вчера беше толкова топличко и цял ден бяхме навънка.Страхотен ден беше.
Моля да ми препоръчате място в Тракия за празнуване на рожден ден на 6г. дете,детски център или заведение с голям детски кът.По специално ме интересуват отзивите ви за детският център в Мол Галерия,доволни ли сте и как са цените.Благодаря предварително
Моля да ми препоръчате място в Тракия за празнуване на рожден ден на 6г. дете,детски център или заведение с голям детски кът.По специално ме интересуват отзивите ви за детският център в Мол Галерия,доволни ли сте и как са цените.Благодаря предварително 
Моля да ми препоръчате място в Тракия за празнуване на рожден ден на 6г. дете,детски център или заведение с голям детски кът.
Ние сме от Смирненски, близо до бившата Мега Марина. Има ли някоя мама, чието съкровище е било или в момента е в детска ясла "100 усмивки"? На нас ни предстои влизане през септември, молбата е подадена март миналата година и една много вежлива дама (чието име не разбрах) - служителка или директорка
ми каза, че имаме голям шанс. Мислите ли, че това е възможно и какви са впечатленията Ви от там?
Моля да ми препоръчате място в Тракия за празнуване на рожден ден на 6г. дете,детски център или заведение с голям детски кът.

Препоръчани теми