Отговори
# 510
  • София
Имам еритроцити в урината  #2gunfire Дали са ми объркали резултата?  newsm78

# 511
При мен бебето е надолу с главата, но док каза, че положението за раждане е с гръбчето напред, та все още не се е нагласило така..ама има още време да се нагласи..
*Teddy* видяхте ли, че се е завъртяло на видеозона, или само така си представяш?..аз усещам побутване из целия корем, но бебето си е надолу..
На видеозон не съм ходила. И мъжа ми ми вика ако много съм се притеснила да съм си била запишела час, ама... Вижда ми се меко казано тъпо да ида и да кажа на док "вижте ме на видеозона, че бебето май се е обърнало напречно". Първо - сигурно ще ми се изсмее. Нито е някаква спешна ситуация, нито е нещо необичайно. Второ - ако все пак ме прегледа и го потвърди, какво?! Още повече ще се притеснявам и ще го мисля. Но ставам все по-категорична, че не е с главата надолу - побутванията вече са на съвсем други места и са осезаемо по-силни, дори болезнени на моменти. А и за днес вече 2 пъти я хващам да хълца - усещам го все в дясната половина на корема си, на височина около пъпа (преди си се усещаше точно при срамната кост).
А това, че освен надолу с главата трябва и да е с гръбчето напред не го знаех. Не знам и моето бебе дали е било така, никой не ми е казвал.
Ох, само ви занимавам. Спирам се.

Много е вероятно докторът наистина да ти се смее hahaha При мен бебка също стоеше последният месец с надолу главата и преди една седмица се обърна напречно. Аз се бях притеснила, но докторката ми каза, че поне още месец бебетата ще се въртят както си искат и това нищо не означава. Ама така ми го каза, че чак се почувствах глупаво.. така че хич не го мисли – има време.

# 512
Здравейте, влизам да се похваля,че си взех дъжавния изпит!!!! Аз съм най-щастливия дипломиран човек на света!!! Сега ще си гледам вече бебчето на спокойствие,и с радост ще изхвърля тоновете лекции и учебници от нощния си шкаф и въобще от целия апартамент!

Мнгого се кефя честно! Толкова щастлива не съм била откакто разбрах ,че съм бременна!
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Почерпете се за мое здраве !

Сега лягам да спя,че съм станала днес (т.е. от снощи) в 3,30  от вълнение Rolling Eyes А довечера вкъщи ще е мазало  Laughing Всички ще се напият без мен... нооо ще се почерпя чаша вино , няма начин   bigdance2

# 513
Браво , Маринка ... Видя ли - а искаше да се отказваш ! Честита ти диплома и весело празнуване !

# 514
браво Марина!!!!!Поздравления!!

# 515
Честито Маринка!!!

# 516
  • София
Честито на дипломираната мама!
Както писах по-рано и моето бебе е седалищно разположено.Все си мисля,че колкото повече растат бебетата,толкова по-тясно им става и толкова по-малка е вероятността да се обърнат.Аз вече се настройвам за варианта секцио.Бих искала да родя нормално,но както дойде.
И от двата вида раждане си ме е страх Embarassed,нищо че съм раждала вече.

# 517
Както писах по-рано и моето бебе е седалищно разположено.Все си мисля,че колкото повече растат бебетата,толкова по-тясно им става и толкова по-малка е вероятността да се обърнат.Аз вече се настройвам за варианта секцио.Бих искала да родя нормално,но както дойде.

И аз съм на твоето мнение! Раждала съм нормално и според всички - много лесно и бързо, но сега - каквото дойде! Ако не ще да се обърне, просто се примирявам още от сега и не го мисля толкова. По-важното е всичко да мине и свърши благополучно!

# 518
Маринка, честито дипломиране!!  Hug   Мен много ме е яд, че не я свърших тази работа и сега трябва да уча и Януари евентуално, ако още съм с всичкия си да се явявам, а толкова ми се искаше да ми се махне от главата и да си гледам бебето на спокойствие, ама здраве да е.

Още 1 седмица ми остава на работа... нямам търпение вече да свършва, че мотивацията ми за работа вече е почти нулева - по цял ден само бебешки сайтове и форума разглеждам, а и ме мързиии...  Crazy

# 519

И аз съм на твоето мнение! Раждала съм нормално и според всички - много лесно и бързо, но сега - каквото дойде! Ако не ще да се обърне, просто се примирявам още от сега и не го мисля толкова. По-важното е всичко да мине и свърши благополучно!
И аз съм така момичета. Много ми е притеснено сега. Бебока си е с главичката надолу, но аз пак съм си притеснена. Нещо ме е налегнала една гадна параноя и не знам как ще я карам до края, а миналия път бях толкова спокойна. Може би при мен се дължи и на отсъствието на мъжо в къщи.  newsm78 newsm78 newsm78
П.П. Маринка, честито!!!

# 520
Честито дипломиране Марина! Пожелавам ти успешна реализация по специалността, след като бебче порасне Hug   bouquet
За отчета да споделя, че ходих вчера на консултация и както обикновенно мерки и теглилки  Mr. Green кръвно 90/60, +1кг за 2 седмици, пулс на бебче 153, според доктора всичко е в нормите да продължавам все така, другия път(след 2 седмици) ще ме гледа последно на ултрасаунд  Peace
Хубав ден  newsm51

П.С. Може ли да ви дам един непоискан съвет за раждането: не го мислете как и какво ще бъде, всяко е уникално и единственно, трябва да мислите положително, че всичко ще е наред и наистина ще бъде така Peace Просто не го мислете от сега рано е още(даже ако можете изобщо не мислете за самия процес-раждане) Mr. Green

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 16:21 от Мимето*

# 521
Момичета, някой ходил ли е на фетална в Св. Лазар и при кого? Гледам банера и се чудя дали да не взема да си запазя час?

# 522
  • Sofia
Веднага се възползвам от вкусната почерпка, Марина! Браво! Наслаждавай се сега спокойно на остатъка от бременността и после на майчинството!
Относно раждането: то май и да го мислим и да не го мислим.....все е тая. Бебетата трябва да излязат на бял свят. То е неизбежно! Така че, по-добре е да не се шашкаме излишно! Дето викал Вуте: "Оти да се косим, като че ми мине!" Wink. И на нас така...след месец-два...на всички ще ни мине!  Laughing

# 523
  • USA
Марина честито!
За бебетата в неправилна поза има време да се обърнат PeaceАз уж правя упражненията за обръщане,спя на страната дето му е главата(дясно) и йогата за бременни,но все още резултат няма.Все пак си има и позитивни страни Така ми е по-широко и си дишам и седя на задника си нормално,нямам киселини и рядко ме подпират в ребрата hahahaАз тези дни съм с невероятен апетит.Сигурна съм ,че като ида след 2 седмици на преглед,ще имам потупване по рамото за надаване Flutter.
За албумина аз в началото не качвах грам и съм вегетарианка от дете,та ме сложиха на протеини,но изобщо не съм била подпухнала или с отекли крайници Peace
Миме браво на твоята госпожица все така да върви. Hug

# 524
A_vagabоnd, Welcome in the club !  Joy Joy Joy  Аз съм така от началото на седмицата , а на мен утре ми е последния ден  newsm44

Juli_Ivka
, и аз съм така - не спирам да се тревожа ... Май обаче откакто пия магнезия някак си ми е по-споко и спя повече - така че дори да не ми помага за контракциите , поне мааааааалко ми разведри настроението  Peace А от тревогите ли от какво ли един херпес е на път да ми цъфне на устната .... Трябва да бягам вкъщи да се мажа с фенивир ,че колкото по-рано го хвана толкова по -добре ... Пфууууу  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт