Британците, британците! - Есенно-зимен окоплак - тема 30

• 19 847
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Ænima/Albuquerque
Сарказмови красавци обсъждате и размятяте, ммм? Flutter

# 76
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изгледах Drive  и съм възхитена. Анализи няма да правя, само две вметки към предишни коментари. Гея, относно твоето наблюдение как цял филм Гослинг мълчал и гледал лошо- много жалко, че си останала на този левъл, на него се гледат филмите на този от аватара ти Peace. Не се учудвам, че не ти е харесал при тази нагласа, може би трябва да му дадеш втори шанс Wink. Ване, ти беше сбъркала Керито с Мишел Уилямс, нали- не се учудвам, и двете имат еднакъв дървен маниер на актьорстване Mr. Green. Толкова от мен, като се поосвестя, може да изкоментирам и самия филм Laughing

Относно сцените на насилие- не са много кървави, ама на няколко пъти жестоко ми се повдигна, явно ефектът е постигнат Rolling Eyes. Освен това бяха адски излишни, но последната беше шедьовър.

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 01:39 от joy_r

# 77
  • в сърцето на един мъж...
Е, сори ма не съм съгласна. И няма нищо общо с въздишането по един или друг от актьорите. Не мисля да му дам нов шанс, просто няма шанс да го дърпам наново и да го гледам. В някой друг живот може би...

# 78
Кой е казал каквото и да било за въздишане?

# 79
  • Ænima/Albuquerque
Хубав, хууубав филм. Даже ми беше красив.   Heart Eyes

# 80
Че той си беше красив, това осветление, този саундтрак, въобще много елегантно заснет. Само да не бяха тези тарантиновски кървища, щеше да е идеално.

# 81
  • Ænima/Albuquerque
Контраст трябваше да има.

# 82
На мен ми беше излишен този контраст. Развали ми похапването в 1 Laughing

# 83
  • Ænima/Albuquerque
 hahaha

# 84
Смей се ти, ако знаеш какво хубаво бананче си бях приготвила, а сега седи самотно и нежелано в хладилника Mr. Green

# 85
  • Ænima/Albuquerque
Аз съм доволна от всичко във филма.   Mr. Green
Ей, скучно ми е, а уж работя. Blush

# 86
Скучно ли ти е, ето ти тогава поредното избухване на Скротума, този път по адрес на уважаемия Волверин Laughing. Ако имаш време да четеш, може скуката да не изчезне, но ще си тренираш здраво коремните мускули Joy

# 87
 hahaha hahaha hahaha...И аз наистина въздишах, макар и не точно през устата... hahaha hahaha hahaha

# 88
  • Ænima/Albuquerque
Винаги, когато мога, чета прекрасните публикациите на Скротума!  hahaha

Аууу, от сърце се посмях!   Joy

# 89
охх, даже и на коментарите му за любимия Хю се смях (пък и си е точен в голямата си част Rolling Eyes). А картинките са прекрасни както винаги, ей тази ми е фаворит hahaha

Общи условия

Активация на акаунт