Британците, британците! - Есенно-зимен окоплак - тема 30

• 19 847
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Ше я насвенливя аз нея! Изрод, изрод!Ох, избеснях предсрочно. Twisted Evil Тя трябва да тръпне да му се метне, бе! Две книги я сърби, ся мхъ, свенлива!

Тъй, тъй! Две книги гони Едуардо за сеХ, а той си се чувстваше чудесно като стогодишен девственик  Joy  Joy  Joy Тамън кандиса и тя се прави на ударена  hahaha  hahaha

Хора, защо чак сега разбирам, че Том Форд режисирал A Single Man?  ooooh! Може ли да съм толкова изостанала и да го свързвам предимно с уникалните парфюми?  Blush

# 646
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами, Слънчо, не знам, аз пък нямах идея, че правел парфюми, свързвам го с уникално елегантни дрехи и уникално елегантни фотосесии с мой аленоустко Heart Eyes

# 647
Здравейте!
Четвъртъкът бая попремина докато се включа и аз. Много сте сънували гледам  hahaha
Относно Здрача - е нема такава дървения! Той дървен, тя още повече. Тоя техния сеХ ще е един натюрморт  hahaha

# 648
Двамата дървеняци обаче ще трошат дървените табли на креватите в островната къща  hahaha  hahaha  hahaha И то от страст, не от нещо друго  Crazy

# 649
Той си е дървен по сценарий, тя - не. Джо, не съм имала оптимистични очаквания, ма пак е гадно да видя най-лошите си прогнози реализирани. Свинщини.  Crossing Arms

# 650
Хаххаххахахха, то май е по-лошо и от най-лошото, тази муцка и Тояжката не може да я бие hahaha hahaha hahaha

# 651
Носим ви ревю на мускетарите, от неповторимия Скротум Mr. Green

Ето ви и на "Тера Нова", май и това е бая глупост hahaha

# 652
Мускетарите ги четох, преди май някой беше представил ревюто в темата. Сега ще нагледам Тера Нова.

# 653
Оххх, не hahaha hahaha hahaha
Ужасът в актьорския състав обаче идва от секси Орландо, който за сетен път доказва, че не става за нищо друго, освен за елф-педераст, така че всичките му напъни извън това амплоа водят до скоропостижно изхождане.
Обичам го тоз Скротум бе, еййй Joy

# 654
  • София
Альооооо  Party

Совата от Хогуърд къде спа като пуснах ревюто на Мускетарите и стана бой в темата за Скротума, а!

Вашите бисери по повод дървения мат`риал в Здрач надвишиха доста моите очаквания за ненормален четвъртък!
Всъщност дървения мат`риал в Кръвта надали може да бъде надминат по дървения! В Здрач поне ще има нещо счупено и разпорено, за разлика от Кръвта, където имаше само снежинки някакви  ooooh!

Относно Здрача - е нема такава дървения! Той дървен, тя още повече. Тоя техния сеХ ще е един натюрморт hahaha

Злате, отново взимаш приза за ай - добро обобщение!  smile3532

Ох, дано поне има малко гол и страстен Едьо, че... (Пуци аз заради тебе го искам)

# 655
Совата тогава беше зрителка не нвесъстоялия се кютек, ревюто го пропуснах като по-маловажно Mr. Green. Грешка, голяма грешка:
Повечето ленти на този визионер са изпълнени с протяжните звуци на умиращи котки, наречени „саундтрак” и съставени от противен микс между рокаджийски жици и техно бийтове.
 hahaha hahaha hahaha

# 656
  • София
Джо, в замунда изобщо не намирам филма с Бетани...  newsm78 много странно...

# 657
quote author=Злата с метлата link=topic=617170.msg20091135#msg20091135 date=1319724541]
Злате, отново взимаш приза за ай - добро обобщение!  smile3532
Старая се!  Laughing

Аз пък се посмах на Тера Нова - "Плахите очаквания бяха, че зрителският интерес ще е стъписващо висок, но истината е, че първоначалните рейтинги се оказаха заслужено неубедителни /кой ги би в главата да го излъчват в понеделник вечер, когато всички уроди гледат „How I Met Your Mother“?/ и до последния епизод едва ли ще останат сериозни зрители, а камо ли някакви надежди за втори сезон."

Аз съм урод  Joy

# 658
А, Ване, трогната съм.  bouquet  Ма аз потен и страстен си го имам в Remember me.  Heart Eyes С таз ми ти Пръчка нищо няма да му се получи, хем и офскрийн го вършат същото, бе боже! Егати, не мога да го преживея - елементарен сюжетец, не се иска кой знае каква актьорска висота! Ша прощавате, ма аз, нали, щото искам най-доброто за мойто момче.

Скротума пак кърти.  hahaha

# 659
Добър ви вечер Hug
Как сте, как сте Grinning

Аз не съм сънувала отдавна, четвъртъкът не ми се отразява напоследък...

Изгледах клипчето - ми какво да кажа - без думи съм... Пуциното момче обаче много добре изглеждаше Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт