Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 702
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Привет, има ли мами с бебоци живеещи в Кючука?
Търся си група за разходки Simple Smile.
Живея до 2ра градска. Ще се радвам да си бутаме заедно количките Hug.
Аз съм на Г. Кондолов, ако ти се идва към тези двата парка съм там всеки ден, пиши да се разберем.

Ние сигорно се познаваме Grinning посещаваме тези паркове редовно!

# 601
Привет, има ли мами с бебоци живеещи в Кючука?
Търся си група за разходки Simple Smile.
Живея до 2ра градска. Ще се радвам да си бутаме заедно количките Hug.
Аз съм на Г. Кондолов, ако ти се идва към тези двата парка съм там всеки ден, пиши да се разберем.

Ние сигорно се познаваме Grinning посещаваме тези паркове редовно!
Хаха сигурно Simple Smile Ми дай да описание, ако искаш на лични Simple Smile)
Момичета, кажете ми мнение за д-р Юрукова- хомеопат, утре ще го водя при нея, заради честото събуждане нощем. Някой ходил ли ? доволни ли сте?

# 602
  • Пловдив
само името и е хомеопат...
бягай далече Peace

# 603
бягай далече Peace

Не е толкова зле според мен.Зависи за какво ти трябва. За алергия не можа да помогне. За обикновени настинки се справя. За нервност-също.

# 604
  • Пловдив
бягай далече Peace

Да,но не защото е хомеопат,а защото не е Никакъв Хомеопат Naughty Просто се пише за такава и изписва по-една камара лекарства,което съвсем не е правилно!Само ще влошиш детето.Казвам го от личен опит,с цел да ти помогна.

И това,че не спи нощем защо те притеснява?Едва ли е за притеснение,може би е моментно.Не бързай!

# 605
бягай далече Peace

Да,но не защото е хомеопат,а защото не е Никакъв Хомеопат Naughty Просто се пише за такава и изписва по-една камара лекарства,което съвсем не е правилно!Само ще влошиш детето.Казвам го от личен опит,с цел да ти помогна.

И това,че не спи нощем защо те притеснява?Едва ли е за притеснение,може би е моментно.Не бързай!

Ми този момент не минава вече 6-ти месец, буди се на час и половина, най-много два. Ако се събуди 2-3 пъти нощем празнувам Simple Smile

# 606
бягай далече Peace

Ми този момент не минава вече 6-ти месец, буди се на час и половина, най-много два. Ако се събуди 2-3 пъти нощем празнувам Simple Smile

Kърмиш ли?
Аз кърмих до 11ти месец и положението беше точно такова до края,но така е с много бебета.За мен това не е нещо ново,познавам много такива.Аз го отбих преди две седмици и още се буди,по-малко в интерес на истината.Бебе е все пак,има нужда от теб щом се буди.
Не бих се намесила дори и с хомеопатия в този случай. Peace

# 607
бягай далече Peace

Kърмиш ли?
Аз кърмих до 11ти месец и положението беше точно такова до края,но така е с много бебета.За мен това не е нещо ново,познавам много такива.Аз го отбих преди две седмици и още се буди,по-малко в интерес на истината.Бебе е все пак,има нужда от теб щом се буди.
Да, кърмя го. Ясно е, че щом се буди има нужда от мен, въпросът е защо се буди и не мисля, че е нормално и здравословно. И аз познавам и други бебета, които се будят, не само кърмени, но това не ме успокоява.
Хомеопатията не вреди! Може да не помогне, но няма да навреди.
А за отбиване не ми се мисли, как ще стане като му дойде времето, толкова е привързан, щом за почти два месеца не съм успяла да заменя хранене... иска си млякото човека.

# 608
Че моя и до ден днешен се буди Mr. Green По едно време давах Дормикинд за успокоение,имаше някакъв ефект,но реших,че няма да го тъпча цял живот с лекарства,пък били те хомеопатични и го спрях Naughty

# 609
  • Пловдив
и ние имахме много неспокоен сън до към миналия месец, не се притеснявай. явно са характери. като беше по-малка и аз давах дормикинд, но нямаше ефект много. 2-3 пъти се буди и сега, но освен да я дозавием или нахраним, друго не иска, а като по-малка опулваше очи, рев и няма лягане.  Tired

# 610
Ако пуснеш тема или се поразтърсиш в кърмаческия, ще видиш, че детето ти е повече от нормално Simple Smile  Hug
Това, че на родителите не е удобно, че се буди по час, не значи че е нездравословно или ненормално Simple Smile Още повече в таз възраст на зъбоникнене..

# 611
  • Пловдив
бягай далече Peace

Kърмиш ли?
Да, кърмя го. Ясно е, че щом се буди има нужда от мен, въпросът е защо се буди и не мисля, че е нормално и здравословно. И аз познавам и други бебета, които се будят, не само кърмени, но това не ме успокоява.
Хомеопатията не вреди! Може да не помогне, но няма да навреди.
А за отбиване не ми се мисли, как ще стане като му дойде времето, толкова е привързан, щом за почти два месеца не съм успяла да заменя хранене... иска си млякото човека.

Ей тук вече си в голяяяма грешка! Naughty
Вреди и то как...при грешно изписано лекарство или пък комбинация от няколко,точно това ства с организма,особено пък на дете.Пак от опит го казвам...
Има си отделна тема за хомеопатията,ако се интересуваш прочети.

# 612
  • Пловдив
Има ли сайт който указва всички събития интересни през месеца  в Пловдив?  bouquet

# 613
  • Пловдив
Има ли сайт който указва всички събития интересни през месеца  в Пловдив?  bouquet

http://www.eventsplovdiv.info/

# 614
  • Пловдив
Пепи, благодаря много!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт