Само да споделя че от други хора знам че плащат по-малки сметки... зависи колко хора използват Тец.
как ви се струва?
как ви се струва?
Става въпрос за Кършияка,100 кв.метра .Жената ,която в момента обитава апартамента е възрастна,казва че не ползва радиаторите само когато е било много студено,такса мощност за тези най-студени месеци е платила 60 лв...а месечно 140 лв 

Иначе ми допада това всички стаи да са топли,даже и в коридора дето се казва,но ще трябва явно едно проучване да се направи 

Иначе ми допада това всички стаи да са топли,даже и в коридора дето се казва,но ще трябва явно едно проучване да се направи 

Радвам се да чуя и позитивни отговори
Това което сте писали съвпада с това което е казала въпросната жена,обитателка на апартамента.Във входа са 15 апартамента,отделно сега ще проучваме колко имат парно,но каква е гаранцията че това ще е завинаги,т.е че утре някой съсед няма да си спре радиатор или топла вода
Абе дилеми големи си имам
Радвам се да чуя и позитивни отговори
Това което сте писали съвпада с това което е казала въпросната жена,обитателка на апартамента.Във входа са 15 апартамента,отделно сега ще проучваме колко имат парно,но каква е гаранцията че това ще е завинаги,т.е че утре някой съсед няма да си спре радиатор или топла вода
Абе дилеми големи си имам