Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 686
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
teri каква е тази ЛЛЛ лекция? В събота съм свободна,но незнам за какво става въпрос  newsm78

# 316
Бях чела в бг-мамма за месечните лекции на ЛЛЛ и си спомням,че последната беше на 25.02 на тема Захранване, но не помня от колко часа.сега се опитвам да намеря телефон за връзка с центъра за да разбера повече подробности.Помня, че е за захранването,защото ми е болна тема това захранване,много ме притеснява,а е време вече.

# 317
Бихте ли ми дали линк към детски ясли (частни) и детски градини (държавни обаче) в Пловдив. Къде да търся newsm78

# 318
за съжаление са отменили срещата,много съжалявам,дано да организират нова следващия месец

# 319
Бихте ли ми дали линк към детски ясли (частни) и детски градини (държавни обаче) в Пловдив. Къде да търся newsm78
http://www.az-jenata.bg/article/5213/Detski-gradini-i-yasli-%E2%80%93-Plovdiv/ Дано ти върши работа. Частна ясла в Пловдив май е само "Вълшебник", а може и да бъркам.

# 320
http://www.az-jenata.bg/article/5213/Detski-gradini-i-yasli-%E2%80%93-Plovdiv/ Дано ти върши работа. Частна ясла в Пловдив май е само "Вълшебник", а може и да бъркам.

Благодаря! Мислех,че има тема в Мамата Blush ама и това е ориентир,първо ми трябва обаче ясла и понеже искам да е само за половин ден на ясла през другото време аз ще си я гледам и затова съм се ориентирала към частните,но май няма така като погледнах от линка ти Thinking

# 321
  • Пазарджик
Момичета здравейте, може ли един гост във вашата тема да попита нещо
Моля Praynig препоръчайте ми детски коремен хирург в Пловдив, че трябва да направя консултация с такъв специалист, за моето бебе. Моля дайте координати, и ориентировъчна цена за преглед-касае се за пъпчесто на бебето ми.

# 322
Sparkling eyes, ето две частни ясли:
http://trakiiche.com/ (има почасово, полудневно, целодневно, приемат от 10-месечна възраст, поне така пише на сайта)
http://valshebnic.hit.bg/ (има почасово, целодневно)

Котето, д-р Мошиков в хирургиите на Пещерско се спряга като един от най-добрите детски хирурзи в Пловдив. Нямам обаче координати, но мога да пробвам да намеря.

# 323
Здравейте и от мен пловдивски мами.Не знаех ,че има такова местенце на което да пишат само майки от Пловдив.Определено много се зарадвах.Виждам,че има и други като мен,които си търсят компанийка за разходките.Моята дружка си прекъсна майчинството и сега като се стопли направо не знам на къде ще я  хващам.Аз съм от Кичука-тук съм родена и тук съм живяла почти през целия си живот.Има една 10-годишна пауза ,която ме откъсна от този квартал.Всичките ми приятелки вече са бутали количките и са на работа та си останах сама.Надявам се да си намеря партийка за хайманосването.Иначе какво да ви разкажааа-имам син на 12 години и малко момиченце на 10м.и 15 дни.Ходим на кухня от началото на февруари и да ви кажа съм много доволна от резултата.Сега ми се налага да стана от компа,но със сигурност ще се върна !

# 324
Blurmoi,мерси Hug

# 325
  • Пазарджик
Blurmoi, много ти благодаря  bouquet, ако успееш да намериш координатите му ще ти бъда много благодарна, или поне работно време. Hug
Поздрави  bouquet

# 326
И аз много се зарадвах като видях, че има тема само за пловдивски мами.Досега четях само темите от месеца,в който родих,но определено само Четях,а сега се надявам да пиша тук.Сигурна съм че ще намеря много мами(и аз съм от кичука),с който да щъкаме като се постопли.Приятна вечер от мен

# 327
Таня Ралева, я  се издайте от коя кухня взимате, може и да сме се виждали Wink

# 328
  • Fort Worth, TX
Момичета здравейте, може ли един гост във вашата тема да попита нещо
Моля Praynig препоръчайте ми детски коремен хирург в Пловдив, че трябва да направя консултация с такъв специалист, за моето бебе. Моля дайте координати, и ориентировъчна цена за преглед-касае се за пъпчесто на бебето ми.
В Хирургиите нА Пещерско шосе има детски хирургичен кабинет, който работи нон-стоп.Намира се на първия етаж към поликлиниката.С направление ще прегледат детето и ще го консултират стига да не държиш някой определен хирург да го прегледа.

# 329
Таня Ралева, я  се издайте от коя кухня взимате, може и да сме се виждали Wink

Веднага се издавам без да се замисля... Laughing.До скоро взимахме от тази до Васила(гимназията),но сега се преместихме в тази до халите(в детските ясли)защото ми е по-удобна.

Общи условия

Активация на акаунт