ЗАНИМАНИЯ С 4 - МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 30 591
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
  • Sunshine state
Девилче,права е абс.С нормална вода,аз градуси не гледам.  Naughty Да се затопли и толкоз. Peace С каквото мляко му даваш,с такава я правиш.
абс,изчакай със захранването,то и без това ще яде цял живот обща храна. Hug
Магнитче,какви са му реакциите след ваксина? Thinking Имам приятелка,която стана майка на 41г.,инцидентно.Има 1 син на 20 и дъщеря на 18г.Сега е много щастлива и си гледа бебчето.  Heart Eyes
Имаш бол време за 2-ро.  Hug
Аз до 30 може да "произведа" още едно,ще видим,не сме мислили още.  Blush
Иначе и аз като девилчето,трябва да спя сигурно поне 5год,,за да се наспя пълноценно.Хем мъжът ми го гледа половината нощи и пак...Пусто спане ми е голям порок.  Tired   sleepuu То като кажеш,че спиш до късно и всеки "Аууу,то 11 часа,как може..",ама казвам ви като болест е. #Cussing out
Ахилеа,благодаря за чайчето!   bouquet Ще го потърся.Ти от къде го купи?  newsm78
Ние бяхме пак у свекито на гости,че майка й ще влиза в болница жената.Порадваха се на малката,хапнахме,пийнахме и се прибрахме,че на бебка й се приспа.Дадохме й каша и отцепи района. Laughing
Майче,къде се губиш?По изпити ли миткаш?  fiuuuuuu
Пуц, и аз съм така с цигарите..нероден Петко го няма,ама мисля от сега как ще ги спирам пак.9 месеца не спря да ми се пуши.Уж викат с времето меракът отминавал.Да,ама не.  Naughty  Rolling Eyes
И ей на,пак ги почнах.. Embarassed Клюфтя на терасата като някое мръсно куче,но ние не пушим в къщи още от преди. Blush А да ме бяхте видели като бях бременна.Върви ли някой пред мен с цигара,бягам като дявол от тамян,сакън да не вдишам.  Crazy Самата майка Тереза.  Innocent
Лека от мен майчета!Дано всички бебчовци спинкат сладко и непробудно тази нощ.  Praynig   bouquet

# 466
Добро утро!

Магнетче, браво на теб! То няма нищо лошо в тази възраст, просто аз съм страхлива. А за почването на цигарите... късно е за мен, за жалост, просто се ограничавам доколкото ми е възможно.

# 467
  • София
Магнитче,какви са му реакциите след ваксина?

Вдига температура..класика в жанра...е сега ще яде в 9:30 и лека полека ще се стягаме да ходим Crossing Arms

Пуци, няма невъзможни неща стига човек да има желание Hug само си престави,че без цигари и алкохол имаш шанс за повече години живот с децата си, е алкохола може да е  в разумни граници и само по повод.

# 468
Напълно си права, така е.  Simple Smile Аз имам малко особено мнение за дългия живот, както и за връзката му със здравословните навици, ама не му е тук мястото.  Laughing

# 469
  • Berlin
Мамчета, много добре обсъждате 2рото, а мъжът ми като ходи на огледи за апартамент, преценя и дали ще може да отгледаме 3то дете в него. Mr. Green ама и аз не бързам за 2ро.макар че много ми хареса да съм бременна,въпреки неудобствата.

# 470
abs браво на вашия татко Simple Smile.
Това с мястото в апартамента си е точно на време, че аз от сега мисля как да преустройвам настоящите 60м2. Все пак ми се прокрадва мисълта, че след няколко години може да сменим апартамента с по-голям. На мнение съм, че детето освен от самостоятелност има нужда и от лично пространство след определена възраст.
Как върви при вас пазаруването на зимни дрешки? Аз я докарах до някъде, ама все нещо няма - като например дебела шапка за малка кратунка като наш'та.

# 471
Така както обсъждате второ дете, аз на тоя етап не бих се решила, но нали казват че всичко се забравя. Иначе като се замисля - най-рано след 7-8 години, но тогава ще съм на една възраст дето хич няма да е до деца (хаха).
Иначе мойто бебче тази нощ пак поспа и аз покрай него около 6 часа - е, с прекъсване, но важното е че ми се събраха. А той не се буди само от глад. Веднъж се буди от глад и след като се нахрани не иска да спи минимум един час, а понякога е откарвал и до над два часа. Тъкмо заспи и след половин, най-много един час пак е буден и почва да мрънка и трябва да се занимавам с него по половин час като не знам какво му е  и  с нищо не мога да му угодя. Тъкмо заспи, по-скоро задреме и след половин - един час пак почва. Събираха ми се има-няма 4-5 часа сън. Сега положението е значително по-добре, макар и чаят на ХУмана да е доста слаб. Аз му давам на нощното хранене и чай, и мляко и тогава не действа чак толкова. Иначе като му давам само чай по-бързо се унася. Важното е че засега има ефект и поспивам по 6-7 часа и аз да имам сили и да съм по-спокойна, че и всички покрай мен.  Grinning
Пупитка, чаят го взех от една аптека в квартал Фондови жилища, но имаше само една бройка. Сигурно пак ще зареждат или може да се поръча. НЕ съм мислила по въпроса понеже не знам до кога ще му действа - слабичък е. Мисля след като свърши да пробвам няколко нощи да не давам нищо и ако положението пак стане нетърпимо, да пробвам с Дормикинда и ако няма желания ефект, пак ще си взема това чайче, че засега съм сравнително доволна.

# 472
  • София
Пpивет мамета
Активни сте, гледам  Grinning
Девил, пъpво пpедложих пуешко. Сега вече давам и заешко, и пилешко, pиба, телешко. Два дни месо, два дни - зеленчуци. Сама си pеших така. Водата за млякото - момичетата са ти казали - не е необходимо да е точно опpеделни гpадуси, достатъчно е да се pазтвоpи млякото  Peace
Ахилеа, така като те чета, оставам с впечатлението, че бебчо май е започнал да спинка по повече  Simple Smile Тъpпение - ще започне да спи и по цяла нощ!
Зимни дpешки аз вече съм купила  Simple Smile
Клавиатуpата ми се pазвали, pазместени са ми буквите и сто часа пиша и налучквам коя буква на кой клавиш е отишла, пфу, мам....та му!  Close Изнеpвям се, вече 20 мин. го пиша тоя пост и за това съм по-кpатка

# 473
  • София
Ей ме. Разгеле.след 2 седмици ще захранвам, каза да започна с картоф, да съм сложела моля ви се една лъжичка сол и захар ooooh!-това било според новите неща.
Иначе младежа е 8кг, 66см го измериха,но е по-дълъг.3см е порастнал за месец сега.Тя ми обясни как различно мерят всички и как е важно мерен там да расте добре. Би ваксините,голям рев падна,сега хапна и спи,като се събуди ще му дам панадолче.

# 474
  • Sunshine state
Мели,много ми стана смешно с тая клавиатура.Може с нея да се появи някой бисер за другата темичка.  Twisted Evil  Laughing Аз си видях вчера цитата в нея. Blush
И аз се чудих между пуешко и пилешко,но предложих за начало пилешко.После смятам да включа пуешко и заешко и т.н.  Peace  
Ахи,радвам се,че си поспала.Като вземеш дормикинд-а да кажеш отзиви.  Peace
Девилче,и ние сме в апартамент 64кв.м.,но дори и 2 деца да имаме,смятам,че ще ни стигне.Мъжът ми и сестра му са гледани също в него.Мисля да подготвим стаята на Лора за другата година.Малко по малко времето наближава.При нас е така,че все някой отива да спи оттатък,а това не може да продължава вечно.Първата смяна на мъжа ми започва в 5ч. сутринта и той трябва да се наспи,съответно 1 седмица аз спя при нея,а на следващата той.Вече направо отвикнах да спим заедно на спалнята.Малко да се затопли и я местим.  Peace
Магнитче, силно стиснати палци да няма реакции от мен.  Hug Чувала съм за едни лепенки,дето се поставят върху боцнатото именно с цел предотвратяване на температура.Не знам доколко са ефективни.   bouquet Не знам защо е нужно да слагаш сол и захар в картофеното пюре.Според мен АМ-то е достатъчно сладко и само с него ще си го яде пак.Пробвай го чисто,пък ако не иска,тогава евентуално можеш да му добавиш нещо,въпреки че аз не слагам.  Hug
абс,леле твоят мъж голям ентусиаст бил,щом планове за 3-то прави.  Laughing Моят за 2-ро е навитак,ама за 3 ни аз искам да чуя,ни той.  hahaha Викам,ще е голям късмет да ни се паднат близнаци.Направо ще ни вземат тока. Crazy
Пуц,как е при вас положението? Аз исках да те попитам,понеже беше споменала,че я слагаш в столчето за хранене.Ние ще взимаме тия дни такова,та въпросът ми е дали седи в него като хората?Питам,защото нашата мадама като я сложа да седи в скута ми,седи известно време с изправена глава,но постепенно започва да се извива напред,сякаш се кланя на някого.  Laughing Не знам и аз как да го обясня. Wink Започва да точи едни плюнки и т.н.  Party Това накланяне ме притеснява,че ще е проблем за столчето.  Peace
При нас днес е горе долу тихо.Няма много крясъци,повече усмивки раздава.През нощта се събуди в 4 часа,яде 120мл. мляко и заспа до към 8.След това не щя повече да спи.Беше свежа като краставичка,за разлика от мен.  Whistling Аз малко прекалих снощи и си легнах чак към 2ч. Embarassed
Все нещо интересно има по ТВ-то и аз като един ценител на криминалните истории,се пуля до никоето време.  Rolling Eyes
Сутринта дремна от 11 до към 11.30ч.,яде и сега вилнее из кошарата. newsm35
Зимни дрешки имаме,само космонавт не сме взели все още.Шапка не мисля да й слагам,ще го караме на ленти.Ако приритам за нея,ще кажа на някоя баба(имаме си цели 6  Mr. Green) да й изплете от мека прежда. Peace

