Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 870
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте и от мен! Ча сега видях, че има такава тема  Embarassed Съжалявам, че не ви открих по-рано, но - никога не е късно...  bouquet

# 421
  • Plovdiv
Как сте момичета  Simple Smile вчера беше толкова топличко и цял ден бяхме навънка.Страхотен ден беше.

# 422
  • Пловдив
Как сте момичета  Simple Smile вчера беше толкова топличко и цял ден бяхме навънка.Страхотен ден беше.
Днес отново  Grinning

# 423
  • Basel
Момичета,привет и от мен  bouquet Моля да ми препоръчате място в Тракия за празнуване на рожден ден на 6г. дете,детски център или заведение с голям детски кът.По специално ме интересуват отзивите ви за детският център в Мол Галерия,доволни ли сте и как са цените.Благодаря предварително  bouquet

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 23:20 от Margito

# 424
# 425
Момичета,привет и от мен  bouquet Моля да ми препоръчате място в Тракия за празнуване на рожден ден на 6г. дете,детски център или заведение с голям детски кът.По специално ме интересуват отзивите ви за детският център в Мол Галерия,доволни ли сте и как са цените.Благодаря предварително  bouquet
Не сме празнували там, но питах за цени-170, 190 лв са залите/по-ниската цена е за по-малката зала/. В цената се включва наем на залата за 2 часа, аниматор за 2 часа, хостеси, менюта за 10 деца/ако искате повече гости доплащате вие/, подарък на детето от Чиполино...май това беше. Тортата си е от вас. Почерпката за родителите-също.
Бенджи,много полезно! Peace

# 426
Момичета,привет и от мен  bouquet Моля да ми препоръчате място в Тракия за празнуване на рожден ден на 6г. дете,детски център или заведение с голям детски кът.

И аз се интересувам за сина си - 6г., но тъй като сме малко деца, ми хареса центъра срещу Матевски

# 427
Здравейте Пловдивски мами,

Аз от скоро съм  по форумите, но реших да се запиша и при Вас.  bouquet Ние сме от Смирненски, близо до бившата Мега Марина. Има ли някоя мама, чието съкровище е било или в момента е в детска ясла "100 усмивки"? На нас ни предстои влизане през септември, молбата е подадена март миналата година и една много вежлива дама (чието име не разбрах) - служителка или директорка newsm78  ми каза, че имаме голям шанс. Мислите ли, че това е възможно и какви са впечатленията Ви от там?

# 428
  • Пловдив
Момичета,привет и от мен  bouquet Моля да ми препоръчате място в Тракия за празнуване на рожден ден на 6г. дете,детски център или заведение с голям детски кът.

И аз се интересувам за сина си - 6г., но тъй като сме малко деца, ми хареса центъра срещу Матевски

Къде там има център newsm78

# 429
  • В царството на мечтите
Някои може ли да ми даде на лични телефона на аниматорката Пипи или на аниматор за 3 г. и по малки  newsm78

# 430
  • Пловдив

Къде там има център newsm78

Точно срещу училището е. И аз го видях миналата седмица, докато посетихме басейна в училището.

# 431
Аз никак не съм доволна от Гладиатори. Там празнувахме рождения ден на малкия ми син с приятелчета от детската градина. Главата ми се наду, защото беше претъпано. Едновременно се празнуваха няколко детски рождени дни, децата се "омесиха" в детския център и за да ги открия в тълпата, трябваше да ги викам едно по едно. Много се изнервих. Сервитьорите бяха неоткриваеми и действаха адски бавно. Пиците за децата бяха ужасно жилави и имаше гъби. А повечето дечица гъби не обичат.
Ако все още не си направила резервация, препоръчвам ти пицария "Верди" в квартала. Там е спокойно, има детски кът, който е в отделна стая и шум при възрастните не се чува. А и кухнята е добра. Wink
Още едно мнение минус..
Бяхме на рожден ден там януари месец и никак не ми хареса  Confused
И наистина бяха 2 рождени дни детски и още някакви събития семейни (че точно на Ивановден).. Пълна лудница! Аз не бих празнувала там Simple Smile

# 432
А в Кършияка,Център да препоръчате ресторант или заведение,в което има хубав детски център? За рожден ден става въпрос,детски,но сме само 4 деца и 12 възрастни Rolling Eyes та реших,че ще е по-добре подобен вариант newsm78 как ви се струва?
Приемам и предложения и идеи Hug

# 433
  • Murcia, Spain/Ruse
Привет мами Hug
Нахлувам в темата по повод бъдещото ни закупуване на жилище в Пловдив.Става въпрос за това,заслужава ли си отопление с парно ?Колко горе долу излиза нормално отопление на апартамент от 100 кв.метра като в цената влиза такса мощност сгради,топла вода и ако има някоя и друга такса...питам тъй като още се двоумим ще излзиа ли достатъчно изгодно за 3 членно семейство такова отопление.Благодаря предварително и ще се радвам да споделите Hug

# 434
  • Пловдив
Зависи колко от съседите ползват услугата - в нашия блок е що-годе изгодно (ние не ползваме, затова и не мога да кажа цена - плащаме само такса мощност - за 40 кв. м. апартамент - 20-25 лева), в блока, в който живеят свекърите - категорично не - те плащат около 120-150 лева за 60 кв.м. (при тах такса мощност е 60 лева Shocked)
другото кофти на парното е изравнителните сметки в края на отоплителния сезон - никога не можеш да разбереш как точно става изравняването и 90% от случаите - все им дължиш пари #Cussing out
...та моят съвет - най-добре търсете апартамент без парно (и с махната абонатна, за да не плащате въпросната такса)

Относно топлата вода - пак зависи къде е абонатната - ако сте в краен вход, докато дойде топлата вода изтича сумати студена, която после се плаща за топла Rolling Eyes Другото неудбство е, че лятото 1 седмица правят профилактика, та задължително си трябва и бойлер Peace

Общи условия

Активация на акаунт