МАРТенчето се върти и забавлява и мама на мира не остава! - тема 9

• 33 453
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Честит празник и от мен

Маринелс, тортата е невероятна. Брависимо

цикъл нямам още (и по-добре)

я, да питам. Какво пилешко месо давате? Гърди нали? На мен честно казано пилешкото месо в бурканчетата ми мирише на пастет за кучета (извинявам се), та затова ще взема да си сваря аз пилешкото месо. Само, че е от магазина, та затова от бутче, че ни ме струва много добра идея. Я споделете как сте с месото?

Аз вчера направих оризова каша с ябълка, имам оризова каша със спанак ( той спанака го хареса повече от дугите зеленчуци), другата седмица ще предложа пилето с нея. Замразила съм я във фризера, дано не съм сгршила, казвайте ако не е правилно  Praynig
аз съм замразила зеленчуково пюре. Каша не съм замразявала  newsm78 Но какво да не е правилно, ок си е.

# 526
Сиренце, благодарим! Добре казано. hahaha
Буб, аз засега не съм давала нищо със захар, а в Плазмонките май има. Давам оризови гризини или коричка хляб и тя се справя. На баткото обаче му нямах вяра, че веднъж с една обикновена бисквита се задави много лошо. ooooh! Ама тези на Плазмон се стапят в устичката, не би трябвало да има проблем.

# 527
  • Ямбол
Момичета, искам да питам....вие давали ли сте от тези топящите се бисквитки? Аз взех на Плазмон. Дара много им се израдва, но по една време отчупи едно по-голямо парче и аз веднага й го извадих от устата. Страх ме е да не се задави Sad Не знам как ще се научи да се храни с по-твърдите храни - голяма паника съм  Tired
[/b]

аз от два дни ги давам, и на Хип бисквитките. Да ти кажа и при нас ги отчупва, но аз оставам да си ги разтопи в устата сама. Трябва да се научи все някога да дъвчи. Един два пъти се задави, но за радост нищо сериозно. Те се разтапят много бързо в устата и си мисля, че няма да е проблем.

# 528
Sirence, Честит да ни е празника Simple Smile И аз малко нахалничко да се впиша сред празнуващите преподаватели!
И да са ни живи и здрави малките будителчета!
Маринелс, страшна си, да знаеш! Кога успяваш такива красоти да майсториш!? Насред цялото следване, курсови, домашни, пътуване до Ловеч и не на последно място малката!? Аз тук се оплаквам, че не мога да ви изчета от едното превеждане и хленчещият ми малчуган...
Лилироуз, като нямаш цикъл ходи ли на АГ за цитонамазка? Аз също нямам, а от последната цитонамазка са минали бая повече от 6 месеца. Не знам да чакам ли да ми дойде преди да ида на преглед. Признавам си, че ме е страх да звънна на моята АГ с този въпрос, че ще ме изкара малоумна...

# 529
Честит празник на всички будители - сиренце много ми хареса аналогията с децата hahaha

Буб- една приятелка преди време даде на Анастасия такава бисквита без да я видя и не ми хареса първо съдържанието им и второ като ги олигавиш правят цапат много,иначе тя си я "изяде" без проблем

За тези дето нямате цикъл да попитам - Ена разбрах,че кърми (Лилироуз май също?)а Атанасова и Стефанова?

я, да питам. Какво пилешко месо давате? Гърди нали?
Кокали  hahaha и аз като стихията като ядем бутчета и давам да оглозгва кокала,иначе като варя за супа давам и парчета от бутчето,няма цял живот да ядем домашни кокошки я

Благодаря ви   bouquetза коментарите за тортата - притесняваше ме,че изглежда малко "небебешки".но майката на децата не иска да ги облича в розово и тем подобни неща,така че реших че става и така

Аз вчера си празнувах Хелоуин сама с чаша мартини и епизод на Отчаяни съпруги,тъй като съквартирантката ми (братовчедка) излезе на диско,а аз като примерна съпруга си останах вкъщи. (просто ме мързеше,ама що пък да не натрупан някоя червена точка пред мъжа)

racholina изчервих се

# 530
Аз вчера си празнувах Хелоуин сама с чаша мартини и епизод на Отчаяни съпруги,
hahaha hahaha hahahaВесело ми стана. То понякога сме направо отчаяни съпруги-ревящи бебета, разхвърляна къща, никакъв социален живот и мъжете ги няма вкъщи-за луднеш. Crazy
Днеска ми дойдоха някои нови идеи за заглавие на нова тема-да не решите , че нищо не съм свършила сутринта Joy
1.МАРТенче постоянно търси опора, за да застава като големите хора.
2.Бели зъбчета се появяват и усмивката на МАРТенчето разкрасяват.
3.МАРТенче много се забавлява, когато мама го учи "боц" да дава.
4.Есенните дъждове валят, мама и МАРТенче вкъщи трябва да стоят

# 531
Здравейте и от мен. Нещо не ми се пише напоследък, че не ми стига времето, но да се отчета и аз в групата без цикъл и денонощно кърмене Simple Smile
Ена, на работа не ми се ходи въобще, не за друго, а в момента се чувствам претоварена и повече си мисля за почивка  Grinning Иначе ми се наложи скоро на една приятелка да направя услуга и писах тук до по нощите и се сетих какъв адреналин и удоволствие е да видиш завършения продукт. Някак си като видиш крайния резултат и усещаш, че си свършил нещо полезно, което за жалост при гледане на деца и домакинска работа няма как да се види и усети.
За мамите ентусиасти да пазаруват да ги зарадвам, че в Комсед продължава намалението, вече 40 %, но няма блъсканици. Ще ви постна един цитат за повече инфо
Цитат на: date
Аз да кажа за Комсед  fiuuuuuu Днес в магазина има 40 % намаление (цяла седмица) - Бях до този в Младост.Нямаше хора, но беше богато зареден - даже още зареждаха с камиона отпред. Имаше Лего, много кукли baby born,легла за куклите - едноетажни, кукла с гардеробче, кухни -3-4 вида поне ( даже една с пералня - 80 лв. някъде ) Разни барби тоалетки за грим, тенджерки и др. работи ( кукли барби нямаше )
Плеймо имаше малко неща- 4-5 вида адвенд календари - май от миналата година ( аз не съм запозната ) и разни комплекти големи за момчета -полиция, пожарна...Даже гледах столче за кола на чико 9-18 кг.Както и К и К обувки , ботуши , пантофи намалени ( без новата колекция )
Имаше и някакви къщи големи за градината примерно...Така че ако сте изпуснали блъсканицата на 50 % и сега може да отидете.

П.п. Сега като чета поста на Жасмин се сетих че май нямаше Плейдо пластелини, само малко неща на Ses имаше обаче някакви игри на БГ...цяла редичка ( ама не са за нашата възраст и не ги гледах много )
За мамите на по-големи дечица да напомня, че сега е времето за писането на писмо до дядо Коледа, така че пускайте писмата в пощата, да имат време до Коледа да ви го направят и пуснат обратно отговора да зарадвате дечицата Simple Smile Моя батко още като не говори аз предлагам какви да са подаръците, той само може да одобри или отхвърли. Да му мислят мамите с говорещи вече деца като им изброят една кола желания  Laughing

# 532
  • Пловдив

Здравейте, момичета! Почерпете се за нашата първа брачна годишнина!  Grinning
Честит празник на всички!
Маринелка, много полезна торта си измайсторила  Laughing!
Веси, за мен концерта беше най-хубавият на който съм била - страхотна сценография, присъствие, глас... НЕВЕРОЯТНО!!! Не съжалявай за фотоапарата. От опит ти казвам, че не стават хубави снимки, заради осветлението, пък и звукът на клиповете е само бучене.
Да си кажа и аз - ходих на цитонамазка - всичко е ОК, цикъл нямам - кърмя!
Хубав ден и слънчеви разходки!  Hug

# 533
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Sunflower, честита годишнина!Желая ви много любов и приказни мигове заедно!

Цикъл имам от миналия месец, кърмя сутрин и вечер. Миналата седмица ходих на преглед,всичко е ок, цитонамазка - също!

# 534
  • Кукуландия
Влизам да се отчета за прегледа вчера + 530гр. и + 1см. Вече сме 7350гр. и 68см. Как е наддал толкова много не разбрах, но няма лошо Grinning Само сантиметрите да ни бяха повече  Whistling

Да видим кога ще успея да ви изчета  Crazy

# 535
Привет   bouquet

Момичета какви капки за нос да ползвам, които стават и за кърмещи като мен  Sad не мога да дишам.  ooooh! всъщност и момичетата от ЛЛЛ да кажат  Hug  Ох и да ви се оплача не стига че не съм добре, ама и таткото отива командировка  ooooh! и аз оставам с двете дивачета.  Tired  За щастие малкия е по добре от мен Praynig но за това пък мрънка и вършее из къщи.  ooooh!  от както разбра че може и да се придвижва държейки се за предметите  ooooh! стана страшно  Shocked няколко пъти пада защото не се е хванал за нещо стабилно и ... следва рев.
Аморелове  Hug

Честита годишнина sunflower Много щастие и любов!   bouquet

Маринелс Тортата е чудесна  Hug

Бедствие Много сладък малък хищник  Hug

Честит празник на всички празнуващи днес!   bouquet

За цикъла Дойде ми на 4-тия месец  ooooh!  и от тогава си ми идва редовно за мое най голямо съжаление  Whistling И няма значение колко често кърмите, то си е до организъм. И аз кърмя на поискване и се кърмим повече от 10 пъти на денонощие  Rolling Eyes  До 6 месеца и половина е бил само на кърма. и въпреки това от както ми дойде ми намаля и то въпреки всички мои опити за увеличение  Crossing Arms  Много ме е яд ама какво да направя това е  Whistling поне успявам все още да кърмя пък докогато тогава.  Peace

Аз не съм ходила на АГ  Embarassed нам че трябва ама .......

За работата не ми липсва самата работа, а действието, срещата с хора, разговорите за различни неща от бебешките теми, както и времето за мен самата.  Whistling Сега съм 24 часа залепена за Виктор или той за мен все тая  Rolling Eyes Като скачени съдове сме /както някой беше казал/. Въпреки че сама съм си го избрала и знам че ще е така, понякога ми липсва свободата да правя това, което ми се иска тогава когато ми се иска.  Sunglasses Особено сега когато не съм добре, а аз толкова рядко боледувам че самото състояние е непривично за мен. И ми се иска да се свия и да легна, но точно в този момент малкия е във вихъра си  Tired и моята почивка отива .... ясно къде  hahaha  

А за Хелуин снощи правехме фенер от тиква с каката  Hug

Пак стана много дълго  Whistling

# 536
мама Веси Еуфорбиум Композитум - хомеопатични са,на мен не ми помагат особенно,но опитай  Peace

# 537
  • София
мама Веси аз ползвам Еуфорбиум спрей и съм доволна. Става и за кърмачета, пръскам от него и на каката и на дребния. Другото са изпитаните капки на д-р Михайлов - 5 капки клеева тинктура разтворени в 10мл. физиологичен разтвор. Можеш да си капеш през 2 часа. Малко щипят, но са ефикасни. Скорошно оздравяване Hug

# 538
  • София
Сиренце, честит празник      bouquet
Мама Веси, радвам се ,че си по-добре със крачето, бързо оздравяване с малкия!
За хремата, моята приятелка каза ,че си е слагала сок от кромид лук, гадно е, но помагало бързо.За три дни всичко приключило със хремата.Ако искаш опитай, със сигурност няма да ти навреди.
Буб, аз също давам от тези бисквити, ако хапне по-голямо парче те се разтапят в устата.
Някаде наскоро четох,че твъдата храна по-рядко може да създаде проблем отколкото течната Rolling Eyes
Съвсем скоро взех на Андреа от пюренцата от 8 месец, разликата при тях е ,че храната не е ситно пасирана, ориза н-р си цял, та с малко страх и го дадох, мислех, че ще се задави,но нищо подобно изяде си го без проблем. Simple Smile
Sunflower, честита годишнина   bouquet
Маринелс, тортата е страхотна Grinning

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 19:10 от maiski3

# 539
Честит празник!

Аз съм от неоциклилите се все още  Crazy Нямам спомен с каката как беше, ама май по-рано ми дойде тогава newsm78

Малчо е болен. Гърлото му е зачервено и покашля от време на време. Изписаха ни синекод капки, имунокинд (който не мисля да давам), препоръчаха ми да давам чай от лайка със добавена щипка сода, ама нещо нямам доверие. Някоя от вас давала ли е?

Общи условия

Активация на акаунт