Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 871
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
знаете ли откъде се получават наградите на кока кола в играта под капачката? имам три капачки със спечелени напитки, обаче не съм видяла магазин с надпис "тук вземете наградата си". живеем в центъра до ПУ, ако се сещате наблизо такъв награден център, ще ми е от полза!   bouquet

# 406
  • Пловдив
Нямам идея от къде се получават наградите. От големите хранителни вериги нестава ри да си вземеш наградите? Ние изпихме няколко коли, но "Опитай пак". Играта още ли тече?

# 407
  • Пловдив
до 14-ти мисля!

# 408

Не съм много близо, но пак може да се виждаме, до поликлиниката съм аз   bouquet
За поликлиниката на Събота пазара ли става дума? Simple Smile

Не на Събота пазара, а на Кондолов кояте е била едно време детска ясла, а сега до нея има такава и детска градина Зорниза е срещу нас  Grinning

# 409
Ние се местим да живеем на васил априлов и пещерско шосе на кръстовището от април, пишете ми да излизаме в квартала на кафе и разходки  Laughing
аз също не съм много далече,аз съм на прелеза на 6ти септември и Копривщица Simple Smile до кръстовището на априлов и 6ти септември ми е към 5-7 мин и до др кръстовище на пещерско още толкова Simple Smile като се затопли може да се разкарваме насам натам

# 410
  • Plovdiv
Амиjijito91 ще се видим само да се стопли малко  Grinning
 нас ни върнаха точно от тази ясла тя не е точно на пещерско шосе, а в една пресечка.
сега чакаме отговар от др. ясла до новотела някъде била , на един познат майка му работела там и си предложи услугите да попита.Дано уредим нещо накрая  Laughing

# 411
Здравейте! И аз съм от Пловдив, не знаех, че има такава тема за Пловдивчанки  Simple Smile Търся да закупя стол за автомобил Maxi Cosi Priori XP, ако някой е с по-голямо дете и не му трябва такъв стол, нека да ми пише. Пиша в тази тема, защото така полесно ще намеря. Благодаря предварително

# 412
  • Пловдив
Не бих ти препоръчала столче втора употреба Peace - все пак, не дай си Боже, от това може да зависи живота на детето ти Peace

# 413
но ако е запазено и ползвано само.

# 414
Здравейте  Laughing Има ли мами с бебоци от  Кичука, района на Айсберга, желаещи разходки и кафенца.... Wink

# 415
Хелоу Hug

Преди време бях питала за ДК тук и искам да благодаря на тези,които ми препоръчаха Първа лъжичка,много съм доволна,а и дребс също Laughing

Скоро не съм писала в темичката,но сега се сетих да ви питам нещо - знаете ли кога се подават документите за детски,защото сегашните ми изтичат април или май newsm78

И аз да попитам - има ли мами от района на Била-та на 6-ти септември за разходки,че ми писна да обикалям сама или с ММ Mr. Green

# 416
Имам нужда от помощ  Praynig
За рождения ден на сина ми се нуждаем от хубаво заведение, където да се съберем близките. Той е още съвсем малък, за да го водя на детски център, но поне ние близките да се съберем и почерпим.
Ако имате впечатление от някое определено заведене ( може и с градина да е) моля споделете. Ние сме в Кичука и ако има добро място и в този квартал ще е добре  Simple Smile
Предварително благодаря!   bouquet

# 417
За рождения ден на сина ми се нуждаем от хубаво заведение, където да се съберем близките. Той е още съвсем малък, за да го водя на детски център, но поне ние близките да се съберем и почерпим.
Ако имате впечатление от някое определено заведене ( може и с градина да е) моля споделете. Ние сме в Кичука и ако има добро място и в този квартал ще е добре  Simple Smile
Здравей, аз правих погачата на моята дъщеря в р-н АТАЛИ,до у-ще Димитър Талев в Кичука.Има си зала за непушачи,достатъчно голяма и много добре отоплена,цените са почти народни.

# 418
Препоръчвам с две ръце-Гладиатори. Всичките поводи празнуваме там, в семейната зала-не се пуши и има детски кът! И кухнята е добра и цените са сносни! Peace
http://www.gladiatoriplovdiv.com/ Намира се точно до Билата в Кичука  Grinning

# 419
  • Пловдив
Аз никак не съм доволна от Гладиатори. Там празнувахме рождения ден на малкия ми син с приятелчета от детската градина. Главата ми се наду, защото беше претъпано. Едновременно се празнуваха няколко детски рождени дни, децата се "омесиха" в детския център и за да ги открия в тълпата, трябваше да ги викам едно по едно. Много се изнервих. Сервитьорите бяха неоткриваеми и действаха адски бавно. Пиците за децата бяха ужасно жилави и имаше гъби. А повечето дечица гъби не обичат.
Ако все още не си направила резервация, препоръчвам ти пицария "Верди" в квартала. Там е спокойно, има детски кът, който е в отделна стая и шум при възрастните не се чува. А и кухнята е добра. Wink

Общи условия

Активация на акаунт