Британците, британците! - Есенно-зимен окоплак - тема 30

• 19 847
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Радвах му се досега на Скротума.

Аз онзи ден дръпнах Crazy, Stupid, Love, но още не съм стигнала до него. За Drive още се чудя.

# 106
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, ново ревю, четааа hahaha hahaha hahaha

# 107
  • в сърцето на един мъж...
Джо, просто няма нужда да намесваш аватарите в поста си, това ми беше думата Peace
Колкото до филма - казах, че единственото, което ми хареса беше музиката.
Ване, на Шпионите от 10ти сезон само 4 серии ли са излязли? Нещо не мога да намеря други Thinking И снощи щях да пукна - как може в рамките на три серии да се опитат да убият трима любими герои Close Давам Роз за тримата, дето искаха да ми ги гътнат Crossing Arms

# 108
Съблякaха Супермен на снимачната площадка на „Man of steel” - http://cinebum.eu

smile3544 smile3544 smile3544 УмрЕх!!!

# 109
Само той ми хрумна на момента, Гея, иначе и Стейтъм, и Скали, и бабанки, всичките актьорстват по един начин- "Мълча и гледам лошо, щото съм корав мъж" Mr. Green. В случая филмът не изискваше такъв тип актьорстване от Гослинг, затова и смятам, че репликата ти беше много неподходяща.

# 110
Едните участват в екшъни, където не е нужно да покажат друго освен мускули, другия уж играе в интелектуални филми. И да, в случая беше подходяща. Сори, не смятам да се оправдавам за това, че не съм припаднала по "Драйв" и не го смятам за върха на постиженията на Гослинг.

# 111
Защо така агресивно? Изказах позиция, не те карам да ми се оправдаваш, ама сме свободен форум, нали? Всъщност ти си единствената тук с такова мнение, естествено е опозицията да е към теб Wink.

И филмът си беше по-скоро интелектуален, отколкото екшън Grinning

# 112
Агресивно? Ми сори, ма не съм длъжна да припадам по него. От цялата му филмография, дето съм гледала, единствено в "Пропукване" заслужава адмирации.
А и като съм единствената с такова мнение, какво, да си мълча ли? Да се влея в общия хор, ми не искам, не ме кефи и това е. Няма нужда да ме убеждаваш колко е прекрасен Peace

П.С. Понеже ти смяташ, че е интелектуален, а аз, че е кървав и няма мисъл в него - обясни ми моля те, къде е замисъла и интелектуалното, щото излиза, че аз съм достатъчно тъпа, да не го схвана Peace

# 113
Имаш интересното качество като нещо ти е в опозиция, веднага да вадиш пищовите и да заемаш някаква странна отбранителна позиция. Тук обсъждаме конкретен филм, а не кой кого и как харесва, и къде преди го е харесал или не. И не съм ти казвала да мълчиш, недей и ти да ми казваш. Мир Peace?

# 114
П.С. Понеже ти смяташ, че е интелектуален, а аз, че е кървав и няма мисъл в него - обясни ми моля те, къде е замисъла и интелектуалното, щото излиза, че аз съм достатъчно тъпа, да не го схвана Peace
Думичката тъпа откъде извади Shocked Shocked Shocked? Кървави са филмите на Тарантино, вече обясних, че в този насилствените сцени са не на място за мен и седят като кръпки, на теб пък те ти се струват есенцията на филма. И да, по-скоро интелектуален, защото показваше характери, а не бойни сцени, това да си го видяла в някоя серия на "Умирай трудно"? На мен и "Текила на разсъмване" не ми е екшън, въпреки пукотевицата Mr. Green

# 115
Скротумът трябва да е много хепи, че е станал медийна звезда в БъГъМама  Sunglasses Феновете във ФБ ще се множат  Grinning

Още не съм гледала новите филми на Гослинг, срам  ooooh!

И Гея като спомена "Fracture"... Съвсем съм забравила, че играе там, ужас  Embarassed Пък и филма не си спомням, само че ми беше харесал  Blush

# 116
Нито съм извадила пищови, нито съм ти казала да мълчиш, привижда ти се нещо. Освен всичко друго през цялото време ме нападате, че не съм харесала възвишения ви филм. Затова те и питам кое го прави толкова интелектуален, обясни ми. Но не смятам да се оправдавам, за това, че съм сметнала "Драйв" за тъп филм. Освен всичко друго сравняваш съвсем различни неща. А "Текила на разсъмване" съвсем нищо общо няма нито с "Умирай трудно", нито с "Драйв"
Слънчо, аз много го харесвам този филм, а и там си партнират чудесно с Антъни Хопкинс Peace Става дума за перфектното убийство Mr. Green

# 117
Никой не те е нападал, опонираме ти. Много лично възприемаш нещата. И аз не сравнявам филми, правя аналогии. Сравненията оставям на теб, ако така ти харесва.

# 118
С какво опонираш? Помолих те да ми обясниш защо е интелектуален този филм и какво толкова ти хареса в него? Аз вече споделих - саундтрака му е страхотен. Останалото, като изключим прити фейса на Райън не заслужава внимание. Ти какво откри тук?

# 119
Охх, нямам време да си играя на заяжданки с теб, приеми че си победителка и се радвай Tired. По-назад мисля съм писала с какво ми е харесал, сега излизам и нямам време да ти дисектирам филма кадър по кадър.

Общи условия

Активация на акаунт