Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 706
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Можете ли да препоръчате  от личен опит фирма за дограма, от която сте доволни и не си е оставила ръцете при монтажа...

# 571
  • Пловдив
Можете ли да препоръчате  от личен опит фирма за дограма, от която сте доволни и не си е оставила ръцете при монтажа...

Имам познат,който има фирма за дограма...Кажи какво точно искаш да се прави,та да питам Peace

# 572
  • Пловдив
ТАЛ инженеринг , имат офис и в Пловдив
http://www.tal.bg/

# 573
Ти си избираш. Ако искаш, може и при твоята лекарка. Ако искаш друг лекар, проучи предварително и говори с него. Добре е, да не кажа задължително, да си го избереш преди раждането.  Peace
Аз съм в мед център на Г. Кондолов, записах детето при Апостолова, доволна съм от нея.

# 574
  • Пловдив
Супер - мед център на Г. Кондолов ми е съвсем близо.Благодаря ти mimetop

# 575
Пуснаха ли електронното записване за ясли и градини в Пловдив? Някой ако може да помогне със сайт или нещо такова  Thinking

И още нещо - на яслите само септември месец ли се приемат деца newsm78

# 576
  • Пловдив
Очаква се ел. класиране от септември уж.
За яслите - по принцип само септември, аз като питам все няма места, но от майки научавам, че всеки месец приемт по 1-2 деца.  Thinking  Въпреки всичко все още си чакам търпеливо септември, пък да видим.

# 577
Аз подавам и за ясли и градини, въпреки че май няма смисъл със задаващото се електронно.

# 578
За яслите - по принцип само септември, аз като питам все няма места, но от майки научавам, че всеки месец приемт по 1-2 деца.  Thinking  Въпреки всичко все още си чакам търпеливо септември, пък да видим.

охх,още не е влезнало значи ooooh!
сериозно ли приемат по едно две деца периодично и на кво основание Mr. Green пари ли пак търсят хиените Twisted Evil

аз се притеснявам ако е само септември,защото тогава дребс ще е на 2години и половина почти и за 6-7 месеца е супер безсмислено да го пращам където и да е(говоря за другия септември,че тоя нещо не ми се пуска още) Whistling

Аз подавам и за ясли и градини, въпреки че май няма смисъл със задаващото се електронно.

добре де ако пуснат електронното,кога ще трябва да се кандидатства...тогава няма смисъл от подаване 1-2 години предварително ли newsm78

# 579
момичета търся кординати на добър ортодонт, но да не ми одере кожата- за дъщеря ми е в смисъл да има подход към децата

Зависи какъв е проблема
проблема ни е че двата предни зъба стърчат малко напред, другите са си ок, но в момента имаме още доста за смяна. дъщеря ми е на 7 год.

# 580
  • Пловдив

охх,още не е влезнало значи ooooh!
сериозно ли приемат по едно две деца периодично и на кво основание Mr. Green пари ли пак търсят хиените Twisted Evil

аз се притеснявам ако е само септември,защото тогава дребс ще е на 2години и половина почти и за 6-7 месеца е супер безсмислено да го пращам където и да е(говоря за другия септември,че тоя нещо не ми се пуска още) Whistling

добре де ако пуснат електронното,кога ще трябва да се кандидатства...тогава няма смисъл от подаване 1-2 години предварително ли newsm78

да, няма да има смисъл предварителното подаване. писах им на дадения имейл в един сайт и ми отговориха, че електронното като почне всичко е наново. аз не съм и бързала да подавам още не знам коя градина, дали градина или ясла, нищо.

# 581
  • Пловдив
Електронното подаване на документи влиза в сила от 15.септ. и до колко знам важи само за градини.

# 582
момичета търся кординати на добър ортодонт, но да не ми одере кожата- за дъщеря ми е в смисъл да има подход към децата

Зависи какъв е проблема
проблема ни е че двата предни зъба стърчат малко напред, другите са си ок, но в момента имаме още доста за смяна. дъщеря ми е на 7 год.
Аз съм водила дъщеря ми при д-р Янковски , работи в полинклиниката срещу р-т Стадиона

# 583
Електронното подаване на документи влиза в сила от 15.септ. и до колко знам важи само за градини.
И аз така си мислих, но вчера Директорът на една градина в Кючука каза че важи и за яслите.

# 584
  • Cyprus, Пловдив
На мен ми казаха:"Ослушвай се за електронно класиране!"  Ставаше въпрос за ясла newsm78
Приемали септември и февруари  Peace
И аз не съм на ясно,ако вкарат електронното какво би следвало  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт