Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 834
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Общо взето всичките Детски Лекари в поликлиниката в Тракия,са горе-долу един дол дренки!

# 541
Добър вечер  Hug Приемате ли нови пловдивски попълнения  Blush

# 542
  • Пловдив
аз като цяла съм доволна от Драгиева - имахме малко разминавания относно захранването - тя държеше да караме по схема и на ... newsm78... май всеки две седмици беше, трябваше да заместваме по едно хранене Rolling Eyes
Е, аз се водих по малкия и хранене заместихме чак след годинката, но пък не ми е налагала мнението си Mr. Green Whistling

Антибиотици му е изписвала два пъти - единия път беше в петък и заедно с антибиотика ни даде и направление за хоспитализация със съвет, ако не се подобри до сутринта - да заминаваме в болница Rolling Eyes Е още през нощта се оказахме там, но това е друга тема...
Вторият път пак беше в петък, но каза, да го вземем, ако до неделя продължи да кашля - е разминахме се Peace

С направленията досега не сме имали проблеми Peace
Вдигала си е телефона винаги, когато и звъня, независимо от часа и дали е работен/почивен ден!

# 543
И аз от д-р Драгиева съм доволна. Винаги дава направления дори и при най малкото съмнение праща за консултация със специалист. не дава АБ за щяло и нещяло, само в краен случай, а в повечето случаи изписва хомеопатия  Peace Единствената ми забележка към нея е, че трябва да й вадиш думите с ченгел, ама това да е ... Препоръчвам я!

# 544
  • Пловдив
Общо взето всичките Детски Лекари в поликлиниката в Тракия,са горе-долу един дол дренки!

Така е,няма свестни... Peace

# 545
  • Пловдив
И аз от д-р Драгиева съм доволна. Винаги дава направления дори и при най малкото съмнение праща за консултация със специалист. не дава АБ за щяло и нещяло, само в краен случай, а в повечето случаи изписва хомеопатия Peace Единствената ми забележка към нея е, че трябва да й вадиш думите с ченгел, ама това да е ... Препоръчвам я!

А,това е още по-лошо Naughty Хом.лекарства са си лекарства и не се изписват просто ей така-едно за гърло,второ за кашлица-не!Ето малко информация на който му се чете....http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.0  Първо стр.1 и после 13!!!

# 546
здравейте станах майка преди 6 дена и моя педиатър е д-р недялка василева намира се в тракия-поликлиниката много е добра и внимателна

Ох,милата...и аз съм при неа,ама бих те посъветвала да бягаш далеч Tired А ако решиш,че искаш всеки път като влезеш през вратата детето ти да пие антибиотик-стой си при нея!Щото аз докато си отворя очите тая ми натрови детето Naughty Дори и за едно червено гърло-АБ!!!

оо мерси че ми каза на мен ми се стори много внимателна Sad ще ме насочиш ли към някоя друга

# 547
  • Пловдив
Аз лично не намерих в Тракия...Та затова ще търся другаде.Ако някой друг може да ти каже... Peace

# 548
И аз от д-р Драгиева съм доволна. Винаги дава направления дори и при най малкото съмнение праща за консултация със специалист. не дава АБ за щяло и нещяло, само в краен случай, а в повечето случаи изписва хомеопатия Peace Единствената ми забележка към нея е, че трябва да й вадиш думите с ченгел, ама това да е ... Препоръчвам я!

А,това е още по-лошо Naughty Хом.лекарства са си лекарства и не се изписват просто ей така-едно за гърло,второ за кашлица-не!Ето малко информация на който му се чете....http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.0  Първо стр.1 и после 13!!!

Не ги изписва просто ей така, а по предназначение и след като нямате директен поглед моля не коментирайте!

# 549
  • Пловдив

Не ги изписва просто ей така, а по предназначение и след като нямате директен поглед моля не коментирайте!

Напротив,имам!Точно за това го пиша,за да ви отворя очите,та да не минете през трудния път като мен Naughty

# 550
  • Cyprus, Пловдив
Като говорите за хомеопатия, бихте ли споделили добри отзиви за някой хомеопат   bouquet

# 551
  • Пловдив
Като говорите за хомеопатия, бихте ли споделили добри отзиви за някой хомеопат   bouquet

Има си отделни теми...едната е тази...http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=653889.240 Но имената на добрите рядко се споменават,що са кът Wink

# 552
Може ли и аз да се включа във Вашата групичка? Също се интересувам от добър хомеопат за детето, не се налага в момента, но да го имам предвид.

# 553
здравейте мами днес е ужасно времето в нашия град но какво да се прави ние ще се усмихваме newsm53
искам да ви попитам колко време исчакахте преди да искарате малките бебоци за първи път?

# 554
dariaq,честито бебче!!!
моето дете беше на 10 дни когато започнах да я извеждам на терасата,първо 5 мин,следващия ден 10мин. и така няколко дни.На кратка разходна излезнахме,когато беше около 20 дни.Родена е юни месец.

По-принцип може да се извеждат  новородените бебоци,стига температурата да е положителна,да няма вятър или мъгла.

Общи условия

Активация на акаунт