Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 768
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
  • в резерват
Здравейте  Hug  и ме извинете,  че се намесвам в темата ви, обаче ми трябва малко спешна актуална пловдивска информация. Детето ми ще ходи на състезание,  и търсим приличен хотел 4 или 5 звезди,  в близост до гребната база.  Като вляза в адресите на пловдивските хотели,  обаче ми дава само имената на улиците,  и доколко са близо до панаира или до центъра.   Ще съм ви много благодарна , ако можете да ме  ориентирате .

# 391
точно до гребната няма.. иначе има един хотел "Афродита" и един "Габи" той е срещу Мол Пловдив, който е близо до гребната, дано съм помогнала, виж ги  в  нета, ако имат сайт  Peace

# 392
"Габи" е перфектен хотел,бутиков при това.Водила съм наши гости там,чужденци,бяха възхитени.

# 393
  • в резерват
Благодаря ви много, утре ще се обаждам да резервирам, дано да има места.

# 394
Mили обичани жени, бъдете като тревата - изправяйте се, когато ви газят! Бъдете като кокичето - намирайте топлина, дори и в снега! Бъдете като звездите - близки и далечни, дарявайки любов и светлина! Честит Празник;))))

# 395
Таня,прекрасно пожелание smile3501

Честит празник на всички дами!!!

# 396
Честит празник и от мен!   bouquet

# 397
Здравейте  Hug  и ме извинете,  че се намесвам в темата ви, обаче ми трябва малко спешна актуална пловдивска информация. Детето ми ще ходи на състезание,  и търсим приличен хотел 4 или 5 звезди,  в близост до гребната база.  Като вляза в адресите на пловдивските хотели,  обаче ми дава само имената на улиците,  и доколко са близо до панаира или до центъра.   Ще съм ви много благодарна , ако можете да ме  ориентирате .

Има хотел точно на гребната база - ресторант Джия Бийч има и хотелска част към него, но мисля, че е 3 звезни, но е точно в края на гребната база.

Честит празник, мими момичета!   bouquet Бъдете много обичани и уважавани!

# 398

Честит празник дами!!!!
И аз съм от Кичука, живея до Слънчевите лъчи, но мога да ви правя компания само в почивните дни, защото работя  Crazy Grinning

# 399
Честит Празник пловдивски дами.Бъдете здрави,обичани и желани.  bouquet

# 400
Честит празник и от мен   bouquet Бъдете обичани и много, много щастливи  Hug
П.П.Забравих да уточня, че съм до тази другата Била - на Димитър Талев Blush
Snakeeeeee , и Лъчите са ми близо, така че може да се уговорим нещо  Whistling
Общо взето съм до бившия РУМ Родопи, новите кооперации  Hug

# 401
  • Cyprus, Пловдив
Здравейте,пловдивчанки!
Честит празник на всички мами  Hug
Исках да отговоря на мамата,която питаше за хотел близо до Гребната:Както и други вече са ти казали, хотел Габи не е лош,приличен,включена е закуска,но не е кой знае каква-колкото да не останеш гладен  Wink Цените са прилични,да не прозвучи като реклама,просто съм работила там и съм запозната  Wink

# 402
  • в резерват
Мерси много на всички за информацията, вече се ориентирах.  Hug
Той празника вече свърши, обаче искам да ви пожелая да сте красиви, обичани и много щастливи!

# 403
  • Plovdiv
Честит празник на всички дами и от мен с закъснение   bouquet бъдете много обичани и щастливи
 При нас какво се случва- отказват сега да вземат малкия на ясла и не само нашето дете ами казаха че изобщо нямало да има нова групичка. най-рано септември. Rolling Eyes аз вече работа започнах и направо ми се объркаха плановете  Rolling Eyes
но ще идваме към центъра пак от април та ще се виждаме момичета от квартала  Hug

# 404
  • Пловдив
Пеперудке, и аз се пека на този огън с яслите. В центъра също отказват прием, евентуално септември, но четох, че в яслата на Пещерско шосе приемали деца. Ако те устройва, пробвайте там.

Общи условия

Активация на акаунт