Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 742
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
И аз търся добър дерматолог...има ли в Кожния диспансер такъв? Моля препоръчайте ми

С две ръце за Д-р. Галя Кирчева.Лошото е,че не работи със ЗК,но е невероятна.В Кожния диспансер си загубих времето с една докторка,която ми изписа едни козметични кремчета,а Кирчева само ме погледна още пред вратата и каза - ооо хормонално,препрати ми при др специалисти и си реших проблема.
Ако може някакви координати?

# 526
  • Пловдив
А някакви отзиви за педиатърка в района на Гагарин или Кършияка
Д-р Милчева на ул. "Сава Муткуров" мисля че се води. Аз си водя детето там и съм много доволна. Ако искаш координати, ми пиши на лични.

Определено препоръчвам и аз д-р Дияна Милчева. Изключително компетентна и внимателна! Не може тя да е личен лекар на детето Ви, но работи със здравна каса, т.е. може да я посещавате с направление от личния Ви лекар.
Преди това бяхме при д-р Лучия Стайкова, но почти веднага я сменихме... нейна грешка доведе до сериозни последици за сина ми, така че нея със сигурност не я препоръчвам.

# 527
И аз търся добър дерматолог...има ли в Кожния диспансер такъв? Моля препоръчайте ми

С две ръце за Д-р. Галя Кирчева.Лошото е,че не работи със ЗК,но е невероятна.В Кожния диспансер си загубих времето с една докторка,която ми изписа едни козметични кремчета,а Кирчева само ме погледна още пред вратата и каза - ооо хормонално,препрати ми при др специалисти и си реших проблема.
Ако може някакви координати?

Toва е номера,който имам,но от доста време не съм го ползвала,дано да е същият.
0899 450552

# 528
Скъпи мами да ви се оплача днес ходих да питам и ми казаха че доктор Силвия Славова неможе да ми бъде педиатър на бебчо. Cry Препоръчаха ми доктор  ПЕТРАНА АРГИРОВА КРАЕВА която работи в АВРОРА МЕДЛАЙН заедно със Славова. Моля за отзиви за тази докторка......

# 529
  • Cyprus, Пловдив
Мами,знаете ли дали в района на Смирненски има държавна детска кухня и къде точно се намира? Praynig  bouquet

# 530

Лъки, има най-малко 3. Едната е в двора на детска ясла 100 усмивки(до Т-маркета). Другата е на гърба на Поликлиниката ( където са докторите,които обсъждахме по-рано). За тези двете молба (по образец) вземаш и подаваш в ясла 100 усмивки. Третата е в двора на яслата, намираща се до к-с Райски кът. Там се подава и молбата. Може и други да има, но аз не съм запозната.

# 531
  • Пловдив
Момичета , влизам за да ви кажа за новия сайт на био групата за Пловдив. Може да си поръчвате различни продукти, като млечни, хляб, яйца, зърнени, брашна , плодове и зеленчуци от био сертифицирани и такива без сертификат, но отглеждащи продукцията си по екологичен начин производители. Вече доста хора от Пловдив си поръчваме и сме много доволни. Млечните примерно, които се предлагат са превъзходни. Може да влезете и да прочетете повече инфо ето тук http://plovdivfoodcoop.alle.bg/.

П.С Имаме и група във фейсбук, където също редовно се публикува информация - "Био плодове и зеленчуци за Пловдив" https://www.facebook.com/groups/216666471684630/

Целта на групата е да подпомагаме българските производители, както и да се храним с чиста и хубава храна..

# 532
  • Пловдив
Скъпи мами да ви се оплача днес ходих да питам и ми казаха че доктор Силвия Славова неможе да ми бъде педиатър на бебчо. Cry Препоръчаха ми доктор  ПЕТРАНА АРГИРОВА КРАЕВА която работи в АВРОРА МЕДЛАЙН заедно със Славова. Моля за отзиви за тази докторка......

д-р Петрана Краева е нашия педиатър. Доволни сме. Много е внимателна с малкия, преглежда го обстойно и не изписва антибиотик за всяко нещо.

# 533
  • Cyprus, Пловдив
sisonder , отново си ми адски полезна,благодаря ти   bouquet
П.С Истината е,че съм израснала в този квартал,но последните години не живеех тук,а и нямах дете и затова още не съм влезнала в час,благодаря ти отново!

# 534
Момичета , влизам за да ви кажа за новия сайт на био групата за Пловдив. Може да си поръчвате различни продукти, като млечни, хляб, яйца, зърнени, брашна , плодове и зеленчуци от био сертифицирани и такива без сертификат, но отглеждащи продукцията си по екологичен начин производители. Вече доста хора от Пловдив си поръчваме и сме много доволни. Млечните примерно, които се предлагат са превъзходни. Може да влезете и да прочетете повече инфо ето тук http://plovdivfoodcoop.alle.bg/.

П.С Имаме и група във фейсбук, където също редовно се публикува информация - "Био плодове и зеленчуци за Пловдив" https://www.facebook.com/groups/216666471684630/

Целта на групата е да подпомагаме българските производители, както и да се храним с чиста и хубава храна..
Благодаря за инфото  Hug

# 535
Лъки, радвам се, че съм полезна  Peace  bouquet

# 536
здравейте станах майка преди 6 дена и моя педиатър е д-р недялка василева намира се в тракия-поликлиниката много е добра и внимателна

# 537
  • Пловдив
здравейте станах майка преди 6 дена и моя педиатър е д-р недялка василева намира се в тракия-поликлиниката много е добра и внимателна

Ох,милата...и аз съм при неа,ама бих те посъветвала да бягаш далеч Tired А ако решиш,че искаш всеки път като влезеш през вратата детето ти да пие антибиотик-стой си при нея!Щото аз докато си отворя очите тая ми натрови детето Naughty Дори и за едно червено гърло-АБ!!!

# 538
tandonova79 според теб при коя е желателно да сме, че аз съм в чуденка
за Драгиева има ли някакви отзиви?

# 539
  • Пловдив
Оооо, д-р Василева беше и мой педиатър от дете, както и на цялото ми семейство. Еми изобщо не сме доволни. Вечто едно и също изписва - Оспамоксче и това е. Да не говоря за голямото чакаме пред кабинета, винаги взимаше потребителска такса даже и когато аз и брат ми нямахме 18 години. Даже и напомня за нея, а всъщност не се дължи. Направленията са лукс. Няма да забравя как поисках направление за профилактичен АГ и ми изписа директно лекарства за бяло течение. Стоях и гледах като шпиртосана, защото първо казах, че оплаквания нямам и искам само контролно да отида и второ как така си ги изписа незнам...

Общи условия

Активация на акаунт