МАРТенчето се върти и забавлява и мама на мира не остава! - тема 9

• 33 444
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Сиренце,така мисля и да направя...3 ампулки съм взела и мисля 3 дни да и ги давал.....след това 10 дни ще давам сиропче Саностол...Започнахме го когато се разболя Ванеса от варицела и ни казаха 10 дни да даваме 20-почивка и така 3 месеца...дега следва последната 10 дневна серия... след тая Варицела  много ослабва организма и е по-податлив на вируси,та затова всеки един такъв сигнал(кихане,кашляне,суполки) ме кара веднага да направя нещо по въпроса,та да не стане по-зле...

# 556
Вижте, софийски мами, това инфо - на който му е удобно в The Mall, може да отиде - интересно и полезно звучи, но на мен ми е далечко, а сега, както писах, нямам много време.

"Здравейте,
Очакваме ви на 4 ноември 2011 г. – 10.00 ч., Capella Play (THE MALL, бул. Цариградско шосе 115, ет. 2), където д-р Виолета Чернодринска, началник на Детско очно отделение, УМБАЛ „Александровска“ и управител на детска очна клиника „Визус“, тел. 0888 252 803, ще представи темата „Развитие на зрението в кърмаческа възраст. Прегледите при офталмолог и най-чести проблеми”.
Повече вижте тук - http://www.facebook.com/event.php?eid=207804245957732

Поздрави!
Ралица Райкова
списание "9 месеца"
тел. 02/ 946 13 69
моб. 0878 89 25 25
мейл: pr@9m-bg.com, www.9m-bg.com
www.9m-bg.com"

# 557
Относно пилешкото - сварих на парчета пилешки гърди (от магазина)като смених първата вода, в която бях сложила малко сол. После пасирах с част от водичката - стана малко течен пастет  Rolling Eyes

Аз по същия начин направих и със заешкото. После слагам сместа във формичка за лед. Като стегне прехвърлям бучките в плик и вадя по една няколко часа преди ядене да отпусне и прибавям в зеленчуковото пюре  Wink.

smile3501 ти колко си хитра! Simple Smile Ето как ще оползотворим на дядо зайчетата.

# 558
Мамчета, нещо не виждам групата ни във фейсбука.... проблем ли има? Някои знае ли?

# 559
няма никакъв проблем с групата във фейса, там си е. Да не си я напуснала без да искаш

редактирам се, че забравих да бия камбаната за клипа Айде взимайте фотоапаратите, че след 2-3 дни затварям кепенците.
Мама Веси, 26-тото гардже Виктор ли е?

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 22:47 от lilyrose

# 560
lilyrose Ммммдааа Виктор е..... сега ще си го надпиша  hahaha
Ха ха ха а бе знам си, че ми куца паметта ама...... ехххх нЕГеНе  Whistling дано някой ден не си забравя главата някъде  Joy

Нищо и няма на фейсгрупата  newsm78

# 561
Добро утро Simple Smile

днес ми се появиха и 2-те групи в които съм... сигурно е имало нещо проблем снощи Simple Smile

Една почерпка от нас днес ставаме на 8 месеца

# 562
  • Варна
редактирам се, че забравих да бия камбаната за клипа Айде взимайте фотоапаратите, че след 2-3 дни затварям кепенците.

Готово  Peace

# 563
Добро утро мами  Hug

Ние днес ставаме на 8 месеца и стефанова ми напомни да почерпя и аз  Laughing

Избрах лимонада, защото от 2 дни малкото ми сладко детенце е болно и е кисело като лимонче. Нищо не може да го успокои. Имаме 2 реда сололи, 3 реда сълзи, червено гърло и малко температура.......всички екстри. Изобщо, включихме се в редиците на болничките мартенчета.

Tasha, понеже хареска количката на Чико, която беше показала, се порових малко за инфо и открих, че отзивите за нея в Амазон не са много добри (може да ги погледнеш, ако това има значение за теб).

Слънчев ден на всички  Grinning

# 564
Mur и ние бяхме така но с бонус разстройство Simple Smile сега само сополки имаме

Mur честит мини рожден ден и на вас, според моя мъж днес сутринта това било "месец ден" Stuck Out Tongue

за клипчето къде или на кого трябва да се пращат снимки?

# 565
стефанова, честито!  bouquet
адриана, много хубаво писмо е написала каката. моят е на 4 и само името може да си пише, та аз му го написах, но той го украси с рисунки и стикери. Wink
Защо така не ви се пише тези дни? newsm78 Само аз и мама Веси се разписваме по няколко пъти на ден hahaha
Бягам, че момата вършее. ooooh!
Мър, и на вас честитооо!

# 566
Добро утро  Party

Mur  Hug на Момчил,бързо да се оправя.

Честито на всички бебчета, които днес пораснаха с още един месец  Heart Eyes

Каката е на почти 9г. и още вярва в Дядо Коледа и Феята на Зъбките,толкова ме радва това Heart Eyes,ама както каза sirence Hug Дядо Коледа има,писмо още не е писала.

И Бобо,кашля,гърлото и гърдите са му чисти,сигурно е от зъбите,горе са му пробили три едновременно.Казаха да му давам сироп Мулти Станостол ,ама не ми се тъпче детето със синтетични витамини от сега  Crossing Arms

Току що открихме какво е чекмедже и как се отваря,а вътре какви работи има....,лошооо  Whistling

Топъл и слънчев ден!

# 567
Мами , МОЛЯ да ми пусне някоя на ЛС паролата на албума , че не си я намерих никъде в записките  ooooh! Благодаря!

# 568
Здравейте Hug
И Вики е с хрема и покашля от време на време. Капах му 5 дни Виброцил, но като че ли няма подобрение Confused Продължавам с промивки с физиологичен разтвор и Еуфорбиум спрей и бейби вак.

migeio, и на Вико му избиха 3 зъбчета наведнъж отгоре и вече е с 5 броя Simple Smile

Дано бързо да се оправят малките ни слънчица Praynig

Писмото до дядо Коледа още не сме го написали, но подаръците са определени, даже ги купих и сега нямам търпение, а има още цели 2 месеца Simple Smile

Адрияна, страхотно писмо, браво на Вайана Hug

Слънчев ден и много разходки Hug

# 569
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Честити 8 месеца на Момчил и Самуилura

Болничките бързо да оздравяват!

И ако може да помоля и аз за паролата на албума! Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт