Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 697
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
mimetopl, напълно е нормално да се буди Mr. Green
Недей тъпчи детето с каквото и да е - това е период, ще отмине (при нас стана след 18тия месец). Peace
както и tandonova79 вече ти е обяснила, хомеопатията може да навреди и то доста сериозно... дано не се налага да се убедиш сама в това Peace

# 616
само името и е хомеопат...
бягай далече Peace

Да,но не защото е хомеопат,а защото не е Никакъв Хомеопат Naughty Просто се пише за такава и изписва по-една камара лекарства,което съвсем не е правилно!Само ще влошиш детето.Казвам го от личен опит,с цел да ти помогна.

И това,че не спи нощем защо те притеснява?Едва ли е за притеснение,може би е моментно.Не бързай!

Ми този момент не минава вече 6-ти месец, буди се на час и половина, най-много два. Ако се събуди 2-3 пъти нощем празнувам Simple Smile

Kърмиш ли?
Аз кърмих до 11ти месец и положението беше точно такова до края,но така е с много бебета.За мен това не е нещо ново,познавам много такива.Аз го отбих преди две седмици и още се буди,по-малко в интерес на истината.Бебе е все пак,има нужда от теб щом се буди.
Не бих се намесила дори и с хомеопатия в този случай. Peace
Да, кърмя го. Ясно е, че щом се буди има нужда от мен, въпросът е защо се буди и не мисля, че е нормално и здравословно. И аз познавам и други бебета, които се будят, не само кърмени, но това не ме успокоява.
Хомеопатията не вреди! Може да не помогне, но няма да навреди.
А за отбиване не ми се мисли, как ще стане като му дойде времето, толкова е привързан, щом за почти два месеца не съм успяла да заменя хранене... иска си млякото човека.

Ей тук вече си в голяяяма грешка! Naughty
Вреди и то как...при грешно изписано лекарство или пък комбинация от няколко,точно това ства с организма,особено пък на дете.Пак от опит го казвам...
Има си отделна тема за хомеопатията,ако се интересуваш прочети.
Съгласна съм с теб, имах предвид, ако е правилно изписано хомеопатично.  Simple Smile Благодаря, ще следя темата за хомеопатия.
Благодаря за съветите момичета, разубедихте ме, сега се обадих да отменя часа  Hug

# 617
mimetopl,наистина е съвсем нормално да се буди нощем,моето момиче също се буди 2-3 пъти,а като расте зъбче и през час.
Мисля че взе правилното решение,няма нужда от лекарства,а от търпение.

# 618
добро утро малчо има проблем с исхождането ще ми препоръчате ли нещо за расхлабване

# 619
  • Пловдив
сини сливи?

# 620
добро утро малчо има проблем с исхождането ще ми препоръчате ли нещо за расхлабване
Какъв е проблемът и как се храните? Колко пъти ака? Дай малко повече информация - тук не сме гадатели.. още по-малко лекари  Rolling Eyes

(и начални учители не сме  Mr. Green)

Не де  Naughty Бебето й е на 20 дни - сега ще му даде сливи и ще стане мазало  ooooh!

# 621
  • Пловдив
Божееее, това изобщо не го видях smile3511
Кърмиш ли го или сте на АМ?

# 622
dariaq,много е малко бебчето ти,за да даваме ние съвети,най-добре питай личната лекарка.
От личен опит мога да споделя,че моето бебе също имаше запек от млякото,беше на Нан,смених го,давах също пробиотик Биогайя и нещата се оправиха.Но всичко това по препоръка на педиатър.

# 623

Много е важно как се храсните! Какво имаш предвид "запек"? Колко дена не се е изхождал?
Мога да кажа от опит, че и аз си мисли, че имаме запек (когато беше по-малък), докато не разбрах, че неговата перисталтика е такава и за него изхождане на 3, 4 дена си е съвсем нормално. Вие как, колко често акате до сега?

# 624
Ако го кърмиш е нормално, аз съм чакала и 8 дни и не беше запечен. Давах му чай Блевит Л, масаж на коремчето и свиване на крачетата, повече вода, ако пие разбира се.
И при педиатъра ходихме и при хирург, но проблема се реши от самосебе си, а като захраних вече не съществува такъв.
Ако е на АМ мисля че повече от 2 дни не бива да чакаш, а да се обадиш веднага на педиатъра си.

# 625
mimetopl, Peace
За отбиване въобще не става дума,аз лично приключих не заради това,а по други причини.Със накъсания сън се свиква,като добавиш и подремване през дена с бебето се получават нещата.Моите наблюдения се,че кърмените бебета имат нужда да усещат мама/гърдата постояно.. и денем и нощем,при някои отшумява,при други до последно е така.

# 626
Ще се самоцитирам и дано някой ми отговори:

Момичета, препоръчайте ми "Химическо чистене", от което сте доволни.

# 627

Ползвала съм боядисване - много съм доволна  Peace

http://informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=5868

# 628
  • Пловдив

в Мола, доволна е свекървата с едно яке, имат хубави машини.

# 629
F.a.t.e. , Josefin, благодаря ви  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт