Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 724
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Аз съм водила дъщеря ми при д-р Янковски , работи в полинклиниката срещу р-т Стадиона
И племенника го водят там поради същия проблем. Доволни сме всички, а се вижда, че има и резултат Peace

# 586
  • Пловдив
момичета търся кординати на добър ортодонт, но да не ми одере кожата- за дъщеря ми е в смисъл да има подход към децата

Зависи какъв е проблема
проблема ни е че двата предни зъба стърчат малко напред, другите са си ок, но в момента имаме още доста за смяна. дъщеря ми е на 7 год.
Аз съм водила дъщеря ми при д-р Янковски , работи в полинклиниката срещу р-т Стадиона

На моя син скоро му паднаха 2-та долни/средни зъбчета.Голяма радост беше Grinning Едното сега се показа,но виждам,че е маалко по-назад от дупката където е бил млечният зъб Rolling EyesСега и ва втория забелязвам,че и той ще се подаде по-навърте...Трябва ли да вземам мерки или още е твърде рано?

# 587
Момичета, препоръчайте ми "Химическо чистене", от което сте доволни.

# 588
  • Пловдив
Къде ще водите дечицата днес момичета?
Ние сме на ясла до 5 после още не съм наумила.

# 589
  • Пловдив
Аз предупредих, че малкия ще го взема от яслата на обяд, за да можем да оползотворим деня Mr. Green Мисля, да отскочим до центъра и евентуално до МОЛ Пловдив Peace
В 17:00 е тържеството в яслата Whistling

# 590
  • Пловдив
Няма да имаме тържество в яслата нашето е отложено за 12 ти но пък следобеда ми е ангажиран днес за това се чудех къде след 5 да отидем.В мол галерия тържеството е от 10 в мол Пловдив не знам все още.

# 591
Някой да има отзиви за д-р Петкова - очен лекар и доц.Иванов - детски невролог newsm78

Ще ми се наложи да ги посетя и двамата,така че ще ми е полезно всякакво инфо,дори и с актуални адреси и телефони,цени на прегледи и т.н. Peace

# 592
Някой да има отзиви за д-р Петкова - очен лекар и доц.Иванов - детски невролог newsm78

Ще ми се наложи да ги посетя и двамата,така че ще ми е полезно всякакво инфо,дори и с актуални адреси и телефони,цени на прегледи и т.н. Peace
И при двамата сме ходили. Петкова е много приятна , предразполага децата, има подход към тях , а и  сме доволни от препоръките, които ни дава като специалист. Телефон:032 26 69 19. Миналата година прегледът беше 25 лв. Сега не знам дали има увеличение, във вторник мога да ти кажа, ако се интересуваш, имаме записан час.
При Иванов се чака мноооого-и за записване, и пред кабинета. Обикновен преглед струва 40 лв., но на някои деца им прави някакво изследване , което  се заплаща допълнително. Но пък нали бил най-добрия в цяла Южна България, така че мисля ,че правилно сте се насочили към него.

# 593
Много ти благодаря  bouquet

Ще чакам да ми пишеш за Петкова и цената на прегледа Peace Със сигурност ще я посетим Naughty Там чака ли се много newsm78

Добре де при Иванов след като е с часове,защо пак се чака толкова мноооого Thinking Къде приема в момента?Аз смятам в понеделник да звъня за час,ще ме огрее ли изобщо в близко бъдеще Rolling Eyes

# 594
Много ти благодаря  bouquet

Ще чакам да ми пишеш за Петкова и цената на прегледа Peace Със сигурност ще я посетим Naughty Там чака ли се много newsm78

Добре де при Иванов след като е с часове,защо пак се чака толкова мноооого Thinking Къде приема в момента?Аз смятам в понеделник да звъня за час,ще ме огрее ли изобщо в близко бъдеще Rolling Eyes
Петкова записва с няколко дни напред, най-много 10.
Иванов записва само в определени дни на месеца/така и не разбрах кои-всеки път различни/, така че, като звъннеш, ще ти отговори, че сега не може да ти даде час, да се обадиш на еди коя си дата в определен час. Като звъннеш пък тогава дава заето много време и, след като успееш все пак да се свържеш, ти дава час поне след 1 месец, може и повече. А на самия преглед се чака 3-4 часа. Докторът винаги идва със закъснение от болницата, където работи/даже не знам коя е /, а преди да влезнеш при него минаваш през още 2 врати-регистрацията, където си запазвате ред, независимо, че сте със записан от преди месеци час, и една друга лекарка, която прави предварителен преглед, иска данни, оплаквания...разпитва много, след което пак чакаш известно време вече пред вратата на Иванов и с обобщените данни , които е записала неговата помощничка-влизаш при него. Преглежда в Юник център в Кичука.

# 595
  • Пловдив
Прегледът при д-р Петкова е все още 25 лв Peace.Миналата седмица бяхме на преглед при нея.Ние не сме чакали много само 5 минутки

# 596
Привет, има ли мами с бебоци живеещи в Кючука?
Търся си група за разходки Simple Smile.
Живея до 2ра градска. Ще се радвам да си бутаме заедно количките Hug.

# 597
Прегледът при д-р Петкова е все още 25 лв Peace.Миналата седмица бяхме на преглед при нея.Ние не сме чакали много само 5 минутки

Благодаря   bouquet

# 598
На моя син скоро му паднаха 2-та долни/средни зъбчета.Голяма радост беше Grinning Едното сега се показа,но виждам,че е маалко по-назад от дупката където е бил млечният зъб Rolling EyesСега и ва втория забелязвам,че и той ще се подаде по-навърте...Трябва ли да вземам мерки или още е твърде рано?

Не се притеснявай и на моя син двата зъба му излязоха  доста по навътре, но сега вече са в редицата с другите .

# 599
Привет, има ли мами с бебоци живеещи в Кючука?
Търся си група за разходки Simple Smile.
Живея до 2ра градска. Ще се радвам да си бутаме заедно количките Hug.
Аз съм на Г. Кондолов, ако ти се идва към тези двата парка съм там всеки ден, пиши да се разберем.

Общи условия

Активация на акаунт