Но какво да не е правилно, ок си е. 
Ама тези на Плазмон се стапят в устичката, не би трябвало да има проблем.
Не знам как ще се научи да се храни с по-твърдите храни - голяма паника съм 
И аз малко нахалничко да се впиша сред празнуващите преподаватели!
и аз като стихията като ядем бутчета и давам да оглозгва кокала,иначе като варя за супа давам и парчета от бутчето,няма цял живот да ядем домашни кокошки я
за коментарите за тортата - притесняваше ме,че изглежда малко "небебешки".но майката на децата не иска да ги облича в розово и тем подобни неща,така че реших че става и така
Весело ми стана. То понякога сме направо отчаяни съпруги-ревящи бебета, разхвърляна къща, никакъв социален живот и мъжете ги няма вкъщи-за луднеш. 

Иначе ми се наложи скоро на една приятелка да направя услуга и писах тук до по нощите и се сетих какъв адреналин и удоволствие е да видиш завършения продукт. Някак си като видиш крайния резултат и усещаш, че си свършил нещо полезно, което за жалост при гледане на деца и домакинска работа няма как да се види и усети.
Днес в магазина има 40 % намаление (цяла седмица) - Бях до този в Младост.Нямаше хора, но беше богато зареден - даже още зареждаха с камиона отпред. Имаше Лего, много кукли baby born,легла за куклите - едноетажни, кукла с гардеробче, кухни -3-4 вида поне ( даже една с пералня - 80 лв. някъде ) Разни барби тоалетки за грим, тенджерки и др. работи ( кукли барби нямаше )
Моя батко още като не говори аз предлагам какви да са подаръците, той само може да одобри или отхвърли. Да му мислят мамите с говорещи вече деца като им изброят една кола желания 
не мога да дишам.
всъщност и момичетата от ЛЛЛ да кажат
Ох и да ви се оплача не стига че не съм добре, ама и таткото отива командировка
и аз оставам с двете дивачета.
За щастие малкия е по добре от мен
но за това пък мрънка и вършее из къщи.
от както разбра че може и да се придвижва държейки се за предметите
стана страшно
и от тогава си ми идва редовно за мое най голямо съжаление
И няма значение колко често кърмите, то си е до организъм. И аз кърмя на поискване и се кърмим повече от 10 пъти на денонощие
Много ме е яд ама какво да направя това е
поне успявам все още да кърмя пък докогато тогава.
Сега съм 24 часа залепена за Виктор или той за мен все тая
Особено сега когато не съм добре, а аз толкова рядко боледувам че самото състояние е непривично за мен. И ми се иска да се свия и да легна, но точно в този момент малкия е във вихъра си
и моята почивка отива .... ясно къде

Нямам спомен с каката как беше, ама май по-рано ми дойде тогава
Препоръчани теми