Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 795
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Дбре дошла Дони.Да ти е живо и здраво бебчето.И моето момче е родено на 19 март но през 2010г.

# 466
Привет и от мен ,Дони.Честит малчуган,жив и здрав да ти е и да ви радва Hug

# 467
  • Plovdiv
Честито Дони,да е жив и здрав малкия Васил и много да слуша
 тел.на фирмата за превоз 0884336030 това е офис в София от там ще ти дадат номера за Пловдив, че сме изгубили телефонния номер. Дано съм помогнала  Heart Eyes

# 468
Честито Дони,да е жив и здрав малкия Васил и много да слуша
 тел.на фирмата за превоз 0884336030 това е офис в София от там ще ти дадат номера за Пловдив, че сме изгубили телефонния номер. Дано съм помогнала  Heart Eyes
  Много ти благодаря!

# 469
Моля пловдивчанки за информация. Предстои ми основен ремонт на жилище в Пловдив,а аз не живея там. Имам нужда от фирма,която да извозва и изхвърля стари мебели. Дали някоя от вас знае за такава?
Ето номер на транспортна фирма: 0895933075  с включени хамалски услуги. Ползвала съм услугите им и съм много доволна

# 470
  • Пловдив
детския център в МОл Галерия пишат че работят с торти Чочко?знаете ли какви са цените на тортите им?примерно за около 20 човека?

# 471
Момичета, някой ползва ли карта за градски транспорт за майка с дете до 3г и съществува ли изобщо още такава карта?От какво зависи издаването?А дали има само месечни карти, кото се купуват?Благодаря.

# 472
Торти Чочко съм купувала от магазина им на бул.Христо Ботев,почти всички съм взимала,много ми харесват.Малките,8 парчета бяха 10-14лв.,големи 16 парчета,около25лв.Това за стандартните торти,за детски не зная.Можеш да се обадиш в магазина да питаш.

# 473
детския център в МОл Галерия пишат че работят с торти Чочко?знаете ли какви са цените на тортите им?примерно за около 20 човека?

Ami  16 парчета, миналия ден поръчахме точно от там, е 48лв Peace Детска.

# 474
Момичета, някой ползва ли карта за градски транспорт за майка с дете до 3г и съществува ли изобщо още такава карта?От какво зависи издаването?А дали има само месечни карти, кото се купуват?Благодаря.
Доколкото знам, има! Отива се с копие от акта за раждане в социалните май  newsm78 Мисля, че наскоро се коментираше този въпрос.
А къде точно на Христо Ботев се намират торти Чочко  Praynig

# 475

Преди кръстовището на ВСИ,от дясната страна на булеварда,под блока.

# 476

Преди кръстовището на ВСИ,от дясната страна на булеварда,под блока.

Ей, в последните 2 месеца всеки ден минавах оттам....благодаря   bouquet Hug

# 477
Да попитам и тук  newsm78 Познавате ли добър стоматолог за качествено избелване на зъби ( и на поносима цена) Rolling Eyes

# 478
Иванка Чинчева-зъболекар...

# 479
Здравейте, извинете, че нахлувам в темичката ви, но зная, че тук ще получа най-точния отговор Hug
Търся хубаво място в района на Пловдив (до 50-тина км в радиус), къде да отседна с 6 годишния ми син за 2-3нощувки, бихте ли ми препоръчали някое, да е чистичко и да има детска площадка?
Предварително Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт