Отговори
# 495
Май всички сте се запритеснявали, а не бива! Ясно е, че моментът на срещата с бебета наближава, но дръжте печено!
Снощи моето пък бебе такива акробатични номера прави, че ме изуми. Записах го на клип и после ще кача ако мога-коремът ми просто придоби странни и нечовешки форми. #Crazy
Дария, при мен е правило след хранене бебето да става много активно. Не знам защо е така, но е факт. А днес взех комплектче дрешки за изписването - бяло боди, бежова блузка и ританки с щампи на лапички и меченце нарисувано. А отгоре ще е с мечешко плюшено гащеризонче. Много съм щастлива! Grinning
Сега отивам да спя с  Катето, че просто ми се затварят очите.
За статистиката- 64 кг., вече съм плюс 12кг., качвам още по-бързо. Но мъжът ми нищо не казва и така е по-добре, че полудявам дори и при най-малката шега.

# 496
Пеленки съм купувала от "Вис виталис" в комплект този десен и още няколко, бяха 1 бархет и 1 тензухена 90/90 и 1 бархет и 1 тензух  40/90 см., общо 4, много са меки, а щампите са само от едната страна..
При мен бебето е надолу с главата, но док каза, че положението за раждане е с гръбчето напред, та все още не се е нагласило така..ама има още време да се нагласи..
*Teddy* видяхте ли, че се е завъртяло на видеозона, или само така си представяш?..аз усещам побутване из целия корем, но бебето си е надолу..

# 497
Zo, много ми харесва десена, но тези със щампите не са ли само единични бройки, а не комплект?
И друго да попитам. Не се ли притесняваш да използваш щампирани за новородено? Мен нещо ме спират тези бои, та затова избрах изчистени...

# 498
Chip4e нашите мъници ще бъдат с еднакви комплекти за изписване  Party, аз преди 2-3 седмици избрах същия и едно плюшено порт-бебе в същия цвят  Grinning
Вчера бях на преглед и младежа си беше седнал с дупето надолу, а от началото на шестия до преди 2 седмици си беше в правилната поза. Има още време дано да се позиционира правилно, че ми се иска естествено да раждам.

# 499
  • Отвъд алеята зад шкафа
Искам да купя зимно чувалче за количката от такъв тип - http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=10075&cat=146 , което да става и за столчето за кола. Виждали сте някъде?

# 500
Искам да купя зимно чувалче за количката от такъв тип - http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=10075&cat=146 , което да става и за столчето за кола. Виждали сте някъде?

защо не си го поръчаш по интернет?  newsm78

# 501

Аз си поръчах от този сайт, но зеленото. http://shopthebest.eu/product/3684/wallaboo-bebeshko-chuvalche-z … -kola-rozovo.html
Иначе розовото е намалено!
Има доста мостри на кремове, които можеш да добавиш към поръчката - безплатни са, а отделно от това, пакетът ми дойде с мнооого мостри на бебешка козметика.

# 502
Подобни чувалчета видях в едно магазинче срещу Майчин дом...не помня цена обаче. Там имаше много сладки неща и изобщо не ми се видяха скъпи при това...

# 503
  • Отвъд алеята зад шкафа
Само се чудя като се сложи в столчето за кола това чувалче, всъщност как минават коланите през него  newsm78 Ще се поразтърся за още варианти.

# 504
  • Sofia
Много странно защо ви го предписват Гинипрала без бетаблокер.  newsm78 Абсолютно навсякъде чета, че се пие заедно с Верипамил и не се усещат ама никакви странични ефекти, каккто и никакви контракции.
didka :, взех го гинипрала с бетаблокер (само че е Изоптин). И до сега няма сърцебиене, а пих хачетата към 11 ч. Добре съм! Аз много му се плашех на този гинипрал.....хич не ми се почваше. А коремът мисе отпусна значително.....дано така да си остане.

# 505
Само се чудя като се сложи в столчето за кола това чувалче, всъщност как минават коланите през него  newsm78 Ще се поразтърся за още варианти.

Има си специални процепи на задната част на чувалчето/гърба/. Отделно от това, има доста начини за отваряне на горната част, които не се виждат на снимката. Достатъчно удобно ще е според мен. Подарих същото на кумата ми миналия месец и всички бяха на мнение, че като го видиш, колкото и възрастен да си, ще ти се прииска да си легнеш в него.

# 506
При мен бебето е надолу с главата, но док каза, че положението за раждане е с гръбчето напред, та все още не се е нагласило така..ама има още време да се нагласи..
*Teddy* видяхте ли, че се е завъртяло на видеозона, или само така си представяш?..аз усещам побутване из целия корем, но бебето си е надолу..
На видеозон не съм ходила. И мъжа ми ми вика ако много съм се притеснила да съм си била запишела час, ама... Вижда ми се меко казано тъпо да ида и да кажа на док "вижте ме на видеозона, че бебето май се е обърнало напречно". Първо - сигурно ще ми се изсмее. Нито е някаква спешна ситуация, нито е нещо необичайно. Второ - ако все пак ме прегледа и го потвърди, какво?! Още повече ще се притеснявам и ще го мисля. Но ставам все по-категорична, че не е с главата надолу - побутванията вече са на съвсем други места и са осезаемо по-силни, дори болезнени на моменти. А и за днес вече 2 пъти я хващам да хълца - усещам го все в дясната половина на корема си, на височина около пъпа (преди си се усещаше точно при срамната кост).
А това, че освен надолу с главата трябва и да е с гръбчето напред не го знаех. Не знам и моето бебе дали е било така, никой не ми е казвал.
Ох, само ви занимавам. Спирам се.

# 507
Теди , в 34 -та седмица или малко по-късно единия ехограф е точно за това , за да се види положението на бебчето и да е вземе решение за начина на раждане . Никой няма да ти се смее, ако се тревожиш , запише си час . Ти си 32 седмици бременна - време ти е да посещаваш доки по-често  - по два пъти месечно  Hug

# 508
Втръсна ми вече от обикаляне по поликлиники и висене пред кабинети. Не се спрях два седмици, а уж трябва почивка след болницата. Днес открих личната, тя ме прати на нефролог да ми следи инфекцията до края. Препоръча ми окръжна болница. Там само едната нефроложка бачкаше и уж нямаше часове, ама за мен направиха изключение и ме накараха да заверя направлението и да чакам, разбира се. След час дойде лекарката и ми вика- ако нямаш оплаквания- температура и т.н., ела в понеделник да те прегледам и евентуално да назнача изследвания. Ей, направо ще ги избия всичките. Луда ме направиха! Не знам през колко лекаря минах и на колко места висях. Направо съм пред нервна криза вече и физически едва издържам. Много, ама много искам да съм родила вече!!!!! Cry

# 509
Люби   spoko .Постискай зъби още малко - ще родиш разбира се... Сигурно се чувстваш ужасно , но опитай се да се разсееш от черните мисли ...  Hug Hug Hug . Махни се от тоя форум и излез малко на слънце - със сигурност ще се почувстваш по-добре   Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт