Британците, британците! - Есенно-зимен окоплак - тема 30

• 19 848
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мога, мога, ама предпочитам диалог hahaha

# 631
Честит четвъртък! Тази седмица всеки ден ми се струва като два  ooooh! Tired

Скротумът е постнал една лИбовна сцена от Здрач във Фб  Mr. Green Да не забравите, организирам форумска среща за кино, това трябва да се гледа в компания  Mr. Green

# 632
Аз хич не съм забравила, ама ще смогна ли не знам. Ако не, все някой ще се прежали да дойде с мен да го гледа повторно.  Mr. Green

Дай да видим либовната сцена, Слънчо.

# 633
Ето:

Flutter

Пуц, няма страшно, ще организираме киното спрямо твоите задължения  Crazy

# 634
  • срещу двата комина :)))
Пуце, няма проблем  Hug нали се разбрахме , че с теб и Златето ще се съобразяваме  Wink
Джой, не си сама , ей ме и аз съм тука, само че аз тая нощ сънувах некви глупости и ставах през нощта да си правя глог, мента и валериан  Joy То не бяха шпиони, не бяха конспирации  ooooh!
а глог и ментата бяха, защото краката така ми се бяха вкочанили, че се събудих от болка  ooooh!, явно бая съм гонила лошите насън  Mr. Green

# 635
  • София
Мури, ти с тия шпиони май днес ще обереш овациите за най - добър сън...

# 636
  • срещу двата комина :)))
Мури, ти с тия шпиони май днес ще обереш овациите за най - добър сън...
ще те разочаровам , Ване Joy мисля, че всичко дойде, че снощи на лягане гледах Чък по Нова  hahaha

# 637
# 638
Аз пък не знам какво съм правила насън (сънища почти никога не помня), ама се събудих тотално вкочанена и сега съм същинска сова от Хогуърт- за да погледна встрани, местя цяло тяло Laughing. И болиии... Tired Tired Tired

# 639
  • КиТ
Брю! Да ви разправям какво сънувах четвъртъчно - правех промоция на някакъв пореден Хари Потър в компанията на: Мечо, Пръчката, Хари Потър, Хърмаяни. Пътувахме с кораб. Подробностите ми се губят. Нямам кво повече да кажа.  Mr. Green

Ехе Пуци твоя сън е точно за четвъртък Crazy Мури твоя не се брой щот е Икшън Mr. Green

Горкото Джой,Джой  Hug Hug,на мен пък снощи носът ми се беше вледенил и по едно време се събудих и не можах да заспа Crossing Arms

За Здрач,мисля някъде и  по Тв-то са го рекламирали Thinking Съквартиранта вчера или оня ден влезе в стаята и беше много ентусиазиран,че са дали трейлара му Crazy ,а аз му се изсмях много злорадо,но от среща съквартирантката въпреки това настоя,че много добро филмче идеше ми да се гръмна ритуално...

# 640
Хайде беее, къде сте, сама ли да си говоря Rolling Eyes Mr. Green?

# 641
Ааа! Не мога повече!!! Ще й зашия устата и ще я подложа на тренировки на мимическите мускули!!! Как може, бе, как може!  #Cussing out Гррррр, помислете пак дали искате да дойда на груповото кино - ще я опцуя, заклевам се!  yahoo_49

А сериозно казано - най ще ми е удобно събота следобед.

# 642
ОпЦуй я, Пуци, жалко, че няма да съм там да видя Wink hahaha Joy

п.п. изгледах въпросната сцена, тези раменни тикове, съчетани с дебилен поглед, са за изразяване на девича свенливост може би hahaha hahaha hahaha Ако да, не и се получава особено Mr. Green

# 643
Ше я насвенливя аз нея! Изрод, изрод!Ох, избеснях предсрочно. Twisted Evil Тя трябва да тръпне да му се метне, бе! Две книги я сърби, ся мхъ, свенлива!

# 644
Охх, недей, вярно ли си се надявала на някаква страст, аз си и очаквах тяхното любене да прати в историята рекорда по дървения, отбелязан от Сукерик тоз сезон Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт