова година насам не са ходили, та е добре да се провери да няма някакви промени.

# 380
Благодаря за бързите и подробни отговори  Hug

# 381
  • Plovdiv
Ние се местим да живеем на васил априлов и пещерско шосе на кръстовището от април, пишете ми да излизаме в квартала на кафе и разходки  Laughing

# 382
  • Пловдив
peperyda , много си ми в района:) Живея до яслите:)

# 383
Здравейтеее  Hug ще ми е приятно да се запознаем   bouquet

# 384
Здравейте и от мен  bouquet И аз ще се радвам да се запознаем, живея в Кючука,близо до Била  Blush Ще се радвам да излизаме заедно с мами от района  Hug

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 16:13 от nucremaa

# 385
и аз да се представя...живея в Кършияка до Френската гимназия,ако има някои наблизо ще се радвам да се запознаем... Simple Smile

# 386
Здравейте и от мен  bouquet И аз ще се радвам да се запознаем, живея в Кючука,близо до Била  Blush Ще се радвам да излизаме заедно с мами от района  Hug

Не съм много близо, но пак може да се виждаме, до поликлиниката съм аз   bouquet

# 387
Супер   bouquet Ще се  уговоорим като се пооправи времето да разходим малчуганите  Hug
Пак се развали това време  Tired

# 388
Усещам вече как в първия слънчев ден ще се съберем в парка на Белите брези-Вие имате ли такова усещане Laughing Laughing LaughingСъбрахме се бая мами от Кичука и е време да организираме нещо! Много ще се радвам, ако наистина осъществим тази среща и разходките са ни общи.newsm68

# 389

Не съм много близо, но пак може да се виждаме, до поликлиниката съм аз   bouquet
За поликлиниката на Събота пазара ли става дума? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт