Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря безопасни гризалки с издължени части за малки деца?
Какви са препоръките за обличане на бебета през студените дни и къде мога да намеря подходящи дрехи?
Какви са препоръките за къпане на бебета през студените дни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря безопасни гризалки с издължени части за малки деца?
Можете да намерите безопасни гризалки с издължени части за малки деца в магазини за бебешки стоки или онлайн. Препоръчително е да избирате гризалки от сериозни производители, които са предназначени специално за удовлетворяване на нуждата на децата от гризанe по време на никнене на зъби. Важно е гризалките да бъдат безопасни и подходящи за употреба от малки деца.
-
Какви са препоръките за обличане на бебета през студените дни и къде мога да намеря подходящи дрехи?
През студените дни е важно да обличате бебето топло, но не прекалено. Препоръчително е да използвате дрехи от естествени материи, като памук или вълна, които ще запазят топлината на тялото. Можете да намерите подходящи бебешки дрехи в специализирани магазини за детски стоки или онлайн. Важно е да избирате дрехи, които са удобни за бебето и му осигуряват необходимата топлина по време на студените дни.
-
Какви са препоръките за къпане на бебета през студените дни?
През студените дни, когато къпете бебето, е важно да осигурите топло и уютно място за процедурата. Можете да използвате оттоплаваща вана или да поддържате топлина в банята, където къпете детето. Важно е след къпане да го завиете добре в хавлия и да го преместите в топла стая, за да избегнете изстиване. Уверете се, че бебето е топло облечено след къпането, за да запазите неговата топлина.
-
Как да избера подходящо спално чувалче за бебето?
-
Какви са препоръките за въвеждане на твърди храни при бебета, включително подходящи методи и хранене?

Сложих баничка да се пече, след малко отиваме да къпем и после заемам поза "свиня-майка". Лошото е, че задрямвам докато я храня и после ми е мотано едно такова.
))) А жълтеницата минава с ядене и само с ядене. Ако е кърмаческа, по-бавно ще мине. Ние бяхме доста време със жълтеница. 1во беше жълт, защото не му стигаше млякото и не хапваше достатъчно и нямаше силички да се излекува. Давахме му не вода със захар, а глюкоза от аптеката, но това се дава единствено и само детенцето да приема повече калории и да има сили да яде, а не да лекува. После дълго я влачи заради кърмата, а откакто минахме на АМ не е жълтичък. Разбира се, не казвам да минавате на АМ, за да мине жълтеницата!
Не знам дали се брои за почивка.Другата година,живот и здраве,мислим да ходим на море,но без беба.Просто смятам,че нито за нас ще е почивка,нито на нея ще й е приятно да я изтупкаме на плажа в тая жега.Тия години казват,че слънцето щяло да става все по силно.
Ще я оставим на майка ми хем да й се порадва,че я вижда много рядко. 
и в крайна сметка малкия в знак на протест като му видя гърба да се запътва към леглото си метна биберона извън кошарата - е тогава вече на мен ми беше смешно. Все пак после спа.

Пак процедурата с млякото,но този път не яде добре,хапна малко и уж заспа.Е,тя хубаво заспа,ама и ние като Девилчето правихме упражненията с биберона-искам го,не го искам.
Откарахме така до към 8ч. и след това окончателно се събуди.Започна да си пее,да си гука,а аз 2 не виждам за сън. 
Не знам зъби ли я мъчат,що ли,но тия дни е просто невъзможна.