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 17:27 от Pupitka

# 475
  • София
Магнет, съчувствам ти, и Митко първите две ваксини, дето се бият заедно, не ги понесе... Абе лоши спомени имам от тея ваксини. Винаги преди да тръгнем, му давах панадол. После още два пъти през деня. И разделих ваксините - едната единия месец, другата - другия и така. Проточихме ги с два месеца, вярно, но след като ги разделих, никакви проблеми, никаква температура, никакво нервничене и т.н. реакции, само поплаква, докато го боцкат.
К`ва сол, к`ва захар  Shocked Тази педиатърка...  Thinking
Пупи, ама тя пораснала Лора, и какви сладки бузета е направила...  Heart Eyes Сладко бебче!
Ама и ти си една лисичка  Mr. Green Ще ти дам аз на тебе един бисер!  Laughing Ако се появи, цитирай ме смело! То не, че не съм се самоцитирала там  Wink
Бързам да храня зверо, че после студ, не студ - излизаме, че вчера си седяхме вкъщи и изкрейзих

# 476
  • Berlin
Ентусиаст голям е мъжът ми,щото гледа бебето за 2-3 часа вечер. Mr. Green на мен сега едно ми е достатъчно,като поотрасне ще го мислим. Близнаци не ми се иска да имам от чисто егоистична гледна точка. Не знам как ще се оправя с 2 бебенца наведнъж...
Зимни дрешки накупихме преди 3 седмици още. Тръгнахме за космонавт и се прибрахме с дебело яке и панталонки към него,2 плътни бодита,2 цели гащеризончета тип кадифени,1 подплатена жилетка и без космонавт. Simple Smile имам още 1 жилетка, 2-3 бодита и 7-8 панталонки и ританки и малко блузки и мисля това да е,друго няма да купуваме. Шапка взехме много хубава,тип ушанка от Fox. Ама обувчици нямаме.
Пупи, много е Пораснала Лора. Simple Smile

# 477
Сладкишка!   bouquet

Пупи, добре седи, не клюма, вместо това напира още по-седнала да е. Седящият бухал й е индианското име.  Mr. Green Тия дни е просто чудесно със стола, защото много добре я разнообразява, то не може само да се лежи, де! Обаче я държа в по-полегналото положение засега, само веднъж го изправих до нормалното за хранене, но пак й беше добре.

Аз дрехи напазарувах така хубаво, че космонавтът скоро ще й омалее, добре, че имаме един подарен за по-голямо дете, та него ще ползвам. Друго зимно де да знам какво да купувам. Шапки има една плюшена и една баретка, червенка, плюс една тип ка**тка, като ги сложа под качулката на космонавта мисля, че добре й пазят тиквичката.

При мен слава богу, няма напъни за повторен тираж. Ще видим по-нататък.  Mr. Green

Абс, обувки?  newsm78 Не са ли много малки още?

Магнет, кефи ме твоята докторка - солчица, че и захар!  hahaha

# 478
  • София
аааа и малко масълце,забравих #Cussing out аз няма да я слушам,много ясно!

Пупиииии,малкото Пупи е вълшебно Heart Eyes
....а мойто жмуци сега бръмчи и хвърля лиги и кряска и си яде ръцете разбира се...

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 17:00 от magnet_for_happiness

# 479
Пупитка, много сладко твоето бебче - пу, пу!  Party
Солта не натоварваше ли бъбреците на бебето? Доколкото аз знам до 1 година не трябва да се дава на бебето или греша!?  newsm78 Чудех се понеже гледах едни пюрета за над 4 месеца, в състава на които имаше сол и се озадачих.

Общи условия

Активация на акаунт