Пазаруване от ASOS - 26

• 39 956
  • 771
  •   1
Отговори
# 705
http://www.asos.com/Armand-Basi/Armand-Basi-Zip-Detail-Silk-Dres … .aspx?iid=1196958 една от "копейките" абе никак не е лоша ама няма шанс да я намалят щото се е изпарила дори на цена от "копейки"  hahaha
На кой му трябваше копринена рокля на вси светии http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1226546 налична 10

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 11:05 от Vul4ica

# 706
Момичета, успявате ли да проследите пратка с тракинг номер, след като напусне страната? Отразява ли се, когато е получена в Royal Mail?

Аз ще връщам още една рокля, която не беше за мен. Тази:http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Lace-Dress-With-Scalloped-Neck/Pro … =-1&clr=Black
 Ако някоя е решила да поръчва дантелена рокля от АСОС, да има в предвид, че е много лошо качество - дантелата е мека, висят конци, има дупки и е като недовършена. Обаче, облечена стои много добре, само да не се доближиш и да видиш некадърната изработка и материал.

# 707
Леле, искам я тая рокля ол-сейнтската, ама не виждам да е налична 10-ка?? Запазете ми я някак си, че сега трябва да излзиам, ако може де.  Praynig Ааааа заради тази рокля се зарибих по темата, тамън я забравих и ....  аууу леле, как ще спя спокойно сега? Сега осъзнах - в 10:58 е била налична и са я гепили до сега, а аз тогава миех прозорци... значи тия дейности не са добри за мен.  Naughty

http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1553762  Кой беше взел това? как е като номер?пак мисля ук6 да си взема Асовско,но да питам за всеки случай да не е пък умалено newsm78
Аз го имам този потник, моят размер е 10. Добре е, макар че и 8-ца би била добре зa мен. Кройката му е разкроена и става и по-широчко да се носи, по-голям размер де. Ако трябва ще ти измеря нещо, ама  следобед.

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 11:44 от poulini

# 708
АниК, Вълчица, благодаря за отговорите. Явно няма плащане, след като нямам нито потвърдителен мейл от асос, нито друг от ПейПал. Сумата в хисторито в ПП си фигурира със статус cancelled. Много ми е странно каква може да е причината, при положение, че има предостатъчно пари, и би трябвало всичко да е наред. Но сега ще се пробвам отново.

Вълчица, тази рокля е страхотна, аз  лично съм я пропуснала, и доста ти завиждам в момента. Бих я "забърсала" веднага! Със здраве да си я носиш.

# 709
Дойдоха ми тези мъжки обувки и не са ми пратили UK8, a UK 11, направо съм бясна  #Cussing out.
http://us.asos.com/ASOS%20Stitch%20Detail%20Strap%20Hi-Top%20Pli … ltc29sbHMvUHJvZC8.
Ще ги пусна в разменните, ако никой не ги иска ще се разправям с тях.

И това боди дойде, хубаво е много, но ми е ужасно малко, не мога да го закопчая  Sad.
И него ще връщам.
http://us.asos.com//Religion/Religion-Stretch-Lace-Body/Prod/pge … .aspx?iid=1895367

Нямам късмет с тези 2 поръчки  ooooh!

# 710
  • Пловдив
Момичета да се похваля, че Шолските ми ботушки пристигнаха  Flutter.
http://www.tkmaxx.com/view-all-womens-footwear/black-suede-over- … ots/invt/39624026
Много хубавко стоят. Както и очаквах, са ми леееко големички. По-скоро са ми широчки и на ходилото, и на крака нагоре, но не стоят грозно. Аз ги пробвах и с много тънко чорапче, с едно по-дебеличко ще са ок вероятно. ОБАЧЕ, що винаги трябва да има някакъв сакатлък да му се невиди  Tired - за нула време докато се фръцках с тях пред огледалото ми боядисаха белите дънки в горната част около коляното (там където е велур) #Cussing out. Смятам, че ще се изпере, но въпреки всичко, мисля че със светли панталони няма да мога да ги нося. Много ме е яд  #Cussing out. Чудя се дали има някакви препарати за обувки, за обработка на велур  newsm78?

Вълче, роклята като е комбинация от вълна и кашмир, боцка ли? Т.е - усеща ли се много вълната  newsm78, че това винаги ми е била фобията за дрехи - да не ми боцка  Crazy. От сумати готини пуловерчета с кашмир се отказах до сега, само защото видях че съдържат и малко вълна  Thinking.

# 711
  • Sofia
Алия, щома статусът в ПП е cancelled, значи не е минала, но ти си разбрала  Hugю
poulini,метнах ти 10-ка в кошницата и ще ти я пазя следобяд  Peace
sparkling,  6-ца от потника, не повече  Stop
Жана, а ти снима ли коженото яке, че аз май съм пропуснала  Blush Ще погледна предишни постове. Бодито кой размер е?
Chance, хайде пък сега боядисват  ooooh! Аз не съм ги носила, това е гадно, баси  #Cussing out И аз избягвам всчико що има опасност да боцка  Confused
Вълче, роклята е мнмого яка  Peace Обаче аз как мразя чорапогащници  Sick

Преди малко си говорих със SecretSales  hahaha Писали ми мейл да им звънна, озадачили ги разликата в деливъри адреса и международен код на телефон - обясних им к'ъв е случая и сотанаха доволни  Mr. Green
Темата за Бранда как върви, чак се задъхвам да чета  Crazy

# 712
  • София
Кашмирът сам по себе си е вълна също.  Grinning
И аз мразя да ми боцка, за това гледам да не купувам вълнени пуловери, а памучни. И ги нося с боди/риза отдолу.
Обаче роклята на Вълчето наистина е мега яка.  Laughing

# 713
Още не съм пуснала снимки Sad, снимах се, но снимките станаха лоши, а апарата в момента не е при мен. Тези дни обещавам ще пусна снимки.

Бодито е XS/8/36, явно съм си аз за 38, но досега си взимах все 8 ци и си ми ставаха, явно това е по умалено  Rolling Eyes.

# 714
  • Пловдив
Кашмирът сам по себе си е вълна също.  Grinning

Така е, ама не боцка никак  Grinning. Има защо сигурно, 100% кашмирените пуловери да са е..ти цените  Crazy.

аниК, вашите Шолки са друго моделче - нали онова с бялата кожичка отгоре. Не вярвам да боядисват. Моите понеже могат и да се обръщат надолу, до катарамката от вътрешната страна също е велур - той боядисва  Tired.

# 715
  • Sofia
Ааааа, Chance, аз все си мислех, че като нашите чакаш  ooooh! Нещо главата ми е празна напоследък  Crazy То даже и линк си дала  Blush УжасТ, това от разпродажбите съм се бъгнала нещо  Crazy Май ще легна да се наспя  Mr. Green
Жана, жалко, че не ти става бодито Sad

# 716
Момичета, споделете има ли активни кодове за отстъпка в момента?  bouquet

# 717
Да, момичета много фин кашмир е и не боде, а топли , баси... свалих даже и бодито отдолу  hahaha незнам защо пише акрил в описанието, ама то и на ботушите АШ пишеше "материали" а се оказаха супер готина кожа. Като си помисля че 3 пъти ми се подмяташе за кратко по една бройка и тъмно синя и черна и сива от тази рокля и аз все си мислех че ще е лятна и я подминавах, но този цвят незнам си каква камила  hahaha е убийствен

# 718
  • Пловдив
Да, момичета много фин кашмир е и не боде, а топли , баси... свалих даже и бодито отдолу  hahaha незнам защо пише акрил в описанието, ама то и на ботушите АШ пишеше "материали" а се оказаха супер готина кожа. Като си помисля че 3 пъти ми се подмяташе за кратко по една бройка и тъмно синя и черна и сива от тази рокля и аз все си мислех че ще е лятна и я подминавах, но този цвят незнам си каква камила  hahaha е убийствен

Е ти щом си свалила и бодито, ние по летните  Mr. Green, ще трябва в най-лютата зима да я носим евентуално  Joy.

# 719
Йее,  благодаряние на АниК вече я имам в кошницата  bowuu     Hug

А дали има акивно кодче? Има - няма пускам, то колко я чаках..

Общи условия

Активация на акаунт