Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 825
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Аз лично съм много радостна,че в Кичук Париж не сме доживотни роби на топлофикация.Миналата година сложихме троен стъклопакет и вътрешна и външна изолация.Тавани,под,абе всичко с изолация,нови врати.Ами 110 кв.м. отопляваме с климатици и повече от 250 лв. ток не сме платили.

# 451
  • Пловдив
предстои РД на сина ни,който сега ще направи 5,досега го празнувахме все с родата в къщи,но тази година той вече сам си поиска да е на детски център,или заведение.Та аз се чудя къде да е?децата на неговата възраст ще са 4 с него,и още 3 по-малки на 1г и половина,и на 2 и половина,т.е.  7 общо.
На всички детски центрове ли трябва да се плати задължително за 10 деца ,нали така е в Тон Бонбон?Последно бяхме в Тон Бонбон на РД,и на моята малката беше предвидено пюренце и сокче,незнам дали майката е платила за нея колкото за големите,но никой не я занимаваше,тя влизаше и излизаше от детския кът,и аз накрая влязох с нея .
Аз лично освен Тон Бонбон знам за детския център в Мол Галерия,но незнам какви са условията ,минимум деца ,цени ,ако някой знае,може да ми пише?
и всъщност други детски центрове,от които имате впечатления,ако можете да кажете?
виждала съм един Пимпа,в Тракия,но нямам представа какво е там?
В Макдоналдс празнуват ли се още РД?
има едно на ТЕДИ до Лаута,с много хубави детски съоръжения вън,но пък за наоткрито незнам какво ще е времето-РД е на 6 май.
другия вариант е на заведение,в което има условия за детски РД,но трябва да пообиколя и да разпитам ,в Гладиатори,където правихме РД на малката,съм виждала че правят РД на големи дечица,на отделна маса,и май предлагат и аниматор,но не съм питала .
Приемам информация и предложения  Simple Smile

# 452
 Моля пловдивчанки за информация. Предстои ми основен ремонт на жилище в Пловдив,а аз не живея там. Имам нужда от фирма,която да извозва и изхвърля стари мебели. Дали някоя от вас знае за такава?

# 453
  • Пловдив
Мамчета, моля помогнете от къде да си купя в Пловдив -  черна вълнена боя
Искам да боядисам китеник, казаха ми по книжарници или магазин за прежди, но като питам гледат като чукнати.

# 454
Здравейте, има ли майки с бебчета от район Тракия? Търся си компания за разходки.

# 455
  • Plovdiv
Аз знам такава фирма за извозване на стари мебели но трябва да попитам мъжа ми довечера за тел. им. Аз съм в тракия, днес ще ходим в парка срещу детски свят, с малкия на пясъка да играем. с черна коса съм , с дънки и лилава блуза обадете ми ако идва някой там да се запознаем.  Simple Smile

# 456
Аз знам такава фирма за извозване на стари мебели но трябва да попитам мъжа ми довечера за тел. им. Аз съм в тракия, днес ще ходим в парка срещу детски свят, с малкия на пясъка да играем. с черна коса съм , с дънки и лилава блуза обадете ми ако идва някой там да се запознаем.  Simple Smile
  Много ще ти бъда благодарна.

# 457
Здравейте пловдивчанки.
Нико ние празнувахме миналата седмица 2-я РД на моето момче в детски център Пимпа и съм безкрайно доволна.Бяхме 7 деца и 7 майки,като 2 от децата бяха на 9 месеца.Значи на дете платихме по 11 лв в които влизат парче пица+пърж.картофки+сокче,освен това игра в детския кът с 2 аниматорки,в цената си влиза и украса на детската маса-покривка,шапки,балони.За малките деца нищо не съм плащала.Отделно имат и чудесна кухня за майките-поръчахме сачове и пържени картофки.По принцип казаха че РД е 2 часа,но ние стояхме 3 часа,без да сме платили нищо допълнително,освен това след нашия РД имаше и друг,но персонала беше безкрайно любезен.Препоръчвам ти го наистина този детски център.Освен това на всички гости също много им хареса. PeaceА за детския център в МОЛ-а мисля че искат минимум 10 деца и там куверта за същото което ти изброих е 17 лв,понеже и там съм проучвала.
Надявам се да съм ти била полезна.

# 458
Оххх,и аз съм на вълна детски рожден ден. Не знам къде ,как, децата са 5 ,а  възрастните 12 Crazy Какво да правя?Къде?евтино да е,че ми се зави свят от цифри Crossing Arms

# 459
  • Пловдив
досега четох сайтовете на детските центрове,този Тон Бонбон 2 пише че има лятна градина Rolling Eyesтам празнува ли се в хубаво време?защото 2 пъти съм била там,но все февруари,и не съм я видяла.
и по принцип в детски център само децата с майките ли се канят,че някой от  татковци имат мерак за РД,а аз им викам ,че ако е в център,обикновено са само майките с децата.

# 460
Аз съм била на РД в Парти център Дисни, намира се зад Чефте баня и съм останала с мн добри впечатления и от аниматорите, и от обслужването и кухнята за  нас възрастните, та съм си го заплюла за сега за предстоящия ни 2ри РД. Незнам какви са условията, тепърва и аз ще ги проверявам, но го давам като идея  Peace

# 461
За всички,които са на тема PД-http://grabo.bg/detsko-parti-s-iznenada-za-rojdenika-i-meniu-za- … ite-gosti-0r5s26s.Не им правя реклама.....просто следя офертите за колективно пазаруване.

# 462
  • Пловдив
тази оферта в грабо ми допада,НО дори и да е хубаво за РД там,дали когато е на половин цена-клиента ще получи същите условия както ако е на редовна цена?
защото има случаи на ваучери,при които се получава разминаване между написаното в офертата,и реалното,което получава после клиента и само това ме притеснява още веднага да си купя един ваучер?

# 463
Ами,обади се да разпиташ....и питай за отзиви на празнували там/преди време имаше същата оферта-може някой да се е възползвал/..аз,само се сетих,че го обсъждате,затова пуснах линк-а.Иначе впечатления-нямам,че моите младежи хич не са фенове на детските центрове....,а и точно в този не са ни канили да ходим на РД.

# 464
  • Пловдив
Здравейте, пловдивски майчета   bouquet Hug

Много се радвам да се присъединя към вас! От 16 дни съм горда мама на най-прекрасното за мен съкровище - Васил! След много тежка и рискова бременност, изпълнена с много препятствия и въпросителни, успях да стигна до заветния 19 март, на който проплака синът ми!
Надявам се тук да има място и за мен и да споделяме трепети и вълнения  Hug

fifi2011, в коя част на Тракия си?

Общи условия

Активация на акаунт